Parhaat iPad Pro 10.5 -kuormakotelot vuonna 2021

Erittäin kestävän rakenteen ansiosta kotelo voi vastustaa iskuja virheettömästi. Sen mukana tulee sisäänrakennettu jalusta, joka tarjoaa ihastuttavan handsfree-kokemuksen. Haluatko tarkistaa, mitä muuta sinulla on varastossa? Siirry selaamaan suosituimpia 10,5 tuuman iPad Pron raskaita koteloita!

 1. ZUGU-KOTELO
 2. RUSKEA
 3. MoKo
 4. BENTOBEN
 5. TSQ
 6. Runollinen KilpikonnaNahka
 7. SKYLMW
 8. Valkit
 9. TianTa
 10. Fintie

1. ZUGU-KOTELO

iPad Pro on alkanut korvata Mac-kannettavan, ja lisävarustevalmistajilla on vihje. Siksi valmistajat, kuten ZUGU-CASE, suunnittelevat iPad Pro -kotelot, jotka ovat profiililtaan raskaita ja joustavia käytössä. ZUGU-CASE on käyttänyt lasikuitumateriaalia, joka on käynyt läpi useita laatutestejä.

Koska käyttäjät ovat alkaneet käyttää iPadia kannettavina tietokoneina, ZUGU-CASE on asentanut magneettisen jalustan, jolla on kahdeksan turvallista katselukulmaa. Istutpa sitten sohvalla tai toimistossa, voit säätää kulmaa ja käyttää iPadiasi kannettavana tietokoneena.

USP: Kahdeksan katselukulmaa

Tutustu Amazoniin

2. RINTARENKA

iPad Pron koko tekee siitä sinulle epämukavan. BRAECN tarjoaa tervetuliaisratkaisun: käsi- ja olkahihnan. Kun olet toimistossa tai kotona, voit pitää iPadia tukevasti kädessäsi hihnalla. Poissa toimistosta voit ripustaa iPadin olkapäälle pitkällä hihnalla.

Mukavuuden lisäksi BRAECN on huolehtinut tarpeeksi iPadin suojauksesta, ja juuri tästä syystä tuotemerkki on yhdistänyt muovi- ja silikonimateriaaleja. Tämä yhdistelmä tekee kotelosta iskunkestävän, koska se voi vastustaa pudotusten ja kolhujen vaikutuksia. 3 mm: n korotetut reunat suojaavat iPadin näyttöä.

USP: Käsi- ja olkahihnat

Tutustu Amazoniin

3. MoKo

MoKo ei tarvitse esittelyä. Tämä tuotemerkki on onnistuneesti veistää markkinarakon iPhone-lisävarusteissa. Tämä MoKon kestävä iPad Pro -kotelo on tabletin paras kumppani, koska siinä on useita ominaisuuksia. Sen kestävä, kaksikerroksinen suojakotelo vaatii erityistä huomiota, koska se voi kestää pudotuksia, kolhuja ja iskuja.

Vaikka olisit keskellä paljon toimintoja, sinun ei pitäisi olla huolissasi kalliista tabletista. Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista ja varustettu PC: n kovalla kuorella ja joustavalla TPU: lla. IPadin näytön turvallisuuden varmistamiseksi MoKo on rakentanut myös näytönsuojan.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

4. BENTOBEN

Nauti elämäsi violetista laastarista BENTOBENin raskaan kotelon violetilla värillä. Tämä BENTOBENin kestävä kotelo huokuu naisellisia piirteitä, mutta kun pidät sitä käsissänne, kotelo näyttää sen lihakset. Iskunkestävä kotelo on hybridi-kova PC-materiaali yhdistettynä pehmeään silikonirunkoon. Se on iskunkestävä, mutta ohut, jotta tablet-laitteestasi ei tule iso.

Pehmeä silikonimateriaali tarjoaa liukastumisen estävän otteen; voit liikkua rennosti tarvitsematta huolehtia tablet-laitteestasi. Parempi käsittely on siunaus, kun joudut kävelemään ruuhkaisissa paikoissa tablet-laitetta kädessäsi.

USP: Liukastumista estävä pehmeä silikoni

Tutustu Amazoniin

5. TSQ

Tässä on toinen raskas iPad Pro -kotelo, jossa on kaksi hihnaa - kädet ja olkapäät. TSQ iPadin kestävä kotelo tarjoaa 360 asteen suojan premium-tabletillesi. TSQ on käyttänyt takana olevaa muovipuskuria vastustamaan suuria iskuja. Lisäksi se tarjoaa tukevan 360 asteen taitettavan jalustan videoiden katseluun.

TSQ on käyttänyt kolmea kerrosta hybridi-puolustajaa antamaan lisäsuojaa iPad Prollesi. Tablettisi on suojattu vankalla PC-kuorella, pudotuksenkestävällä silikonikotelolla ja etukehyksellä. Tämä monikerroksinen turvallisuus varmistaa, että tablet-laitteesi on turvallinen kotelon sisällä.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

6. Runollinen TurtleNahka

Tarjoa vahva suoja iPadille vahingossa tapahtuvilta putoamisilta. Poetic TurtleSkinin avulla tabletti tulee ulos vahingoittumattomana kolhuista tehokkaan ulkokuoren ansiosta. Kilpikonnankuoren muotoilu ei vain lisää sen vahvuuksia, vaan tarjoaa myös paremman pidon.

Laadukas silikonirakenne on melko pehmeä. Vaikka aukot mahdollistavat helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin, responsiivisten painikkeiden avulla voit hallita laitettasi helposti. Lisäksi TurtleSkinin koteloa on saatavana neljänä houkuttelevana värinä, mukaan lukien musta, sininen, vihreä ja violetti.

USP: Myrkytön silikoni

Tutustu Amazoniin

7. SKYLMW

Raskaat kotelot, joissa on leveät ja korotetut reunat, estävät yleensä käyttäjiä kirjoittamasta näytön näppäimistöön. SKYLMW on huolehtinut tästä palautteesta ja suunnitellut tämän raskaan kotelon, jonka avulla voit olla vaivattomasti vuorovaikutuksessa iPad-näytön kanssa. Voit käyttää Notes-sovellusta ja muita tuottavuussovelluksia huomattavan helposti ja hienosti.

Tämä lapsiystävällinen iPad Pro -kotelo on helppo asentaa. SKYLMW tietää, että käytät tablet-laitettasi kannettavan tietokoneen korvikkeena, ja siksi se on tarjonnut jalustan mukavuuden parantamiseksi. Rakastat katsella videoita ja kirjoittaa pitkää sisältöä isolla tablet-laitteellasi.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

8. Valkit

Valkit on pakannut tähän raskaaseen koteloon kaksi keskeistä ominaisuutta: kevyt ja ohut muotoilu. Ihmiset tuskin ajattelevat raskaan tapauksen olevan ohut. Mutta Valkit on mahdollistanut sen erinomaisella suunnittelullaan ja upealla suunnittelullaan. Tämä puoliläpinäkyvä, mattapintainen kotelo on kestävä.

Älä missaa sitä ylimääräistä suojaa neljässä kulmassa; Valkit on käsitellyt nämä kulmat korkealaatuisella TPC: llä, joka on sakeutettu välttämään vaurioita, kun pudotat iPadin vahingossa.

USP: Kiinnitetty lyijykynän pidike

Tutustu Amazoniin

9. TianTa

TianTa esittelee useita värikkäitä iPad Pro -koteloja lapsille. Koska lapset pudottavat tabletin todennäköisemmin, TianTa on asentanut kaksi hihnaa pitämään iPadia kädessäsi ja ripustamaan sen olkapäähän. Silikonikuori, muovikehys ja muovikuori luovat iPadille kolmikerroksisen suojan.

Kotelo on leikattu tarkasti, jotta lapsesi pääsevät nopeasti käyttämään iPadin tärkeitä painikkeita ja portteja. Kierrettävällä jalustalla voit säätää tablet-laitteesi näyttöä katsellessasi videoita ja käyttäessäsi FaceTime-sovellusta.

USP: Lapsiystävällinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Fintie

Fintien Tuatara-maaginen rengas on merkittävä ominaisuus tässä iPad Pron raskaassa kotelossa. Tämän renkaan avulla voit pitää taulutietokonetta tukevasti käsissäsi, ja samaa rengasta voidaan käyttää jalustana videoiden katseluun. Voit säätää rengasta pysty- ja vaakatilassa ja hienosäätää eri kulmia.

Fintie on käyttänyt kahta kerrosta TPU-ihoa ja PC: n kovaa kuorta suojaamaan iPad Prota iskuilta ja iskuilta. Tarkista myös omistettu Apple Pencil -paikka, jotta kynäsi olisi aina mukanasi. Sisäänrakennettu näytönsuoja suojaa iPad-näyttöäsi naarmuilta.

USP: Maaginen rengas

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Suosikkisi?

Mikä näistä raskaista tapauksista on tehnyt sinuun vaikutuksen? Kerro meille sen nimi ja laatu, josta olet pitänyt suojapuvussa.

Henkilökohtaisesti yksi laatu, josta pidän paljon näissä tapauksissa, on kestävä rakenne, joka tarjoaa luotettavan suojan iPadillesi pudotuksia vastaan. Lisäksi niitä on saatavana kohtuuhintaan.

Haluat myös tarttua näihin iPadin suosituimpiin lisävarusteluetteloihin:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot

Uusimmat viestit