Parhaat Touch ID- ja Face ID -sovellukset iPhone-sovelluksille vuonna 2021

Vaikka suurin osa iOS-sovelluksista toimii kosketus- ja kasvotunnusten kanssa, kaikki eivät hyödynnä täysimääräisesti biometristä todennusta. Eikö olisi parempi, jos voisit lukita kaikki suosikkisovelluksesi ja jopa palomuurin osan henkilökohtaisista tiedoistasi kasvojentunnistuksen tai sormenjälkien skannaustekniikan avulla?

Sen perusteella, mitä voin kertoa, useimmat käyttäjät antaisivat peukalon tähän ajatukseen. Loppujen lopuksi kuka ei halua suojata sovelluksia, jotka käsittelevät veroja, pankkeja, valokuvia ja salasanoja?

Koska olen antanut pyörityksen monille vaihtoehdoille, olen järjestänyt joitain parhaita sovelluksia, jotka käyttävät Face ID: tä ja Touch ID: tä. Joten, jos etsit sovelluksia, joiden avulla saat kaiken irti biometrisestä todennuksesta, ne ovat tarkastelun arvoisia!

1. WhatsApp

WhatsApp - maailman suosituin viestisovellus - on juuri päivitetty, jotta käyttäjät voivat lukita sen iPhoneen Face / Touch ID: n avulla. Jos haluat tarjota ylimääräisen suojaustason viesteillesi tai jakamillesi tiedoille, arvostat tätä toimintoa todella.

Puhumalla tämän sovelluksen siisteistä ominaisuuksista, sen avulla voit asettaa viileän tilan, joka häviää automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Tarjolla on paljon GIF-kirjastoa, jonka avulla voit ilmaista tunteesi hauskalla tavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Apple Notes

Apple Notes toimii melko hyvin sekä sormenjälkien skannauksen että kasvojentunnistustekniikoiden kanssa. Voit hyödyntää tätä toimintoa lukitaksesi henkilökohtaiset muistiinpanosi. Siksi, jos joku haluaa käyttää arkaluonteista asiakirjaasi, hänen on todennettava.

Pörssiilmoitussovelluksessa on liian monta herkkuja hihassaan. Jos et ole vielä löytänyt niitä, noudata tätä kattavaa 20 vinkin opasta.

3. Huomattavuus

Minulle Notability on ylivoimaisesti kaikkein monipuolisin muistiinpanosovellus iPhonelle ja iPadille. Sovelluksella on laaja valikoima ominaisuuksia, joiden avulla voit keksiä ajatuksesi tai hahmotella mielikuvitustasi.

Ja jos haluat pitää projektisi turvassa, voit lukita ne myös Applen biometrisen todennustekniikan avulla luvattoman pääsyn estämiseksi.

Turvallisuuden lisäksi Notability antaa sinun laittaa kaksi erillistä sivua vierekkäin, jotta voit helposti katsoa asioita, jotka sinun on sisällytettävä tarkistusluetteloon. Vielä parempi, voit hyödyntää sen mustetta kirjoittamalla tyylikkäästi iPadin Apple Pencil -sovelluksella.

Hinta: $9.99

ladata

4. Dropbox

“Dropbox” on tunnettu pilvipalvelu, joka tukee melkein kaikkia alustoja. Se tekee tiedostojen jakamisesta ja hallitsemisesta vaivatonta.

Yhteistyöominaisuuden ansiosta tämä sovellus varmistaa, että voit työskennellä joukkuetovereidesi kanssa erittäin helposti.

Voit muuntaa muistiinpanot, taulut ja muut tavarat sisäänrakennetulla asiakirjaskannerilla PDF-tiedostoiksi. Aseta osa tiedostoistasi offline-tilaan, jotta työsi ei lopu koskaan.

Tiedostojen hallinnan lisäksi voit myös laittaa suojan tähän sovellukseen, jotta tiedostoillasi on tarvittava suojaus.

Hinta: Vapaa

ladata

5. 1Salasana

“1Password” on epäilemättä paras salasanojen hallinta iOS: lle. Sovellus ei vain pidä koodejasi turvallisesti, vaan sen avulla voit myös kirjautua sovelluksiin ja verkkosivustoille helposti automaattisen täytön avulla.

Voit luoda monia holveja ja pitää tietosi järjestyksessä tagien ja suosikkien avulla. ICloud-synkronoinnin avulla tämä salasananhallinta synkronoi tietosi laitteiden välillä. Lisäksi voit avata sen lukituksen myös Applen suojatun biometrisen todennustekniikan avulla.

