Kuinka muuntaa HEIC-kuvat JPG-muotoon iPhonessa ja iPadissa

Olet ehkä kuullut HEIC: stä (lausutaan nimellä "Heek"). Jos et ole, anna minun kertoa teille, että se tarkoittaa erittäin tehokasta kuvamuotoa, joka on suunniteltu vähentämään tiedostojen tallennustilaa jopa 50% laadusta tinkimättä.

Se tunnetaan myös nimellä HEIF ja sitä pidetään paljon tehokkaampana kuin JPG. Kuten melkein jokaisen aloittelijan tapauksessa, sitä ei vielä tueta yleisesti. Siksi sinun on ehkä muunnettava HEIC JPG: ksi iPhonessa tai iPadissa aina, kun yhteensopimattomuusongelma ilmenee.

Joten miten kiertää estettä? No, sinulla on useita vaihtoehtoja tuulta prosessin läpi. Tarpeeksi puhua, ui yli selvittääksesi kuinka se toimii!

Kuinka muuntaa HEIC JPG: ksi iPhonessa ja iPadissa

Muunna HEIC-kuvat automaattisesti JPG-muotoon iPhonessa siirrettäessä Maciin tai PC: hen

Sekä iOS 11 että 12 muuntavat HEIC: n automaattisesti JPG: ksi, kun siirrät kuvia Maciin tai PC: hen. Joten, jos olet koskaan kohdannut yhteensopimattomuuden estettä, hyödynnä tätä sisäänrakennettua vaihtoehtoa.

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi → Valokuvat.

Vaihe # 2. Valitse seuraavaksi Automaattinen kohdassa Siirrä Maciin tai PC: hen.

Yksi huomionarvoinen asia on, että termi "Automaattinen" viittaa JPG: hen (yhteensopivin muoto) ja "Säilytä alkuperäiset" viittaa HEIC: ään. Tarpeestasi riippuen voit vaihtaa niiden välillä.

Kuinka muuntaa HEIC-kuvat JPG-muotoon iPhonessa ja iPadissa

Entä jos et ota yllä mainittua juurta ja haluat saada sen toimimaan suoraan iOS-laitteellasi? On käynyt ilmi, että siinä on temppu!

Vaihe 1. Kun olet ottanut HEIF-kuvan, avaa Kuvat-sovellus iOS-laitteellasi ja pää kuvaan.

Vaihe # 2. Napauta nyt Muokata ja käytä sitten mitä tahansa työkalua, kuten rajaus, pyörivä tai suodattaa.

Vaihe # 3. Napauta sitten Tehty vahvistaa.

Se siitä!

Tarkista, että kuva on muunnettu JPG-muotoon. Voit nyt käyttää sitä ohjelmiston kanssa, joka ei tue HEIC: tä.

Kuinka estää iPhone ottamasta HEIC-kuvia

Jos et enää halua kaapata kuvia HEIC-muodossa tai haluat vaihtaa tehokkaan ja parhaiten yhteensopivan välillä tarpeidesi mukaan, voit vaihtaa näiden kahden välillä. Voit tehdä tämän siirtymällä tähän pikaoppaaseen.

Muut vaihtoehdot?

Voit myös käyttää kolmannen osapuolen työkaluja, kuten iMazing, DearMob ja AnyTrans, prosessin kulkemiseen. Olen kokeillut näitä työkaluja ja löytänyt ne merkkiin asti. Suosittelen, että kokeilet heitä, jos etsit ammattilaisratkaisua.

Lisäksi saat muunnetut HEIF-kuvat lähettämällä ne vain sähköpostitse. Tietenkään se ei välttämättä ole täydellinen vaihtoehto, koska laatu heikentyy. Joten pidä tämä asia mielessä ennen kuin valitset tämän menetelmän.

Pidettävä mielessä asia ...

Vaikka sinulla on useita tapoja voittaa este, valitse menetelmä vaatimuksesi mukaan. Tarkoitan, jos et halua kuvanlaadun vaikuttavan, valitse sisäänrakennetut ratkaisut tai mainittu kolmannen osapuolen ohjelmisto, koska ne ovat luotettavampia.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat GIF-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka käyttää Memojia iPhone X -sarjassa

Uusimmat viestit