Coolmuster Android Assistant Macille ja Windowsille

Tässä nopeatempoisessa digitaalisessa maailmassa älypuhelimista on tullut välttämättömiä. Voimme antaa meille yhteyden heti ystäviemme ja seuraajiemme kanssa ja auttaa meitä hallitsemaan yritystämme heti sormenpäiltä. Niitä käytetään useisiin tarkoituksiin. Ne ovat riittävän pieniä liukastumaan pieneen taskuumme helposti ja riittävän suuret tallentamaan lukuisia tietoja.

He sanovat perustellusti: "Suurella voimalla on valtava vastuu." Kaikki tuhannet tiedot, jotka tallennamme mobiililaitteeseemme, eivät ole immuuneja tuhoamiselle. Siksi on tarkoituksenmukaista tarjota tärkeille tiedostoille lisäsuoja, jotta ne voidaan suojata vahingoilta.

Tapaa Coolmuster Android Assistant. Android-tiedostojen hallinta on kaikki mitä haluat varmuuskopioida, palauttaa ja hallita tiedostojasi halutulla tunnelmalla. Joten kuinka luotettava Android Assistant on ja ansaitseeko se ulkoasun vai ei?

Coolmuster Android Assistant for Mac / Windows

Vaikka olen ollut uskollinen iOS-käyttäjä useita vuosia, haluan laittaa käytännön uusimmat Android-laitteet pitämään itseni synkronoituna ekosysteemin kanssa. Siksi olen omistanut melkein kaikki eniten puhutut Android-puhelimet, kuten OnePlus 3. Olen kokeillut Android Assistant for Macia ja antanut sille hyvän suorituksen testata sen toimivuutta.

Varmuuskopioi ja palauta Android-laitteesi käyttämällä Coolmuster Android Assistant for Mac -sovellusta

Minulle tämä Macin Android-hallintaohjelmisto erottuu kyvystä tehdä varmuuskopiosta ja palauttaa toiminnot vaivatonta tehtävää. Siistin käyttöliittymän ja helppokäyttöisten ominaisuuksien ansiosta se toimii tehokkaasti ja antaa sinun varmuuskopioida valokuvia, videoita, tekstiviestejä, yhteystietoja, musiikkia, sovelluksia jne.

Vaihe 1. Liitä laite Maciin / Windowsiin.

merkintä:

  • Varmista, että olet ottanut USB-virheenkorjauksen käyttöön Android-puhelimellasi. Avaa älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi, jossa on Android 6.0 tai uudempi, avaamalla Asetukset → Tietoja laitteesta → Ohjelmistotiedot → Napauta koontiversiota 7 kertaa nopeasti peräkkäin → Takaisin → Kehittäjäasetukset ja kytke se sitten päälle
  • Avaa Android 4.2-5.1 -käyttöjärjestelmässä Asetukset → Tietoja laitteesta → Napauta koontilukua 7 kertaa nopeasti peräkkäin → Takaisin → Kehittäjäasetukset ja kytke se sitten päälle

Vaihe # 2. Käynnistä ohjelmisto ja valitse sitten Super Tool.

Vaihe # 3. Napsauta lopuksi Varmuuskopioi tai palauta -vaihtoehtoa.

Kun olet valinnut Varmuuskopiointi-painikkeen, valitse tiedostotyypit ja varmuuskopioi ne.

Kun olet valinnut Palauta-vaihtoehdon, valitse varmuuskopiotiedostot ja palauta ne.

Siirrä valokuvia ja videoita tai muita tiedostoja Android-laitteesta tietokoneeseen

Kun olet liittänyt laitteen tietokoneeseen, käynnistä Android-tiedostonsiirtotyökalu. Se alkaa skannata laitetta ja näyttää Android-laitteesi tiedot eri luokissa, kuten video, musiikki, kirja, yhteystiedot jne.

Voit avata jokaisen välilehden esikatsella sisältämiä tiedostoja. Sitten sinun on merkittävä tiedostot, jotka haluat siirtää tietokoneellesi. Napsauta lopuksi Vie-painiketta.

