Kuinka tyhjentää Instagram-hakuhistoria iPhonessa tai Androidissa

Instagram on yksi nopeimmin kasvavista paikoista nuorille käyttäjille. Seuraaessaan Hollywoodin ja Television julkkiksia he jättävät jälkensä hakuhistoriaan. Vaikka he unohtavat viime yönä etsimänsä, heidän Instagram-hakupalkki näyttää nopeasti, mitä he etsivät napauttamalla tyhjää tilaa. Älykäs siirto on tyhjentää Instagram-hakuhistoria iPhonessa tai Android-puhelimessa ennen kuin luovutat sen muille.

Koska Instagramissa on sama käyttöliittymä iPhonelle ja Androidille, Instagram-hakuhistorian poistaminen pysyy samana molemmissa laitteissa. Olemme listanneet muutaman yksinkertaisen vaiheen päästä eroon hakuhistoriasta Instagramissa.

Kuinka tyhjentää Instagram-hakuhistoria iPhonesta tai Android-puhelimesta

Vaihe 1. Käynnistä Instagram-sovellus laitteellasi → Napauta Profiilikuvaketta oikeassa alakulmassa → Napauta nyt Hamburger-kuvake.

Vaihe # 2. Napauta Asetukset (hammaspyöräkuvake).

Vaihe # 3. Sinut laskeutuu ruudulle VAIHTOEHDOT. Selaa alaspäin ja napauta Turvallisuus → Napauta Tyhjennä hakuhistoria.

Vaihe # 4. Napauta Tyhjennä hakuhistoria vielä kerran ja vahvista napauttamalla "Kyllä, olen varma."

Se siitä!

Kaikki Instagram-hakuhistoriasi poistetaan. Jos haluat vahvistaa, tarkista hakupalkki. Napauta varovasti hakupalkin tyhjää tilaa, etkä löydä hakuhistoriaa.

Kirjautua ulos…

Välimuistin puhdistaminen hakuhistoriasta pitää sosiaalisen median sovelluksesi terveenä, joten sovellukset, kuten Instagram, YouTube, Facebook ja muut, toimivat sujuvasti. Aikaisemmin käyttäjät voivat poistaa Instagram-hakuhistorian itse hakupalkista. Nyt on vain yksi tapa pyyhkiä välimuisti tästä sosiaalisen median sovelluksesta.

Voit myös tutkia:

  • Kuinka ladata Instagram-videoita iPhoneen
  • Kuinka lisätä musiikkia Instagram-tarinoihin iPhonessa
  • Poista automaattinen toisto käytöstä Instagramissa iPhonessa
  • Arkistoitujen Instagram-valokuvien ja tarinoiden löytäminen iPhonesta

Kuinka kauan olet käyttänyt Instagramia iPhonessa? Puhdistatko hakuhistoriaa Instagramissa? Jaa palautteesi meille alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit