Suosituimmat ladatut iPhone-sovellukset vuonna 2020

Jos kysyisin: "Mitkä ovat eniten ladatut iOS-sovellukset", suurin osa teistä mainitsisi ne, jotka eivät tuota yllätyksiä. Hemmoteltuaan eräiden suurimpien nimien ryhmää, on olemassa melko monta yleismerkkiä, jotka ovat ravistaneet App Storea tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä - lukujen osalta.

Nähdessämme joidenkin ei niin tunnettujen sovellusten ilmiömäisen menestyksen, meidän on pakko listata tänä vuonna eniten ladatut iPhone-sovellukset. Tarkista, ovatko suosikkisovelluksesi löytäneet paikan eliittiliigassa vai ovatko he jääneet väliin. Samoin, et ehkä ole vielä törmännyt joihinkin sovelluksiin, jotka ovat ylittäneet kuuluisat nimet!

1. Tik Tok

Tiedän, että monet teistä eivät ehkä ole kuulleet Tik Tokista, saati uskoa, että Kiinan myrsky on ottanut vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen. Tunnetaan myös nimellä Douyin, se on jännittävä musiikkivideo- ja sosiaalisen median sovellus.

Sen avulla voit kuvata ja muokata lyhyitä leikkeitä useilla vaikuttavilla työkaluilla. Voit myös lisätä musiikkia ja erikoistehosteita videoidesi koristeluun. Raporttien mukaan Tik Tok ladattiin 45,8 miljoonaa kertaa vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. YouTube

En usko, että suurin osa teistä olisi yllättynyt nähdessään YouTuben tässä himokkaassa luettelossa. Ansaitusti sijoittunut valokuva- ja videoluokan ykköseksi ja saavuttanut neljä ja puoli tähteä 50,5 tuhannen luokituksen joukosta. Viihdettä on kerrottu ladattu 35,3 miljoonaa kertaa tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Niille, jotka eivät ole tunteneet, voit käyttää sitä elokuvien, hauskaa rakastavien videoiden, teknisten arvostelujen ja muun katseluun. Sen avulla voit suoratoistaa musiikkia ja myös seurata live-uutisia sekä otsikoihin nousevia. Lisäksi voit luoda erityisen soittolistan ja jopa jakaa suosikkivideosi ystävien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. WhatsApp Messenger

"WhatsApp Messenger" ei tarvitse mitään esittelyä, vai mitä? Sijoitettu ykkössovellukseksi sosiaalisen verkostoitumisen kategoriassa ja saanut neljä ja puoli tähteä 64.6K-luokituksista, viestintäsovellus hallitsee yli 1500 miljoonan aktiivisen käyttäjän sijaintia. Raportin mukaan sitä on ladattu yli 33,8 miljoonaa kertaa tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Facebookin omistama viestintäsovellus on lisännyt useita uusia ominaisuuksia viime aikoina. Ja ne, jotka saavat paljon huomiota, ovat WhatsApp Payment (tällä hetkellä saatavana vain Intiassa) ja ryhmävideopuhelut.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Messenger

Jos käytät Facebookia, sinun on vaikea pysyä poissa Messengeristä. Suosion kannalta se on aivan WhatsAppin takana.

Sen avulla voit antaa sinun päivittää viestejä hauskojen GIF-tiedostojen kanssa pelaamaan pelejä ystävän kanssa poistumatta chatista. Siinä on melkein kaikki mitä haluat ilmaista tunteiden kaikki värit. Sovellus on kerännyt 31,3 miljoonaa latausta tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Instagram

Noin 800 miljoonalla käyttäjällä varustettu Instagram tekee valokuvien ja videoiden jakamisesta todella hauskaa. Sovelluksessa on vaikuttavia muokkaustyökaluja, joiden avulla voit sisustaa laukauksesi tyylikkäästi. Epäilemättä siitä on nopeasti tulossa välttämätön etu ihmisille, jotka haluavat olla trendileikkeiden ympäröimänä. Numeroista puhuen, se on aivan Messengerin takana, jolla on valtava 31 miljoonaa latausta.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Facebook

Tietorivistä huolimatta Facebook hallitsee edelleen kaaviota. Lukuisilla houkuttelevilla ominaisuuksilla varustettu sosiaalisen verkostoitumisen sovellus tarjoaa paljon, jotta voit ilmaista itseäsi ja olla yhteydessä ystäviin ja seuraajiin. Numeroiden osalta se on mukavasti kuudes numero 29,4 miljoonalla latauksella.

Hinta: Vapaa

ladata

7. WeChat

WeChat on Kiinan rakastetuin viestisovellus. Siksi odotan aina olevan yksi ladatuimmista sovelluksista. Vaikka sovellus on luokiteltu 24. sijalle sosiaalisen verkostoitumisen kategoriassa, se on täynnä kaikkia ilotulitteita, jotka haluat sytyttää viestisi! 28,9 miljoonan latauksen ansiosta se ei ole kaukana Facebookista lukumäärältään.

Hinta: Vapaa

ladata

8. QQ

Huolimatta siitä, että se on luokiteltu 191 sijalle sosiaalisen verkostoitumisen kategoriassa, QQ on ladattu 22,6 miljoonaa kertaa. Kun puhutaan toiminnallisuudesta, sovelluksen avulla voit paitsi keskustella ystävien kanssa myös pelata online-pelejä. Lisäksi voit käyttää sitä kuumien tuotteiden ostamiseen ja jopa musiikin tutkimiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

9. iQiYi

Tässä on jälleen yksi sovellus, joka on osoittautunut sensaatiomaiseksi etenkin Kiinassa, sillä 22,6 miljoonaa latausta tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Videon suoratoistosovellus on melko hauska käyttää. Voit hienosäätää videosi helppokäyttöisillä muokkaustyökaluilla ja jakaa sen ystäviesi kanssa. Yrityksen mukaan sovelluksella on 481 miljoonan käyttäjän tuki.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Google Maps

Google Maps on ylivoimaisesti suosituin navigointisovellus sekä iOS: lle että Androidille. Arviolta 22,4 miljoonan latauksen ansiosta se on mukavasti numero 10.

Tästä sovelluksesta on paljon puhuttavaa. Useiden arvostettavien ominaisuuksien joukossa, joita aina rakastan, ovat reaaliaikaiset liikennepäivitykset, sijainnin jakaminen ja suosikkipaikkaluettelon luominen jne. Voit myös käyttää sitä offline-tilassa jatkaaksesi navigointia keskeytyksettä.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Ota kantaa:

Muutaman yllätyksen lisäksi luettelo on täynnä tavallisia epäiltyjä. Jotkut suuret nimet, kuten Twitter ja Gmail, ovat jääneet väliin. Onko sinulla palautetta yllä olevasta luettelosta? Ammu se kommenteissa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat sosiaalisen verkostoitumisen sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Facebook-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot iPhonelle

Uusimmat viestit