Parhaat IDE: t [integroitu kehitysympäristö] Macille vuonna 2021

Macit ovat tehokas kone, joka pystyy käsittelemään raskaita graafisia asioita helposti. Lisäksi ne ovat yhtä nopeita ja riittävän tehokkaita käsittelemään monimutkaisen algoritmin, jonka voit kirjoittaa. Edistyneiden teknisten parannusten, kuten AR: n, VR: n ja tekoälyn, avulla monimutkaisten koodien kirjoittaminen on ollut haastava tehtävä ohjelmistoinsinööreille. Vähennämme heidän aikaa ja vaivaa tylpien tehtävien hallinnassa, olemme laatineet luettelon parhaista IDE: stä (integroitu kehitysympäristö) Macille.

1. JetBrainsin AppCode

Aloitetaan luettelo omistetulla IDE: llä iOS- ja Android-sovellusten kehittämiseen. Mobiilisovellukset ovat valloittaneet maailman myrskyn iPhone- ja Android-puhelimien tarjoaman laitteiston ansiosta. Kehittäjät hyödyntävät kehittyneitä laitteistoantureita toimittamaan koskaan ennen kokemuksen käyttäjille.

Palattuaan AppCodeen, sillä on natiivi tuki Objective-C: lle, Swiftille, C: lle ja C ++: lle (mukaan lukien uudet C ++ -standardit, libc ++ ja Boost) sekä JavaScriptille, XML: lle, HTML: lle, CSS: lle ja XPathille.

Kielen lisäksi IDE: ssä on paljon kourallisia ominaisuuksia, jotka tekevät kehittäjän elämästä hieman helppoa. Varsinkin kun kyseessä on suuren projektin uudelleenrakentaminen, muuttujaa käytetään kaikkialla, ja kun se tarvitsee muutosta, se muuttuu kovaksi. AppCoden avulla korjaaminen on helppoa, vaihdettavissa yhdessä paikassa, ja se tekee muutoksen missä tahansa.

Toinen merkittävä piirre on IDE: n kyky löytää virhe koodista. Jos unohdit “;” tai hakasulkeessa, IDE korostaa sen punaisella ja myös, kun viet hiiren osoitinta; se näyttää virheilmoituksen. Sen lisäksi se myös varoittaa linjaa, jolla on ristiriitaisia ​​argumentteja käännettäessä.

Lopuksi, AppCode tukee melkein kaikkia laajasti käytettyjä versionhallintoja. Voit käyttää konsolia suoraan AppCode-sovelluksesta.

Koska se tarjoaa luotettavuutta ja ominaisuuksia, se ei ole ilmainen. Vaihtoehtoja on kaksi - yksilö ja organisaatio. Voit myös valita vuosittaisen tai kuukausittaisen tilauksen. Myös 30 päivän kokeilu.

ladata

2. CLion

Kun on kyse monimutkaisten palvelinpuolen sovellusten suunnittelusta matalalla viiveellä, C / C ++ on kehittäjän mielessä. Ainoa haittapuoli C / C ++: n kanssa on, että se kokoaa EXE-tiedoston, jota ei tueta macOS: ssa. On olemassa tapoja kääntää tällaisia ​​sovelluksia ristiin, mutta kun saat kyseisen ominaisuuden natiivisti IDE: hen, miksi sijoittaa aikaa turhaan.

CLion on oma IDE C / C ++: lle, ja se tukee myös C ++ -standardeja, libc ++ ja Boost. Tuhansien koodirivien selaaminen on erittäin helppoa. Löydä luokka, muuttuja, konstruktori ja paljon muuta napsauttamalla näppäimistöä.

Sen lisäksi IDE: n melkein kaikilla ominaisuuksilla on oma pikanäppäin, jonka hallitset ajan myötä. IDE voi myös luoda joitain koodeja, kuten konstruktorit, destruktorit, getter / setter jne.

Koodin uudelleen kirjoittaminen on myös helppoa ja mikä tärkeintä, täsmällistä. Se heittää virheitä, jos uudelleenkäsittelyssä on ristiriitoja. Lisäksi se näyttää koodiristiriidat heti, kun kirjoitat koodia. Tämä helpottaa koodivirheiden käsittelyä ennen kääntämistä.

Lopuksi, sovelluksessa on sisäänrakennettu konsoli, joka antaa komentoja paikallisesti tai SSH: n kautta, sekä versionhallinta, kuten Git. Kuten yllä, myös tämä ei ole ilmainen, mutta alkuun on 30 päivän kokeilu.

ladata

3. PhpStorm

PHP on jälleen yksi laajalti käytetyistä ohjelmointikielistä. Sitä käytetään enimmäkseen verkkosivustoille ja myös verkkosovellusten kehittämiseen. PHP: llä on monia kehyksiä, ja kehittäjät käyttävät niitä tarvittaessa. Tätä varten on oltava IDE, joka tukee kaikkia PHP-kehyksiä, sekä tuki etupään tekniikoille, kuten HTML5, CSS, Sass, Less, Stylus, CoffeeScript, TypeScript, Emmet ja JavaScript, refaktoreilla, virheenkorjauksella ja yksiköllä testaus käytettävissä.

Siellä PhpStorm voittaa kilpailun. Se tukee kaikkia välttämättömiä kehyksiä, kuten Symfony, Drupal, WordPress, Zend Framework, Laravel, Magento, Joomla!, CakePHP, Yii ja muut.

Kuten kaikki muutkin IDE: t, myös tässä on yksinkertainen ja helppo navigointi sekä pikanäppäimet useimpiin ominaisuuksiin. IDE: n vaikuttava ominaisuus on sen kyky integroida joitain erittäin hyödyllisiä kehittäjätyökaluja, kuten tuki etäkäyttöön, tietokannat / SQL, komentorivityökalut, Docker, Composer, REST Client ja monet muut työkalut. Se tarkistaa koodisi kirjoittaessasi ja näyttää virheet heti. Jos kaipaat sitä, siinä on myös sisäänrakennettu virheenkorjaus.

Viimeiseksi PhpStorm tarjoaa 30 päivän kokeilujakson, ja sitten, jos olet tyytyväinen siihen, sinun on ostettava se.

ladata

4. IntelliJ IDEA

JAVA on ollut siellä vuosikymmenien ajan, ja sitä käytetään laajalti turvallisten yritystason sovellusten kehittämiseen. Kuten kaikilla muilla kielillä, JAVA: lla on myös erilaiset puitteet. IntelliJ IDEA tukee kaikkia JAVA-kehyksiä, laajennuksia jne. Laajennuksen asentaminen tuskin vie enemmän kuin pari napsautusta.

IDE sisältää sisäänrakennetun konsolin, virheenkorjauksen ja myös versionhallinnan tuen. Voit luoda sovelluksessa tiettyjä koodeja, mukaan lukien getter / setter, konstruktorit, poikkeukset jne. Kuten kaikki muut IDE: t, tämäkin tarkistaa koodisi reaaliajassa ja hälyttää, jos muuttujien tai minkä tahansa luokan kanssa on ristiriitaa.

Vaikka IDE on omistettu JAVA: lle, se tukee myös muita tekniikoita, kuten HTML5, CSS, Angular JS, React Native, Node.js, ja lisäksi, se tukee myös Android-sovellusten kehittämistä Cordova / Ionic -tekniikan avulla.

Se on all-in-one IDE, jos JAVA on ensisijainen pino sovelluksen kehittämiseksi. Toisin kuin muu IDE, joka maksaa rahaa, tällä on kaksi vaihtoehtoa. Mene maksulliseen versioon, jossa on kaikki ominaisuudet, tai lataa ilmainen yhteisöversio, jossa on rajoitetut ominaisuudet.

Lataa [maksettu] | Lataa [yhteisön versio]

5. GoLand

Go on suhteellisen uusi Googlen kehittämä tekniikka, ja se on saamassa vauhtia viime aikoina. Go kuluttaa vähemmän resursseja ja on melko nopea verrattuna muutamaan edellä mainittuun tekniikkaan. Myös tällä on erilainen kehys ydinteknologian suhteen.

JetBrainsin GoLand tukee oletusarvoisesti Go-kieltä, mutta sillä on myös oma tuki kehyksilleen. IDE sisältää useimmat yllä kuvatuista ominaisuuksista sekä monia sisäänrakennettuja laajennuksia. Mutta jos tarvitset tiettyä laajennusta työskennellessäsi Go: n kanssa, voit ladata sen muutamalla napsautuksella.

IDE sisältää ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu virheenkorjaus, konsoli, koodianalysaattori, älykäs korjaus, versionhallinta, rest-runner ja monet muut.

Viimeisenä, kuten kaikilla muillakin, myös tällä on 30 päivän ilmainen kokeilu tuotteen käyttökelpoisuuden testaamiseksi. Jos olet tyytyväinen ominaisuuksiin, voit myöhemmin ostaa vuosittaisen lisenssin.

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Viimeinen käyttöönotto…

Nämä IDE: t ovat täynnä lähes kaikkia ominaisuuksia, jotka kehittäjän on ehkä suunniteltava ja kehitettävä vallankumouksellinen sovellus. Olitpa tekemässä mobiilisovellusta, verkkosovellusta, verkkosivustoa tai yrityssovellusta, nämä IDE: t varmasti vähentävät ponnistelujasi. Sinun on käytettävä taitojasi vain koodaamiseen, ja nämä tuotteet hoitavat loput.

Voit myös viitata seuraaviin:

  • Parhaat iPad ja iPhone HTML Editor -sovellukset verkkovastaaville ja suunnittelijoille
  • Blogisovellukset iPhonelle: välttämättömät sovellukset bloggaajille
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille

Kaipasimmeko jotain luettelosta? Jaa se kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit