Parhaat flipperipelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Flipperi on klassinen arcade-peli, joka ei koskaan menetä charmia. Se on hauska kulkuaika kaikille ikäryhmille, ja se on kätevä pelata mobiililaitteellasi. Tavoitteena on taistella palloa ja lyödä sitä ympäri käyttämällä räpylöitä. Vaikka se saattaa tuntua aluksi liian helpolta, on haastava hallita ja saa vieläkin hauskempaa, kun useita palloja ja tavoitteita lyödään. Kokeile näitä parhaita flipperipelejä iPhonelle ja iPadille.

 1. Williams Pinball
 2. Pinball HD -kokoelma
 3. Flipper flipperin klassinen arcade
 4. MUSTET
 5. Zen Pinball
 6. StarWars Pinball 7
 7. Aliens vs Pinball
 8. Pinball Deluxe ladattu
 9. Pinball Crystal Caliburn II
 10. Jalkapallo Pinball Pro
 11. Pinball King
 12. Lumipallopeliklubi

1. Williams Pinball

Williams Pinball yhdistää pelin faneja ympäri maailmaa moninpelitoiminnoilla. Voit kokea jännittävän flipperipöytien kokoelman ja mennä toisiaan vastaan ​​muita pelaajia vastaan ​​oikealla rahalla ja palkinnoilla.

Voit pelata jokaista taulukkoa alkuperäisessä muodossaan tai valita uudelleenversioidun version, joka sisältää uusia 3D-interaktiivisia hahmoja, seinätaidetta ja muita hauskoja elementtejä. Lisää taulukoita lisätään usein, ja päivittäiset haasteet ja kilpailut pitävät sinut sitoutuneina.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

2. Pinball HD -kokoelma

Tässä iOS: n flipperipelissä on kymmenen kauniisti muotoiltua pöytää, jotka voivat houkutella kaikenlaisia ​​pelaajia. Tarjolla on myös useita minipelejä, kuten lohkokatkaisija, loputon avaruusrulla, autokilpailu, ohjuspuolustus ja paljon muuta, jotta hauskuus ei lopu koskaan.

Se antaa sinulle realistisen tunnelman upean 3D-grafiikan ansiosta. Eikä siinä kaikki, sopiva ääniraita tunnelmallisen musiikin ja äänitehosteiden kanssa näyttää täydentävän pelaamistasi. Lopuksi se tukee sekä vaaka- että pystysuuntaista suuntausta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Flipperi flipperin klassinen arcade

Tämä peli erottuu tarkasta grafiikastaan. Tarjolla on yksitoista flipperipöytää ja 33 saavutusta, joten pysyt varmasti koukussa. Pelaamisen aikana voit muuttaa pallon nopeutta ja melojen voimaa.

Ääni, grafiikka, valot jne. Ovat uskomattoman realistisia ja tuovat takaisin nostalgiaa pelin pelaamisesta lapsuudessa. Lisäksi sitä on helppo hallita mukautettavilla vaihtoehdoilla eikä liian monilla mainoksilla, jotka häiritsevät sinua.

Hinta: Ilmainen (Pinball Flipper Pro - 11,99 dollaria)

ladata

4. MUSTET

INKS on itsessään ainutlaatuinen. Murskaamalla pallon kankaan ympärille voit luoda uskomattomia taideteoksia. Ja kun pelaat yli 100 pöytää, nautit pelaamisesta tässä pelissä. Sujuva kosketusohjaus varmistaa, että pääset kaiken päälle helposti.

Muutaman minuutin kuluessa pelaamisesta tunnet olevasi täysin oppinut tämän flipperipelipelin. Suunnittele strategiat parhaan mahdollisen saavuttamiseksi ja käytä lisävoimia parhaalla mahdollisella tavalla pysyäksesi kilpailijoiden edessä. Voit jakaa huipputuloksesi kertoaksesi kaikille, kuinka hyvin rokkaat tätä peliä.

Hinta: $1.99

ladata

5. Zen Pinball

Tämä flipperipelimuoto “Zen Studios” on hauska pelata. Ja asia, joka tekee siitä korkean tarjouksen, on loistava kokoelma hittipöytiä, jotka perustuvat joihinkin tunnettuihin viihde-franchising-toimiin. Olipa kyseessä Marvel Comics, Tähtien sota, ALIEN, The Walking Dead tai South Park, Zen Pinballilla on paljon jännittäviä pöytiä pelin piristämiseksi.

Vaikuttava pallofysiikka yhdessä intensiivisen moninpelitilan kanssa tekee siitä erittäin koukuttavan. Koska pöydän saavutuksia on paljon, yritä parhaiten ratkaista haasteet ja edetä huipulla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

6. StarWars Pinball 7

Aika herättää romantiikkasi uudelleen Tähtien sota -universumiin! Lisää elokuvamaista tunnelmaa flipperipeliin liittymällä taisteluun voimatasapainosta. Kanavoi sankarillinen puolesi viemään imperiumi voittoon.

Kaikki riippuu kuitenkin sinusta, kun voit päättää tarjota tukesi Galaktiselle Imperiumille tai Kapinallianssille. Parasta tässä pelissä on vuorovaikutus ikonisten hahmojen kanssa. Ja mielenkiintoisella flipperipelillä rakastat pelata sitä tuntikausia.

Hinta: $1.99

ladata

7. Aliens vs. flipperi

ALIEN-franchisingin innoittamana tämä tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja esittelemään arvokkuuttasi. Aloita liittymällä käsiin Ellen Ripleyn kanssa ja auttamalla häntä eliminoimaan LV-426: n ulkomaalaisten tartunta. Tie voittoon on täynnä tappavia haasteita, kuten Sevastopolin aseman tappavat salit.

Voit voittaa ovelat vihollisesi tekemällä yhteistyötä pelaajien kanssa ja muodostamalla strategian, joka voi auttaa sinua poistamaan vihollisesi. Muista, että tapa, jolla suoritat liikkeesi, vaikuttaa lopputulokseen. Ja oh, muista välttää vaarallista Xenomorphia, koska se voi heittää sinut kokonaan ulos pelistä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

8. Pinball Deluxe ladattu

Jos haluat mieluummin muokattavia pöytiä, on todennäköistä, että rakastat “Pinball Deluxea”. Siinä on kuusi erilaista pöytää ja yli 50 tasoa, sillä on tarpeeksi tulivoimaa pitämään sinut kiehtovana enemmän.

Voit kerätä tiloja pöydän mukauttamiseksi. Lisäksi on myös mahdollisuus avata monia kiinnostavia minipelejä. Lisäksi jotkut hienot ohjatut tilat ovat liian houkuttelevia pelaamiseen. Grafiikka on huippuluokkaa, ja siellä on myös online-moninpelitila.

Hinta: Ilmainen (Starter Pack - 0,99 dollaria)

ladata

9. Pinball Crystal Caliburn II

Tutustu suosituimpaan maksettuun iPad-simulointipeliin Japanissa! Se on suunniteltu monipallokoneiden tyyliin, jolle on ominaista nopeasti liikkuvat pallot ja kolmiulotteiset rampit. Rakenna ja testaa taitojasi, kun pallot liikkuvat fysiikan lakien mukaisesti. Koneissa on myös vahvat räpylät toiminnan vahvistamiseksi.

Rampit ovat realistisia ja luovat vanhan koulupelin pelin tunteen. Voit pelata jopa kolmella pallolla samanaikaisesti, kun hallitset tekniikoitasi ja sinusta tulee ammattilainen.

Hinta: $3.99

ladata

10. Jalkapallo Pinball Pro

Hemmottele jännittävää sekoitusta jalkapallo ja flipperi tämän ainutlaatuisen pelin kanssa. Pallonsäästötaitojesi testaamiseksi ja esittelemiseksi on erilaisia ​​tiloja, kuten näyttely tai kausi. Näyttelytilassa tavoitteenasi on ylläpitää pisintä juovaa ja päästä tulostaulukon kärkeen.

Mutta kausitila on perimmäinen testi, koska peli on entistä haastavampi edistyessäsi siinä. Matkan varrella avaat paljon ikonisia jalkapalloja. Joten valmistaudu törmäämään, työntämään ja kallistamaan tietä menestykseen. Se on loistava peli myös lapsille.

Hinta: Vapaa

ladata

11. Pinball King

Tämä on avaruusaiheinen flipperipeli iPhonelle ja iPadille, jossa on tarkin ja realistisin fysiikka nautinnolliseen kokemukseen. Kun tyhjennät jokaisen vaiheen, voit ampua vihollisen avaruusaluksia ja kerätä ainutlaatuisia.

Parasta on jättipottien kuja, jossa sinun on taistelut viisi palloa kerralla. Voit pelata tietokonetta vastaan ​​tai ottaa vastaan ​​pelaajia ympäri maailmaa moninpelitilassa. Se tukee 18 kieltä, ja voit toistaa sitä myös offline-tilassa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

12. Lumipallo !! - GameClub

Löydä seikkailun lumivyöry tämän kauniisti suunnitellussa pelissä. Siinä on luminen rinne, jota pitkin sinun täytyy ajaa lumipalloa kohteesta toiseen. Matkan varrella on paljon erityisiä lisäyksiä, kuten jouset, alustat ja esteet.

Nämä vain lisäävät hauskaa ja tekevät siitä erilaisen kuin perinteiset flipperipelit. Grafiikka on houkutteleva, ja hallintalaitteita on helppo hallita. Esittele taitosi ja pidä lumipallo liikkeessä käyttämällä erilaisia ​​puskureita, räpylöitä ja muita esineitä.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 4,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona

Joten mitä näistä flipperipeleistä aiot nauttia iPhonellasi tai iPadillasi? Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa. Lisää jännitystä varten voit myös tarkistaa parhaat toimintapelit.

Voit myös lukea nämä:

 • Parhaat triviapelit iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat pakopelit iPhonelle ja iPadille
 • Suosituimmat rullalautapelit iPhonelle
 • Parhaat tornipuolustuspelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit