Parhaat iPad-piirustussovellukset taiteilijoille vuonna 2021

Tarkastelimme joitain iPadin hienoimpia piirustussovelluksia (lapsille). Ammattitaiteilijoiden piirustussovelluksille on yhtä suuri ja kukoistava markkinat. Nämä täydellisesti suunnitellut iPad-piirtosovellukset voivat auttaa kaiken tyyppisiä taiteilijoita: olkoon se sitten digitaalinen, tulosta, logo ... nimität sen. Halusitpa sitten oppia lisää taiteesta tai yrittää löytää tietyn sovelluksen, joka auttaa sinua viemään taiteen uudelle tasolle, on olemassa kymmeniä sovelluksia, jotka auttavat sinua.

# 1. Colorfy: Värityskirja

On kaksi pääominaisuutta, jotka haluan nähdä suosikki piirustussovelluksessani: laajan valikoiman harjoja ja jättimäinen kuvakokoelma piirtämistä varten. Ja Colorfy on valinnut molemmat ruudut.

Sovelluksen ilmainen versio tarjoaa yli 1 000 maalattavaa kuvaa. Kauniista kukka-, mandala- ja kuuluisista maalauksista se tarjoaa laajan valikoiman piirrettäviä valokuvia. Valitse joukko harjatyyppejä, joissa on edistyneitä tehosteita, koristamaan luomuksiasi.

Mahtavan AR-virtuaaligallerian avulla voit visualisoida piirustuksesi tosielämässä. Lisäksi voit liittyä laajaan yhteisöön katsomaan ja jakamaan piirustuksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Autodesk SketchBook

Se on peräisin Autodeskin ihmisiltä, ​​joten tiedät, että se on laadukas sovellus. SketchBook on rakennettu / suoritettu samalla grafiikkamoottorilla, joka käyttää työpöytäsovellusta. Tämä sovellus tuo monikosketustukea kuin mikään muu, ja siinä on kadehdittava työkalupaketti. Ammattitaiteilijat voivat luoda ihmeitä tämän sovelluksen avulla ja ladata / jakaa niitä suoraan eri palveluihin (mukaan lukien deviantART).

SketchBookissa on valtava harjakirjasto. Sovelluksen avulla voit myös tallentaa taiteistuntojasi, jotta voit koota ne intervallivideoiksi myöhemmin. Muokattavien viivain- ja ellipsityökalujen avulla voit sijoittaa tarkat viivat optimaalisesti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator Draw on yksi hienoimmista luonnossovelluksista taiteilijoille. Sen avulla voit zoomata jopa 64x elävöittääksesi taidettasi. Tämän sovelluksen avulla voit piirtää viittä erilaista kynän kärkeä.

Säädettävän peittävyyden, värin ja koon ansiosta sinun on koristettava mestariteoksesi täydellisesti. Sovellus toimii myös useiden piirustustasojen ja kuvien kanssa. Saat täydellisen vapauden nimetä, säätää, kopioida ja yhdistää jokaisen tason. Lisäksi se on yhteensopiva monen kynän kanssa. Adonit, Wacom, Apple Pencil ja Pencil by 53, jne.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. FiftyThree-paperin

53: n paperi on laajalti suosittu sovellus iPadille. Vaikka se on ilmainen sovellus, sinun on tehtävä useita sovelluksen sisäisiä ostoksia täyttääksesi työkalusarjan tarvittavilla harjoilla, työkaluilla, paleteilla ja muulla. Mutta tee se vai ei, heti kun aloitat Paperin käytön, tiedät, että sinulla on mielessäsi puhaltava iPad-piirustussovellus.

Paperi on hyvä järjestämään tavarasi. Se on hieno luonnostella ideoitasi ja sitten parantaa niitä edelleen lisäämällä väriä ja tekstuuria. Se on hienoa myös nopealle logokonseptille hienostuneelle taideteokselle, jota voit itse esitellä.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Tayasui-luonnokset

Tayasui Sketches on kaunis, upeasti pieni piirustusohjelma iPhonelle ja iPadille. Kokeilemamme iPad-versio oli todella upea luonnostella ideoita, värjätä ne hienoksi ja viedä niitä. Parasta Tayasui-luonnoksissa on, että se on melko helppokäyttöinen pääasiassa siistin käyttöliittymän ja yksinkertaisten mutta erittäin tehokkaiden ominaisuuksien ansiosta.

Tayasui-luonnosten avulla voit käyttää kerroksia kokeilemaan taideteostasi. Epäilemättä pienellä mutta hienostuneella harjasarjalla (laajennettavissa sovelluksen sisäisellä ostolla) voit aloittaa lyijykynäluonnoksilla ja siirtyä vesiväreihin ja muuhun. Sovelluksella on jonkinlainen maaginen minimalismin tunne, joka tekee siitä vieläkin houkuttelevamman taiteilijoille.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Piirustuspöytä

Piirtopöytä on paikka, jossa opit maalaamaan, piirtämään, piirtämään ja piirrä. Tämän sovelluksen tekee niin upeasta laaja valikoima työkaluja, joiden avulla voit koristella luomuksiasi hienosti. Käytä 3D-harjoja, suurta määrää tarroja ja postimerkkejä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta taiteestasi tulee lumoavampi.

Erittäin toimivien työkalujen, kuten kynä, lyijykynä, korostuskynä, avulla saat ihanteellisen komennon luonnosteluun. Siinä on myös eläviä harjaviivaefektejä, joiden avulla voit tehdä valokuvistasi houkuttelevamman.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Lisääntyä

Savage Interactiven Procreate on alan johtava, kun on kyse iPad-piirustussovelluksesta. Se on yksi hienoimmista iPad-sovelluksista taiteilijoille, jotka haluavat luoda vaikuttavan taideteoksen. Ominaisuudet, kuten 250 kumoamisen ja uudelleen tekemisen tasoa, automaattisen tallennuksen toiminnot, edistynyt pikavalikko ja useat erittäin hyödylliset työkalut tekevät tästä sovelluksesta pakollisen luoville ihmisille.

On 128 vaikuttavaa harjaa, joiden avulla voit suunnitella hämmästyttävää taidetta tahattomasti. Kaksirakenteinen harjajärjestelmä antaa sinulle enemmän hohtoa. Lisäksi voit terävöittää vaivattomasti, lisätä melua ja valita jopa useita kerroksia elävyyden luovuuden luomiseksi.

Hinta: $9.99

ladata

# 8. Luonnosklubi

Sketch Club on puhdasta hauskaa käyttää. Lukuisilla työkaluilla se tarjoaa runsaan luonnoskokemuksen. Siinä on kerrossuodattimia, joiden avulla voit säätää värejä, kohinaa, vinjettiä, sumennuksia jne.

Sovelluksen avulla voit käyttää jopa 64 kerrosta. Sinulla on tarvittava vapaus hienosäätää kutakin tasoa tarpeen mukaan. Lisäksi on olemassa useita väriteemoja, jotka voit määrittää kaunistamaan luonnoksiasi aplombilla.

Hinta: $2.99

ladata

# 9. Doodle Art

Doodle Art on helmi luoville ihmisille. Sovellus on loistava luonnosteluun, maalaamiseen ja piirtämiseen. Siinä on kaikenlaisia ​​värejä piirtämään mahtavaa taidetta.

Jos haluat jotain jännittävämpää, sinulla on mahdollisuus mukauttaa myös värejä. Vaatimuksestasi riippuen muutat harjan puolta sekä peittävyysasetuksia. Se tarjoaa 200 tarraa ilmaiseksi. Sovelluksen sisäisten ostosten avulla annat tämän sovelluksen vastaamaan tarpeitasi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Inspire Pro

Inspire Pro on luultavasti ainoa sovellus, jonka sinun tarvitsee piirtää, piirtää ja maalata. Jos kuvailisin sitä yksinkertaisesti, minun pitäisi sanoa, että Inspire Prossa on kaikki taiteilijan tarvitsemat. Ominaisuuksiin kuuluu laaja valikoima harjatyylejä, joilla on paljon räätälöintiä ja hallintaa. Inspire Pron avulla voit mukauttaa käyttöliittymän itse vastaamaan vaatimuksiasi.

Siinä on jopa 80 korkealaatuista harjaa, kuten liitu ja tekstuurit, öljymaali, ilmaharjat, perusmuodot, joista valita. 70 muuta loistavaa harjaa on jaettu seitsemään sarjaan monimutkaisia ​​muotoja, maaliroiskeita, suihkeita jne. Kaksirakenteiset harjat tarjoavat sinulle enemmän mukavuutta piirtää halutulla vaikutuksella. Vielä parempaa, sen avulla voit valmistaa kaiken kokoisen kankaan, jonka koko on enintään 16 kt.

Hinta: $9.99

ladata

Kirjautua ulos

Minkä näistä sovelluksista olet valinnut antamaan luovuudellesi kauniit siivet ja miksi? Onko mitään sovellusta, jonka haluat sisällyttää tähän sovellukseen? Anna kallisarvoisen palautteesi tulla.

Vaikka kaikki nämä sovellukset ovat melko vaikuttavia ja ansaitsevat antaa vakavan ilmeen, voit valita juuri sinun vaatimuksellesi parhaiten sopivan. Olen varma, että kaikki nämä sovellukset täyttävät korkeat odotuksesi paremmalla tuloksella.

Taiteilijana haluaisit katsoa nopeasti nämä aiheeseen liittyvät viestit:

  • Paras piirustus iPhone- ja iPad-sovellukset
  • Doodle-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras ohut kärki
  • Paras kynä iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit