Parhaat iPhone 7 -puskurikotelot vuonna 2021

iPhone 7 on saanut peukut ylös koppifaneilta ja tekniikan asiantuntijoilta. Tuomio on mennyt kokonaan uusimmalle älypuhelimelle tehokkaimpien sisäkkäiden ansiosta. Applen mielestä parhaaksi, sillä on tappaja, jolla voitetaan taistelu ylivallasta. Pidämme mielessä jatkuvasti muuttuvan makusi, olemme jo kirjoittaneet kokonaisen viestin parhaista iPhone 7 -koteloista. Nyt on aika valita suojaavin mutta poikkeuksellisen tyylikäs iPhone 7 -puskurin kotelot. Katsotaanpa se!

Parhaat iPhone 7 Puskurin kotelot

 1. RhinoShield CrashGuard
 2. RANVOO ARMOR
 3. Angeo
 4. Elago
 5. JOKA
 6. Moko
 7. Spigen
 8. LUVVITT
 9. JETech
 10. ULAK
 11. KOTELO
 12. Trainium Clarium -sarja

1. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard -puskurikotelo on erittäin suojaava ja pystyy täysin suojaamaan laitettasi kolhuilta. Kova polykarbonaattirakenne yhdistettynä mattarakenteeseen tarjoaa paremman otteen, joka estää putoamisen.

Armeijan tason suojauksella se kestää jopa 11 jalan pudotusten vaikutukset. Tukeva muotoilu, jossa on tarkat aukot portteille ja napeille, sopii tiukasti iPhoneen. Viimeiseksi puskurikoteloa on saatavana 13 kauniissa värissä, kuten valkoinen, violetti, tummansininen jne.

USP: Sotilaallisen tason tapaus

Tutustu Amazoniin

2. RANVOO-ARMOR

RANVOO ARMORilla on kompakti muotoilu, joka sopii täydellisesti iPhoneen. Metallin ja silikonin yhdistelmä antaa sille erittäin ohuen ilmeen. Iskuja vaimentava TPU-materiaalista valmistettu sisäkehys suojaa laitteen naarmuja.

Lentokonelaatuinen alumiinimetalli voi kestää pudotuksia. Kohotettu TPU-kehys pitää näytön ja kameran suojattuna eikä anna niiden koskettaa maata. Koska se on erittäin joustava, sinulla ei ole vaikeuksia asentaa ja irrottaa koteloa.

USP: Kaksoissuojaus

Tutustu Amazoniin

3. Angeo

Kaunis. Tämä on yhden sanan kuvaus tapauksesta. Se erottaa iPhonen muista. Pehmeät TPU-reunat kirkkailla väreillä, kun taas täysin läpinäkyvä takaosa lisää kipinää iPhoneen. Kauneuden lisäksi kotelo suojaa laitettasi myös säännöllisiltä putoamisilta kohotettujen kulmien ansiosta.

Kameraa vartioi myös kohotettu kerros. Useimmissa selkeissä tapauksissa värivaihtoehtoja ei ole käytettävissä. Tässä voit valita kuudesta eri väristä.

USP: Kuusi värivaihtoehtoa

Tutustu Amazoniin

4. Elago

Etsitkö erittäin kestävää, poikkeuksellisen laadukasta puskurikoteloa? Elago voi olla suoraviivainen valinta sinulle.

Tässä puskurikotelossa on Lexan-hartsi, joka auttaa sitä kestämään pidempään. Kaksikerroksinen valmius TPU- ja polykarbonaattimateriaaleilla tarjoaa maksimaalisen suojan pudotuksilta. Yläosan selkeä kulma tekee vaivattomasta asennuksesta ja poistamisesta.

USP: Yhden vuoden rikkoutumistakuu

Tutustu Amazoniin

5. ANHONG

Ensiluokkaisesta TPU: sta ja kovasta polykarbonaatista suunnitellulla ANHONGilla on sotilaallisen tason suoja iPhone 7: lle. Oleofobinen pinnoite ei tee siitä keltaista pitkään aikaan. Vaikka kotelo on läpinäkyvä, se kestää sormenjälkiä. Kotelon reunat ovat hieman koholla, suojaten näyttöä ja kameraa naarmuilta.

Kulmasuojauksessa kotelo on nostanut kaikki reunat suojaamaan iPhonea säännöllisiltä putoamisilta ja kolhuilta. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen tapaus oikeudenmukaisella hinnoittelulla.

USP: Sotilasluokan suoja

Tutustu Amazoniin

6. Moko

Tämä Makon tapaus on myös täysin läpinäkyvä, mutta merkittävä ero on puskurissa. Kulmat ovat näkyvästi koholla, mikä lisää laitteen turvallisuutta. Kuten kaikki muutkin, tämäkin on nostanut kameran ympärille kerrosta, joka suojaa sitä tyhjästä, kun se asetetaan pöydälle.

Se koostuu kovakuorisesta PC: stä ja pehmeästä TPU: sta, joten se kestää pitkään. Kotelo ei ehkä ole ihanteellinen vaihtoehto iPhone 7 Jet Black -puhelimelle, koska joskus huomataan kuplia. Viimeisenä on kuusi värivaihtoehtoa.

