Kuinka poistaa nukkumaanmenohälytys iPhonessa ja iPadissa

Kun olet asettanut nukkumaanmenohälytyksen ensimmäistä kertaa, se näkyy pysyvästi Kello-sovelluksen Hälytys-osiossa. Toki, voit sammuttaa sen, mutta silti se ei katoa. Ainoa ratkaisu päästä eroon siitä iOS-laitteellasi on Palauta kaikki asetukset. Anna minun näyttää sinulle miten.

Ennen kuin aloitat:

  • Nollaa kaikki asetukset ei poista henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten valokuvia, musiikkia, videoita, sovelluksia, sovellustietoja, iCloud-tiliä
  • Kuitenkin esimerkiksi Wi-Fi-salasana, Bluetooth-laitteet, VPN-määritykset, Näppäimistösanakirja, Sovellusten aloitusnäytön asettelu, Sijainti-asetukset, Yksityisyysasetukset, Taustakuva-asetukset, Ilmoitusasetukset, Ohjauskeskuksen mukautukset, näyttöasetukset, Apple Pay -kortit jne palaa tehdasasetuksiin
  • Lyhyesti sanottuna jokainen asetus, jonka olet muuttanut mieltymystesi mukaan, poistetaan tai palautetaan takaisin laatikkoon.
  • PÄIVITTÄÄ: Seuraavat vaiheet eivät tuota tyydyttäviä tuloksia, jos käytössäsi on iOS 14. Katso tämä.

Kuinka poistaa nukkumaanmenohälytys iPhonessa

  1. Avaa asetukset sovellus.
  2. Näpäytä Kenraali.
  3. Näpäytä Nollaa.
  4. Näpäytä Nollaa kaikki asetukset.
  5. Kirjoita laitteen salasana.
  6. Napauta Nollaa kaikki asetukset.

Kun prosessi on valmis, kaikki iPhonen tai iPadin asetukset ovat samanlaisia ​​kuin uusi laite. Avaa Hälytys-osa kellosovelluksessa. Et enää näe nukkumaanmenoa -osaa.

Liittyvät: Kellojen ja herätysten poistaminen iPhonessa

Tietoja nukkumaanmenohälytyksen poistamisesta iOS 14: ssä

Jos noudatat yllä olevia ohjeita ja palautat kaikki asetukset iOS 14: ssä, uniaikataulu poistetaan käytöstä. Mutta sisällä Kello sovellus → Hälytys, huomaat silti, että näytön yläosassa on pieni palkki, joka pyytää sinua PERUSTAA uniaikataulu. Kun napautat sitä, sinut ohjataan Health-sovellukseen määrittämään se uudelleen (katso alla olevat kuvat). Siksi voimme päätellä, että tämä ei ole yhtä tehokasta kuin iOS 13: ssa.

Siinä kaikki, kaveri!

Toivon, että tämä lyhyt pikaopas auttoi sinua korjaamaan nukkumaanmenohälytykset. Koska Applen oletustarjous on sinulle huolestuttava, miksi et viitsi hetki tarkastella luetteloa parhaista unenseurantasovelluksista iPhonelle ja Apple Watchille!

Vihdoin, jos päätät jotenkin pysyä nukkumaanmenossa, voit muuttaa sen hälytysääntä tai asettaa Apple Music -kappaleen iPhone-hälytykseksi.

Uusimmat viestit