Hinta: Ilmainen kokeilu (kuukausitilaus: 3,99 dollaria)

ladata

6. Evernote

Jos kaipaat all-in-one-sovellusta sekä muistiinpanojen tekemiseen että tehtävien hallintaan, Evernoten pitäisi olla oikea tapa edetä. Tämän sovelluksen mielestäni kiitettävää on mahdollisuus kaapata ajatuksia useissa muodoissa, kuten tekstiä, PDF-tiedostoja, videoita ja muuta. Voit tehdä tehtäviä ja saada työsi tehtyä ajoissa.

Käytä erittäin käteviä työkaluja valokuvien merkitsemiseen ja projektien jakamiseen ystävien kanssa työskennellessäsi niiden kanssa yhdessä. Ja jos luulet, että muistiinpanosi tarvitsevat vähän yksityisyyttä, lukitustoiminto on aina käytettävissäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Amazon

Kaiken mitä haluat ostaa, Amazonin pitäisi olla tutkaasi päällä. Tästä ostosovelluksesta on tullut yksi ensimmäisistä valinnoista alustoilla.

Runsaiden alennusten ja erikoistarjousten ansiosta on todella vaikea katsoa pidemmälle. Vielä parempi, voit ihanteellisesti perustaa Amazonin estämään ketään napsauttamasta tiliäsi ja tilauksiasi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. PayPal

"PayPal" ei tarvitse tässä mitään käyttöönottoa, eikö niin? Sovelluksen avulla on erittäin helppoa lähettää ja vastaanottaa rahaa. Suojattu salaustekniikka tukee luottamuksellisia tietojasi.

Lisäksi biometrisen todennuksen ja kaksivaiheisen todennuksen tuki varmistaa, että sinulla on täydellinen hallinta tietojesi suhteen.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Dashlane

Toinen suosittu salasanojen hallinta, joka toimii saumattomasti Applen biometristen todennustekniikoiden kanssa! Se tarjoaa vahvan suojan kaikille arkaluontoisille tiedoillesi ja voit kirjautua verkkosivustoille ja sovelluksiin turvallisesti ja nopeasti.

Sovellus pitää tiliäsi silmällä ja myös suojaa sitä. Lisäksi voit käyttää sitä nopeasti havaitsemaan heikot salasanat ja korvaamaan ne helposti.

Hinta: Ilmainen kokeilu (1 vuosi - 59,99 dollaria)

ladata

10. Readdle-asiakirjat

Jos tiedostojen hallinta on ollut sinulle tuskallinen harjoitus, sinun on käytettävä Documents by Readdle -ohjelmaa hallita niitä. Yksi tämän tehokkaan tiedostojen hallintasovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on integrointi useisiin pilvipalveluihin, kuten Dropbox, iCloud, Google Drive ja muihin.

Tämän seurauksena voit työskennellä saumattomasti pilveen tallennettujen tiedostojen kanssa ilman, että sinun tarvitsee ladata niitä. Sen avulla voit myös lukea ja merkitä PDF-tiedostoja.

Lisäksi voit myös laittaa sen ei-luetteloon, jotta kukaan ei voi törmätä tietoihisi ilman nyökkäystäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

Seuraavilla sovelluksilla oli täysimittainen tuki kosketustunnukselle ja kasvotunnukselle ...

Monet suositut sovellukset eivät ole vielä täysin tukeneet Face / Touch ID: tä. Toivon, että heistä tulisi aluksella ennemmin kuin myöhemmin.

 • Facebook
 • Viserrys
 • Snapchat
 • Instagram
 • iOS Health -sovellus
 • Facebook Messenger
 • Google asema
 • Pikanäppäimet -sovellus
 • Apple Mail -sovellus ja Kuvat-sovellus
 • Apple Messages -sovellus
 • Google Kuvat -sovellus
 • Gmail
 • Yksi huomio

Mikä on sinun valintasi?

Mitkä ovat suosikkisovelluksesi, jotka toimivat täydellisesti kasvojentunnistuksen ja sormenjälkien skannaustekniikoiden kanssa iOS-laitteissa? Olisi hienoa tietää valitsemiesi nimien nimi. Lisäksi kerro meille sovelluksista, jotka haluat saada täysimittaisen tuen biometriseen todennukseen ennemmin kuin myöhemmin.

Haluat vilkaista myös seuraavia viestejä:

 • iOS 13: n ominaisuuksien toivelista
 • Parhaat tiedostojenhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kalenterisovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit