10 iPhonen salakoodia, joita voit kokeilla nyt! (Päivitetty 2021)

Kaikki älypuhelimet, mukaan lukien iPhone, voivat paljastaa tietoja tai tehdä käteviä toimintoja syötettäessä tiettyä USSD-koodia. Koska näitä salaisia ​​valintakoodeja ei mainita erikseen, et ehkä ole tietoinen niistä. Avuksi olemme listanneet 10 iPhonen salakoodia, joista löydät mielenkiintoisia ja hyödyllisiä. Katso.

 1. Katso iPhonen IMEI-numero
 2. Siirry kenttätestitilaan
 3. Piilota tai näytä soittajan tunnuksesi
 4. Ota koputus käyttöön tai poista se käytöstä
 5. Siirrä saapuvat puhelut toiseen numeroon
 6. Puhelunesto
 7. Tarkista SMS-keskus
 8. Hanki paikallista liikennetietoa
 9. Lisätietoja matkapuhelinsiirtojen käytöstä
 10. Joitakin muita hyödyllisiä koodeja

Ennen kuin aloitat:

 • Huomaa, että useat tässä mainitut koodit eivät välttämättä toimi globaalisti tai kaikkien operaattoreiden kanssa. Ne toimivat vain Yhdysvalloissa ja niiden operaattoreissa.
 • Jos haluat käyttää kaikkia näitä koodeja, sinun on avattava Puhelin sovelluksessa ja ollaNäppäimistöVälilehti. Jotkut koodit edellyttävät, että napautat soittopainiketta, kun taas muutamat eivät välttämättä.

1. Katso iPhonen IMEI-numero

Tulla sisään *#06#, ja näet heti iPhonen IMEI-numerosi.

Kärki: Näet nämä tiedot myös Asetukset-sovelluksesta → Yleiset → Tietoja. Tai SIM-kortin sisällä tai iPhone-laatikossa.

2. Siirry kenttätilaan

Kun kirjoitat *3001#12345#* iPhonen näppäimistössä ja paina soittopainiketta, näet kenttätestin näytön. Siinä on tärkeitä teknisiä tietoja, jotka liittyvät SIM-korttiin, palvelevaan soluun, LTE-taajuuden sisäiseen mittaukseen ja muihin vastaaviin tärkeisiin tietoihin.

Voit napauttaa yhtä näkyvistä vaihtoehdoista kaivaa syvälle. Poistu tältä näytöltä painamalla Koti näppäin tai pyyhkäise ylös.

Lisätiedot: Rsrp tarkoittaa vertailusignaalin vastaanotettua virtaa. Rsrp0 on sinua lähinnä oleva torni ja Rsrp1 on toinen torni. Vieressä Rsrp0 ja Rsrp1, näet negatiivisen luvun todennäköisesti välillä -40 - -140. Jos ruudulla näkyvä numero on lähempänä -40 (esimerkiksi välillä -40 - -80), se tarkoittaa, että sinulla on vahva signaali. Jos se on lähellä -140, se tarkoittaa, että signaali on huono. Tämä voi aiheuttaa ongelmia puhelujen soittamisessa tai matkapuhelintietojen käytössä.

3. Piilota tai näytä soittajan tunnuksesi

Tiesitkö, että voit käyttää pikakoodeja myös piilottaaksesi soittajan tunnuksen? Tätä varten kirjoita *67, jota seuraa vastaanottajan numero. Esimerkiksi, *67987654321

Huomaa, että soittajan tunnuksen piilottaminen on maakohtaista. Saatat joutua käyttämään #31# joillekin operaattoreille ja maille, jota seuraa puhelinnumero.

Meillä on yksityiskohtainen viesti, joka näyttää sinulle useita tapoja piilottaa soittajan tunnuksesi. Varmista, että tarkistat sen.

Pro-vinkki: Oletetaan, että seurasit yllä olevaa linkkiä ja piilotit soitetun tunnuksesi kaikille lähteville puheluille. Nyt, jos haluat näyttää soittajan tunnuksen puhelukohtaisesti, etuliite *82 ennen vastaanottajan numeroa. Joillekin operaattoreille koodi on *31#

4. Ota koputus käyttöön tai poista se käytöstä

Koputusasetukset ovat asetukset sovellus → Puhelin. Jos et kuitenkaan löydä koputusvaihtoehtoa, tässä on pikavalintoja.

 • Koodi odottavan puhelun tilan tarkistamiseksi: *#43#
 • Koodi odottaa koputusta: *43#
 • Koodi koputuksen poistamiseksi käytöstä: #43#

5. Siirrä saapuvat puhelut toiseen numeroon

Tämän avulla voit ohjata saapuvan puhelun toiseen numeroon. Tämä on operaattorikohtainen ominaisuus, ja se voi olla maksullinen tai ilmainen matkapuhelinpalvelustasi riippuen.