Smart Desktopin tekstiviestien ja yhteystietojen hallinta

Yksi tämän Android-tiedostonsiirtotyökalun merkittävimmistä ominaisuuksista on kyky antaa sinun hallita kontaktejasi helposti. Tämän kätevän ohjelmiston avulla voit nopeasti lisätä uusia yhteystietoja ja poistaa tarpeettomat kontaktit, joita et enää vaadi suoraan Maciltasi.

Lisäksi sen avulla voit myös muokata olemassa olevia yhteystietoja pitämään ne virtaviivaisina tai estää päällekkäisiä yhteystietoja sekoittamasta osoitekirjaasi.

Android Assistant for Mac antaa sinun viedä palautetut tekstiviestit ja yhteystiedot. Sitten voit varmuuskopioida ne luettavina ja tulostettavina muotoina, mukaan lukien .txt, .html tai .vcf jne.

Ei siinä kaikki; ohjelmiston avulla voit lähettää myös ryhmätekstejä. Joten, jos olet etsinyt hyödyllistä työkalua, joka auttaa lähettämään tekstiviestin useille ihmisille helpommin, tämä voi tehdä työn täydellisesti.

Kätevä sovellusten hallinta

Mac-työkalun avulla voit valita ja ladata sovelluksia Android-laitteellesi. Voit varmuuskopioida kaikki sovelluksesi vaivattomasti, jotta et koskaan menetä niitä. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus asentaa ja poistaa sovelluksia Mac-tietokoneen kautta yhdellä napsautuksella.

Media Manager

Android Assistant on myös intuitiivinen mediahallinta. Ohjelmisto analysoi laitteidesi muistin automaattisesti ja löytää kaiken musiikin, videot, jotta voit siirtää ne tietokoneellesi.

Tämän ohjelmiston yksi tärkeä ominaisuus on, että se siirtää mediaa nopeasti. Siirtoprosessin aikana ei menetetä laatua.

Erittäin turvallinen

Toinen tämän Android-hallintaohjelmiston merkittävä piirre on, että se on erittäin turvallinen. Se tarjoaa täydellisen turvallisuuden kaikille tiedoillesi. Vielä tärkeämpää on, että ohjelmisto käyttää vain luku -protokollaa, jotta kaikki tiedot siirretään edestakaisin halutulla turvallisuudella eikä mitään menetetä prosessin aikana.

Laaja yhteensopivuus

Mac-ohjelmisto on yhteensopiva monien Android-laitteiden kanssa, kuten HTC, Samsung, Motorola, Sony, ZTE, LG, HUAWEI ja paljon muuta. Lisäksi se tukee myös vanhempaa Android-käyttöjärjestelmäversiota, kuten 5.0 Lollipop.

Hinnoittelu

Tiedostonsiirtotyökalu on saatavana Macille, jossa on OS X 10.7 tai uudempi (saatavana myös Windows 10/8/7 / Vista / XP).

Tällä hetkellä ohjelmiston hinta on 25,95 dollaria yhden vuoden yhden vuoden lisenssistä, kun taas yhden tietokoneen käyttöikäinen lisenssi on saatavana 35,95 dollaria. On myös mahdollisuus hankkia ohjelmisto useampaan tietokoneeseen joko yhden vuoden tai koko käyttöiän lisenssillä.

Koska ohjelmisto on saatavana myös ilmaiseen kokeiluun, voit kokeilla sitä ennen päivittämistä premium-versioon.

Lataa Coolmuster Windowsille

Lataa Coolmuster Macille

Bottom Line

Olen löytänyt Coolmuster Android Assistant -merkin. Sekä toiminnallisuuden että luotettavuuden osalta se on vastustanut tehtävää hyvällä teholla. Jos olet Android-käyttäjä ja etsit tehokasta työkalua paitsi hallita sovelluksiasi, mediaasi ja tiedostojasi tyylikkäästi myös tarjota heille haluttua suojaa, sinun ei pitäisi antaa sille missaa.

Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä Android-tiedostojen siirtotyökalusta? Haluatko käyttää sitä pitämään tiedostosi järjestyksessä ja suojattuna?

Uusimmat viestit