Parhaat vanhempien valvontasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Olipa viestintä, viihde, pelit, opiskelu tai verkkotunnit, useimmat lapset omistavat nykyään matkapuhelimia tai tabletteja. Tämä helppo pääsy ja pidennetty näyttöaika aiheuttavat huoltajille enemmän painetta. Nyt heidän on varmistettava, että nuoret ovat suojattuja tekniikan haitoilta. Ja vaikka Applessa on joitain sisäänrakennettuja vanhempien valvontatoimintoja, nämä parhaat iPhonen ja iPadin lapsilukko-sovellukset antavat sinulle paljon enemmän työkaluja lapsesi tarkkailuun ja suojaamiseen. Tarkistetaan se.

 1. Google Family Link vanhemmille
 2. OurPact - Lapsilukko-sovellus
 3. Norton-perhe vanhemmille
 4. Kidslox
 5. Kaspersky Safe Kids
 6. Spyic
 7. Verizon Smart Family
 8. FamiSafe
 9. mSpy Tracker Löydä perhepuhelin
 10. Mobicip
 11. Qustodion lapsilukko-sovellus
 12. Kuori - Lapsilukko

1. Google Family Link vanhemmille

Googlen ratkaisu lapsilukkotyökaluun on melko samanlainen kuin Applen näytön aika. Voit varmistaa, että lapsesi käyttää vain sopivaa sisältöä. Ja tarkkaile heidän näyttöaikaansa perusteellisesti.

Katso mitä sovelluksia käytetään ja kuinka kauan. Vaikka se ei tarjoa mitään huippuluokan ominaisuuksia, se on erinomainen ilmainen vaihtoehto, jos vanhemmat käyttävät Android-laitetta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. OurPact - Lapsilukko-sovellus

OurPact-palvelussa on joukko vanhempien valvontatoimintoja, lapsilukijasta, GPS-paikantimesta tekstiin, sovellukseen ja verkkosivustojen estoon. Ja vaikka se onkin aluksi hieman monimutkainen, sen avulla voit hallita saumattomasti perheen näyttöaikaa ja sijaintia, kun olet jumissa.

Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat geofencing, uudet sovellushälytykset, sisällön esto x-luokittelulla, Find My Family ja aikataulun ajastaminen.

Hinta: Ilmainen (OurPact Plus - 1,99 dollaria ja Premium - 6,99 dollaria)

ladata

3. Norton-perhe vanhemmille

Saatat tuntea tämän tuotemerkin hämmästyttävän virustorjuntaohjelmiston tuottamisesta. Norton Family Premier -ohjelma on yhtä hyvä rajoittamaan ja seuraamaan lapsen verkkokäyttäytymistä.

Se tarjoaa laajan ja tiukan verkkovalvonnan. Mikä on siistiä, jos et halua estää verkkosivustoa kokonaan, Norton antaa varoituksia, joten lapsi tietää, että heidän on oltava varovaisia.

Hinta: Ilmainen (vuosisuunnitelma - 49,99 dollaria)

ladata

4. Kidslox

Useiden vanhemmuusasiantuntijoiden suosittelema Kidslox tarjoaa alustojen välisen kattavuuden. Voit tarkkailla lasta etänä iPhonessa, iPadissa tai Androidissa, jopa 10 laitteella kerralla.

Parasta on, että voit vaihtaa rajoittamattoman "vanhempien tilan", mukautetun "lapsitilan" ja täysin rajoitetun "lukitustilan" välillä napin painalluksella.

Hinta: Ilmainen (Premium alkaa 1,99 dollaria)

ladata

5. Kaspersky Safe Kids

Kaspersky-lapsisovellus sisältää useita valvontaominaisuuksia, jotka on suunniteltu erityisesti vanhempien avuksi. Siinä on työkaluja näytön ajan hallintaan ja seurantaan, geofencingiin ja sopimattoman sisällön estämiseen.

Lisäksi saat reaaliaikaisia ​​ilmoituksia ja yksityiskohtaisia ​​raportteja lastesi toiminnasta. Joten voit estää heitä vahingoilta joka kerta.

Hinta: Ilmainen (Vuositilaus alkaa 10,99 dollaria)

ladata

6. Vakooja

Se voi olla hieman salakavalempi kuin muut listallamme, koska se voi seurata ja seurata lasta ilman heidän ilmoitustaan. Aivan oikein, Spyic voi piiloutua laitteeseen ja välittää huoltajalle heidän tarvitsemansa tiedot.

Spyicillä on melko laaja ominaisuuksien luettelo; se voi auttaa sinua seuraamaan puheluita, iMessagea, sosiaalisen median aktiviteetteja, sovelluksia, selainhistoriaa, sijainti- ja maantieteellisiä miekkailuja sekä laitteen yhteystietoja.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa 49,99 dollaria kuukaudessa)

ladata

7. Verizon Smart Family

Smart Family -sovellus antaa sinulle täyden hallinnan lapsesi matkapuhelimesta aina sijainnin seuraamisesta, sovellusten ja verkkosivustojen estämisestä, tekstiviestien ja puheluhistorian valvonnasta Internetin väliaikaiseen keskeyttämiseen.

Voit myös ajoittaa ilmoitukset laitteen sijainnille, ts. Saada ilmoituksia, kun he saapuvat tiettyyn sijaintiin, kuten kotiin, kouluun tai harjoitteluun, tai poistuvat siitä.

Hinta: Ilmainen (tilaus - 4,99 dollaria / kuukausi)

ladata

8. FamiSafe

FamiSafe on täynnä ominaisuuksia, kuten sijainnin seuranta, geofencing, sovellusten seuranta, verkkosisällön suodatus ja näytön etäohjaus, joten vanhemmat voivat seurata lapsiaan tarkasti.

Yksi mielenkiintoinen piirre sovelluksessa on, että voit käyttää näytön aikaa ja sovelluksen hallintaa yhdistettynä geofencingiin. Joten lapsesi laite tai tietyt sovellukset voidaan estää alueiden mukaan, kuten koulu, leikkipaikka tai käytäntö.

Hinta: Ilmainen (jäsenyys alkaa - 9,99 dollaria - 59,99 dollaria)

ladata

9. mSpy Tracker Etsi perhepuhelin

Jos et halua helikopterityylistä vanhemmuutta ja sinun tarvitsee vain varmistaa lapsesi turvallisuus, MSPY voi olla sovellus sinulle. Se voi seurata jopa 10 laitetta kerralla, joten ei vain lapsesi; tämä sovellus voi seurata koko perheesi.

Sovelluksessa on reaaliaikainen matkapuhelimen GPS-seuranta, enintään 3 kuukauden sijaintihistoria, rajattomat geofencing-hälytykset ja jopa paniikkipainike hätätilanteita varten. Katso mSpy iOS -sovelluksen perusteellinen katsaus saadaksesi lisätietoja.

Hinta: Ilmainen (Jäsenyys alkaa 9,99 dollaria)

Kokeile sitä

10. Mobicip

Mobicipin tekee erityiseksi sen palkittu Internet-suodatin. Sovelluksessa käytetään ikäpohjaista suodatinta, joka voidaan asettaa tiukalle, kohtalaiselle tai aikuiselle.

Eikä vain yksittäisiä sivustoja tai sovelluksia; sen avulla voit estää sisällön luokkien mukaan. Jos lapsesi yrittää käyttää rajoitettua sisältöä, hälytys lähetetään välittömästi laitteellesi.

Hinta: Ilmainen (Jäsenyys alkaa 4,99 dollaria)

ladata

11. Qustodio Parental Control -sovellus

Asettelustaan ​​ominaisuuteensa Qustodio on yksinkertainen mutta tehokas lapsilukko-sovellus. Se käyttää suojattua VPN-tekniikkaa verkkosivustojen seuraamiseen ja estää sopimattomat verkkosivustot.

Lisäksi se lähettää päivittäiset verkkoselaustiedot lapsesi iOS-laitteesta postilaatikkoosi. Voit myös hallita näytön aikaa ja asettaa aikataulun tai kiintiön lapsesi laitteille.

Hinta: Ilmainen (maksaa 54,99 dollaria vuodessa jopa 5 laitteelle)

ladata

12. Kuori - Lapsilukko

Bark tarjoaa kattavan lähestymistavan vanhempien valvontaan. Sen avulla voit seurata ja hallita sisältöä, näyttöaikaa ja suodattaa verkkosivustoja.

Sovellus valvoo lapsen tekstejä, sähköpostia, YouTubea, sosiaalisen median alustoja ja yli 30 sovellusta verkkokiusaamiseen ja aikuisten sisältöongelmiin. Vanhemmat saavat ilmoituksia vain, kun on havaittu ongelma.

Edunvalvojilla ei siis ole täydellistä pääsyä kaikkeen, vain voimakkaisiin asioihin, joista heidän on ehkä tiedettävä.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa 5,99 dollaria)

ladata

Lapsilukon sovellukset, jotka auttavat pitämään lapsesi turvassa verkossa!

Lapsilukko-sovellukset ovat loistava tapa seurata lapsesi laitteen käyttöä ja asettaa joitain digitaalisia perussääntöjä. Tällaisten sovellusten ohella suosittelemme myös, että puhut lapsillesi, etenkin teini-ikäisille, ja saatat heidät ymmärtämään Internetin kielteiset vaikutukset.

Näytä heille oikeudet ja väärät, jotta he tietävät myös, kuinka suojella itseään. Toivottavasti listallamme voisi olla apua. Jaa näkemyksesi, arvostelut ja ehdotukset kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Voit myös lukea nämä:

 • Suojausohjelmat iPhonelle ja iPadille
 • Lasten sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • iPhone- ja iPad-koodaussovellukset lapsille
 • Dr.Fone - virtuaalinen sijainti: väärennetty GPS-sijainti iPhonessa

Uusimmat viestit