Parhaat 4K-näytöt Apple TV 4K: lle vuonna 2021

4K-näytöt ovat hitaasti ottaneet vauhtia ja niistä on tullut valtavirta. Erittäin teräväpiirtografiikalla varustetut ne ovat upeita paitsi katsomaan elokuvia täysimittaisesti, muokkaamaan henkeäsalpaavia valokuvia ja videoita, mutta myös pelaamaan voimakasta peliä. Jos olet kaikki valmis astumaan 4K-maailmaan, olemme yrittäneet tehdä tehtäväsi löytää oikean vaihtoehdon hieman helpommaksi asettamalla markkinoiden parhaimmat Apple TV 4K -näytön 4K-näytöt.

 1. BenQ
 2. AOC U3277PWQU
 3. LG 27UK850
 4. ViewSonic XG3220
 5. BenQ PD3200U
 6. ASUS ROG Swift PG348Q
 7. Samsung 28 tuuman 4K UHD
 8. Acer Predator XB271HK
 9. LG
 10. Samsung LU28E570DS / ZA

1. BenQ

BenQ-näyttö on yksinkertaisesti viileä ja siinä on hyvännäköinen kompakti muotoilu. Houkutteleva 28-tuumainen 4K-näyttö näyttää eläviltä väreiltä ja tarjoaa optimaalisen katselukulman. BenQ: ssa on edistykselliset näyttöasetukset, mukaan lukien tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus (CAD / CAM) ja animaatio sekä Darkroom.

Lisäksi se säätää kirkkautta ja värilämpötilaa näytön sisällön ja ympäristön valaistusolosuhteiden mukaan. Voit myös näyttää ja hallita kahden erillisen tietokoneen sisältöä yhdellä näytöllä. Ergonomisen muotoilun ansiosta voit hienosäätää ihanteellisesti kallistamalla tai kääntämällä katselukulman parantamiseksi.

USP: Optimaaliset katselukulmat

Tutustu Amazoniin

2. AOC U3277PWQU

Sinun tulisi tarkastella AOC U3277PWQU: ta budjettiystävällisenä vaihtoehtona (379, 99 dollaria). Huolimatta siitä, että se on listattu budjettiluokkaan, tämä näyttö voi huolehtia suuresta kysynnästäsi hyvällä vialla.

No, sanon sen, koska olen löytänyt näytön erittäin hyvältä kolmella olennaisella näkökohdalla. Ensinnäkin sillä on vankka rakenne ja siinä on suuri 31,5 tuuman näyttö 16: 9-kuvasuhteella, joka asettaa sen markkinoiden parhaisiin.

4K UHD 3840 × 2160 -näyttö on vertaansa vailla, kun se tarjoaa upean katselukokemuksen ja terävät kuvat. 4 ms: n vasteaika voi olla hieman alle par. Et kuitenkaan voi tuntea suurta eroa tosielämässä.

Kaksi 3 watin kaiutinta tarjoavat kiitettävän äänenlaadun, kun taas välkkymätön tekniikka ei anna silmiesi loppua höyrystä.

USP: Yksi parhaista budjettiystävällisistä vaihtoehdoista

Tutustu Amazoniin

3. LG 27UK850

LG: n Ultra HD -resoluutiolla voit katsella näyttöä kulmasta; joten vaikka et istu suoraan näytön edessä, voit nauttia korkealaatuisesta kuvasta. Se on täydellinen perheen viihdepaketti. Nopea tiedonsiirto, mobiililataus ja 4K-videonäyttö - kaikki on mahdollista USB Type-C -porttien avulla.

Erittäin ohut kehys on peittänyt tämän IPS-näytön kolme sivua, ja tämä antaa sinulle reunattoman visuaalisen herkun, kun katselet suosikkisisältöäsi. ArcLine-teline on tämän näytön merkittävä ominaisuus; pohjan käyrä paitsi parantaa olohuoneesi estetiikkaa, myös takaa näytön vakauden.

USP: ArcLine-teline

Tutustu Amazoniin

4. ViewSonic XG3220

Vielä yksi 4K-näyttö, joka lupaa viedä pelikokemuksesi uudelle tasolle. Kun olen pannut käteni tämän pedon päälle, voin taata sen huippuluokan suorituskyvyn. Joten mitkä ovat ominaisuudet, jotka tekevät siitä hienon panoksen korkean oktaaniluvun pelaamiseen?

Tässä näytössä on eronnut pari asiaa. Nopea vasteaika ja mahtava virkistystaajuus, joka pitää voimapelisi huippuluokassa. Siksi nautit ampumalla vihollisia ja tuhoamalla roistojen avaruusaluksia loputtomasti.

Täysin säädettävä ergonominen jalusta tarjoaa useita katselukulmia. Pääasiassa sinisen valosuodattimen takia silmäsi eivät kiristy.

USP: Nopea vasteaika ja mahtava virkistystaajuus

Tutustu Amazoniin

5. BenQ PD3200U

BenQ PD3200U on yksinkertaisesti viileä ja siinä on hyvännäköinen kompakti muotoilu. Houkutteleva 32-tuumainen 4K-näyttö näyttää eloisilta väreiltä ja tarjoaa optimaalisen katselukulman. BenQ: ssa on edistykselliset näyttöasetukset, mukaan lukien tietokoneavusteinen suunnittelu ja valmistus (CAD / CAM) ja animaatio sekä Darkroom.

Voit myös näyttää ja hallita kahden erillisen tietokoneen sisältöä yhdellä näytöllä. Ergonomisen muotoilun ansiosta voit hienosäätää ihanteellisesti kallistamalla tai kääntämällä katselukulman parantamiseksi.

USP: Optimaaliset katselukulmat

Tutustu Amazoniin

6. ASUS ROG Swift PG348Q

"ASUS ROG Swift PG348Q" näyttää kaikki valmiiksi tehokäyttäjille. Kaareva erittäin leveä näyttö 21: 9-kuvasuhteella tekee siitä oikean rahan korkean oktaaniluvun pelaamiseen tai elokuvien katseluun.

NVIDIA G-SYNC -tekniikka ja 100 Hz: n virkistystaajuus pitävät pelisi ja videosi huippuluokassa. Joten, ei ole väliä oletko rokkaamassa jumalatonta hienoa autokilpailua vai hemmotteletko sinua zombie-ammuntaan, viivästyminen ei paranna kokemustasi.

Sen mukana tulee viisisuuntainen OSD-joystick, joka varmistaa, että voit hallita pelejäsi vaivattomasti. Lisäksi ROG Swift PG348Q suojaa silmiäsi, jotta hauskat ajat eivät koskaan väsytä sinua.

USP: Kaareva erittäin leveä näyttö 21: 9-kuvasuhteella

Tutustu Amazoniin

7. Samsung 28 tuuman 4K UHD

Me kaikki tiedämme, kuinka hyvä tämä eteläkorealainen tekninen jättiläinen tuottaa näytön. Joten en usko, että suurin osa teistä olisi yllättynyt löytäessään Samsung 4K -näytön leikkauksen muiden yläpuolelle.

Tällä hetkellä, kun katson tätä 28 tuuman 4K UHD (3840 x 2160) -näyttöä, erottuu miljardeja värejä. Erinomainen kuvasuhde 16:09 parantaa sen profiilia entisestään.

4K UHD -resoluutio ja 1 ms: n vasteaika voivat käynnistää elokuvasi ja saada jopa parhaan hyödyn tehokkaista peleistäsi. 60 Hz: n virkistystaajuus varmistaa, että näyttö pystyy toimimaan sujuvasti. Lisäksi HDMI- ja DisplayPort-tulot huolehtivat perustarpeistasi.

USP: Tarkkuus 3840 x 2160

Tutustu Amazoniin

8. Acer Predator XB271HK

Jos pelaaminen on tärkeyslistan kärjessä, sinun ei pidä unohtaa Acer Predator XB281HK: ta, koska se on suunniteltu tarjoamaan paras pelikokemus. 4 ms: n vasteaika ja EyeProtect-tekniikka, joka vähentää silmien väsymistä, tekevät siitä hyvin ajastetun kovapelaajille.

Varustettu kahdella kaiuttimella, joista jokaisella on kaksi wattia, se tarjoaa erinomaisen äänenlaadun. ErgoStand on ergonomisesti muotoiltu, ja sitä voidaan helposti kallistaa, kääntää ja siirtää ylös ja alas optimaalisen katselukulman saavuttamiseksi.

Se on sisällyttänyt NVIDIA: n G-Sync-tekniikan, joka synkronoi Acerin virkistystaajuuden tietokoneen GPU: n kanssa päästäksesi eroon syöteviiveestä. Ominaisuuksien ohella sitä on kuusi erilaista näyttökokoa, kuten 27, 28, 32, 24,5, 23,8 tuumaa.

USP: EyeProtect-tekniikka

Tutustu Amazoniin

9. LG

Jos haluat saada lippulaivakokemuksen maksamatta huomattavaa summaa, tämä LG: n 4K-näyttö olisi älykäs valinta. 4K HD -resoluutio ja sRGB-spektrin 99% peitto tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon sekä valokuvaajille että pelaajille.

Voit käyttää nopeasti näytön asetuksia nopeasti käyttääksesi usein käytettyjä asetuksia. Lisäksi voit myös hienosäätää näytön asettelua työnkulun mukaan tuottavuuden parantamiseksi.

LG-näytöllä on uusin FreeSync-tekniikka, joka viivästyttää ja repii. Kaiken lisäksi voit valita kolmesta pelitilasta maustamaan pelaamista sydämesi mieltymysten mukaan.

USP: 99% sRGB-spektrin peitto

Tutustu Amazoniin

10. Samsung LU28E570DS / ZA 28 ″

8 miljoonan pikselin tehoinen Samsung LU28E570DS / ZA tuo elämäsi kuviin ja saa ne näyttämään kiehtovilta. Kompakti ja ergonominen muotoilu on yksi tämän vaikuttavan näytön tärkeimmistä kohokohdista.

Poistamalla näytön repeytymisen ja änkyttämisen se varmistaa, että katselusi pysyy miellyttävänä kokemuksena. Mukavuustasostasi riippuen voit kallistaa näyttöä taaksepäin tai eteenpäin, jotta niskaasi ei pääse hiontaan. Lisäksi tässä näytössä on useita liitäntävaihtoehtoja, kuten kaksi HDMI-porttia, yksi (DisplayPort ja yksi 3,5 mm: n kuulokeliitäntä).

USP: Dynaaminen kontrastisuhde

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Suosikkisi?

Minkä näistä 4K-näytöistä olet valinnut upouudelle Apple TV: lle? Onko se erän kallein vai erittäin edullinen? Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, joita olet arvostanut siinä.

Haluat ehkä katsoa myös näitä viestejä:

 • Parhaat 4K-televisiot
 • Apple TV: n seinäkiinnikkeet
 • Parhaat HDMI-kaapelit Apple TV: lle
 • Parhaat USB-C-sovittimet iPhonelle

Uusimmat viestit