USP: Näkyvästi korotetut kulmat lisäävät suojaa

Tutustu Amazoniin

7. Spigen

Spigenin mobiilituotteet ovat aina korkealaatuisia. Tämä iPhone 7: n puskurikotelo ei ole erilainen. Kotelossa on ilmatyynytekniikka, joka suojaa iPhonea normaalilta kulumiselta. Selkäosa on valmistettu kovasta PC: stä, kun puskurit on valmistettu pehmeästä TPU: sta, jotka antavat hyvän otteen ja kestävyyden.

Kuten kaikki muutkin, tämäkin on nostanut kulmia yhdessä kohotetun kerroksen kanssa kameran ympärillä. Viimeisenä on viisi kirkasta värivaihtoehtoa.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

8. LUVVITT

Selkeällä kovalla takapaneelilla ja pehmeillä, taipuisilla reunoilla varustettu LUVVITT-puskurikotelo on suunniteltu paitsi tekemään räikeä pari iPhonen kanssa, myös antamaan sille halutun suojan pudotuksilta.

Ensiluokkainen japanilainen polykarbonaattimateriaali, jossa on naarmuuntumaton pinnoite, on juuri sitä, mitä iPhonesi tarvitsee pysyäkseen suojattuna putoamisilta. Sekä edessä että takana olevat kohotetut huulet suojaavat näyttöä ja takapaneelia naarmuilta. Joustavat kumireunat mahdollistavat erinomaisen pidon.

USP: Kristallinkirkas kotelo

Tutustu Amazoniin

9. JETech

Tämä JETechin puskurikotelo on yksinkertainen ilman kauneussuodattimia, mutta se tekee työn erittäin hyvin. Korotetut kulmat ja kohotettu kerros kameran ympärillä suojaavat iPhonea naarmuilta. Selkeän takaosan avulla voit huutaa, että Apple-logo ja tarkat leikkaukset antavat esteetön pääsyn kaikkiin iPhonen portteihin ja toimintoihin.

Kotelon takaosa on valmistettu vahvasta PC: stä, kun puskuri on valmistettu TPU: sta. Parasta on, että vaikka se on läpinäkyvää materiaalia, se ei muutu keltaiseksi ajan myötä. Viimeisenä on saatavana kuusi värivaihtoehtoa.

USP: Keltainen materiaali

Tutustu Amazoniin

10. ULAK

Toisin kuin useimmissa tapauksissa, tämä ei ole avoin, mutta sen tarjoama suoja on moitteeton. Kotelo suojaa iPhone 7: täsi yleisesti. Korotetut reunat ja ylimääräinen kerros kameran ympärillä suojaavat naarmuilta ja muilta tavanomaisilta putoamisilta ja kolhuilta. Vaikka tapaus ei ole täysin läpinäkyvä, se tarjoaa suuren leikkauksen takana Apple-logon hohtamiseksi.

On tarkkoja leikkauksia, jotka antavat virheettömän pääsyn kaikkiin iPhonen portteihin ja toimintoihin. Viimeisenä on tarjolla laaja valikoima värivaihtoehtoja.

USP: Lisäsuoja

Tutustu Amazoniin

11. KOTELO

Etsitkö upeaa puskurikoteloa ottelun tekemiseksi mustan iPhone 7: n kanssa? SUPCASE-puskurikotelo, jossa on houkutteleva muotoilu ja minimalistinen ilme, voi olla ihana kumppani uudelle iPhonellesi.

Iskuja vaimentavien TPU- ja PC-materiaalien avulla rakennettu se on poikkeuksellisen tukeva. Kohotettu kehys ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa älypuhelimen näyttöä. Se sopii hyvin ja tarjoaa otteen laitteen pitämiseen mukavasti. SUPCASE-puskuria on neljä väriä.

USP: Korotettu kehys

Tutustu Amazoniin

12. Trainium Clarium -sarja

“Clarium-sarja” on sekä erittäin suojaava että muodikas. Kaksikerroksinen suoja, iskunvaimennusrunko ja tukeva runko tarjoavat täydellisen suojan iPhonellesi.

Ohut, läpinäkyvä muotoilu osuu tyylikkäästi älypuhelimeen. Painikkeiden painamisessa tai porttien käytössä ei ole haittaa. Lisäksi Clarium-sarja on saatavana neljänä värinä.

USP: Elinikäinen takuu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Paketoida:

Olettaen, että nämä puskurikotelot ovat vastustaneet merkkiä kaikilta osin. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ne ovat erittäin suojaavia ja kestäviä. Minkä valitset pariliitoksen iPhonen kanssa? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa. Jos on puskurinkotelo, haluat nähdä tämän luettelon, ilmoita siitä minulle.

Haluaisit kurkistaa:

 • Parhaat iPhone 7 -telineet
 • iPhone 7 -kotelot
 • Parhaat iPhone 7 -kotelot
 • iPhone 7 Nahkakotelot

Uusimmat viestit