 • Koodi soitonsiirron tilan tarkistamiseksi: *#21#
 • Koodi soitonsiirron mahdollistamiseksi: * 21puhelinnumero #
 • Koodi soitonsiirron poistamiseksi käytöstä: *21#

Jos yllä olevat lyhytkoodit eivät toimi sinulle, tutustu erilliseen puheluiden edelleenlähetysoppaaseen iPhonessa. Olemme listanneet tarkimmat vaiheet useimmille yhdysvaltalaisille operaattoreille.

6. Puhelunesto

Puhelunesto estää kaikki lähtevät puhelut, ellet poista tätä ominaisuutta käytöstä. Koska tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä puhelimen iPhone-asetuksissa, voit käyttää seuraavia koodeja puhelunestotoiminnon käyttämiseen.

 • Koodi puhelunestotilan tarkistamiseksi: *#33#
 • Koodi puheluneston ottamiseksi käyttöön: * 33 * PIN-koodi
 • Koodi puheluneston poistamiseksi käytöstä: # 33 * PIN-koodi

Merkintä: Jos olet asettanut SIM-kortin PIN-koodin iPhonen alta asetukset sovellus → Puhelin tai joillekin operaattoreille iPhone asetukset sovellus → MobiilidataSIM-kortin PIN-koodi, syötä tämä PIN-koodi yllä oleviin koodeihin. Jos et ole asettanut SIM-kortin nastaa, voit antaa minkä tahansa haluamasi satunnaisluvun. Kuten *33*9#

7. Tarkista tekstikeskus (jos tekstit eivät ole läpi)

Jos joskus huomaat, että tekstiviestit eivät toimi laitteellasi, voit hyödyntää tätä ainutlaatuista koodia (*#5005*7672#) tarkistaa SMSC (lyhytsanomapalvelukeskus). Aina kun lähetät tekstiviestejä, se menee ensin SMSC: hen tietyn numeron kautta auttaakseen ratkaisemaan laitteesi SMS-ongelman.

8. Hanki paikallista liikennetietoa

Jep. Luit sen oikein. Jos et voi käyttää sovelluksia, kuten Waze, Apple Maps, Google Maps jne., Voit käyttää lyhytkoodia oppiaksesi paikallisesta liikenteestä. Tämä voi olla hyödyllistä, kun sinulla ei ole toimivaa Internet-yhteyttä. Valitse tätä varten 511.

Huomaa, että tämä ei välttämättä toimi muutamissa Yhdysvaltain osavaltioissa ja joissakin operaattoreissa.

9. Tutustu matkapuhelintietojen käyttöön

Nykyään melkein kaikilla operaattoreilla on maailmanlaajuisesti sovelluksia, jotka auttavat sinua seuraamaan tietovaraustasi. Voit kuitenkin halutessasi käyttää pikanäppäimiä tarkistaaksesi Internet-saldosi ja paljon muuta. Tässä ovat muutamien suosittujen yhdysvaltalaisten lentoyhtiöiden koodit.

 • AT&T: *3282#
 • Verizon: #3282
 • T-mobile: #932#

Voit Googlella operaattorisi koodin. Esimerkiksi, 'koodi tietää Airtelin Internet-saldo.

10. Joitakin muita hyödyllisiä koodeja

 • *#61# - Voit tarkistaa vastaamattomien puheluiden numerot.
 • *3370# - Parannettu täysnopeustila (EFR) voi parantaa iPhonen äänenlaatua vahingoittamalla hieman akun varmuuskopiota.
 • *#30#: Soittolinjan esitys antaa sinun tietää, näkyykö saapuvan soittajan puhelinnumero iPhonen näytöllä vai ei.

Mikä iPhone salaisuus koodit innostavat sinua eniten?

Toivottavasti opit muutamista uusista pikakoodeista. Mikä yllä olevasta luettelosta näyttää sinulle hyödyllisimmältä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Toiseksi, jos tiedät muita vastaavia koodeja, jaa ne myös meille. Haluamme mainita, että tässä viestissä.

Lopuksi, tässä on muutamia hyödyllisiä viestejä, jotka rakastat tarkistaa:

 • Yli 100 HomePod Siri -komentoa
 • 50 hauskaa asiaa Siriltä
 • 30 hienoa Spotify-vinkkiä ja temppua iPhonelle
 • 36 Chrome-vinkkiä Macille

Uusimmat viestit