Parhaat iPad Air 2 -kotelot vuonna 2021

IPad Air 2: n suojakotelot ovat varustaneet itsensä joillakin laatuominaisuuksilla pitääkseen itsensä samalla tasolla uuden iPadin kanssa. Vaikka suurin osa niistä on vielä käynnistämättä, voit tilata ne ennakkoon nyt. Saatavilla on useita folio-tapauksia; edullisimmista kalliimpiin, he ovat mallintaneet itsensä jokaisen toiveesi mukaan. On olemassa monia folio-tapauksia, jotka voivat lisätä klassisen profiilin iPadiin huolimatta siitä, että sinulla on alhainen hinta paljon mieleisesi. Lisäksi he lupaavat olla kelvollinen kilpailija kilpailemaan kaikkien korkealaatuisten foliotapausten kanssa. Opastamme sinut niiden ominaisuuksien läpi pisteiden perusteella. Tutkitaan heitä!

# 1. ProCase

ProCase on merkittävä tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia koteloita ja lisävarusteita iOS-laitteille. Tämä folio-kotelo on valmistettu iPad Air 2: lle. Tarkista sen premium-koostumusnahkainen ulkopinta ja pehmeä sisustus suojaamaan päivittäin kulumiselta.

Sinuun tekee vaikutuksen sen klassinen ja ammattimainen muotoilu ja vankka rakenne. Sinun ei tarvitse painaa virtapainiketta joka kerta, koska kotelo tukee automaattista lepotilaa. Magneettisuljin sulkee folio-kotelon tiukasti suojaamaan laitettasi kattavasti.

USP: Klassinen ja ammattimainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. ESR

ESR esittelee kevyen ja tuuletetun folio-kotelon iPad Air 2: lle. Tämän toteuttamiseksi ESR on käyttänyt polykarbonaattista takalevyä, joka pitää myös kotelon kevyenä. Kotelo on valmistettu PU-nahasta; sen ulkopinnassa on suojaava sileä kotelo ja sisätilat on varustettu pehmeällä mikrokuidulla.

Voit käyttää sen kahta liukastumista estävää uraa seisontakulmiin. ESR käyttää iPad Air 2: n täydelliseen suojaamiseen 1 mm leveämpää kuin sisempi takalevy.

USP: Kaksi liukastumista estävää uraa

Tutustu Amazoniin

# 3. Fintie

Fintie tarjoaa upean valikoiman ensiluokkaisia ​​nahkakoteloja iPad Air 2: lle. Tässä vegaanisessa foliojalustan kannessa on sinisiä sävyjä ja se näyttää valtavan kauniilta laitteellasi. Laadukas synteettinen nahka yhdistetään pehmeään mikrokuituliina, jotta kotelo olisi kevyt ja suojaava.

Voit kääntää kotelon katselujalustaksi sen kääntöominaisuuden avulla. Lisäksi voit myös säätää koteloa muuntamaan sen kirjoitustelineeksi.

USP: Sisäänrakennettu magneettinauha

Tutustu Amazoniin

# 4. SaukkoBox

OtterBox tunnetaan kestävien koteloiden valmistamisesta iPhonelle ja iPadille. Tämä on otettu OtterBox Profile -sarjasta; se on suhteellisen ohut ja herkkä verrattuna muihin OtterBoxin tukevampiin tapauksiin. Sen joustava kuori suojaa laitettasi pudotuksilta, kolhuilta ja kolhuilta.

Yksi tämän profiilikotelon parhaista ominaisuuksista on, että se on valmis kameraan. Kun haluat ottaa kuvan esineestä tai ihmisestä, taita folio taaksepäin päästäksesi kameraan nopeasti.

USP: Kameravalmis folio

Tutustu Amazoniin

# 5. Laitevaatteet

Jos etsit ohutta koteloa iPad Air 2: lle, valitse Devicewearin vegaaninen nahkakotelo. Tämä on ohut nahkakotelo, joka suojaa laitettasi ulkokuorella, vahvalla ulkopinnalla ja pehmeällä mikrokuituliinalla.

Automaattisen lepo- / herätystoiminnon avulla voit käynnistää ja sammuttaa laitteen automaattisesti ilman fyysistä painiketta. Pidä kotelo kiinni sen hihnalla. Voit asentaa kotelon helposti ja se tukee myös useita katselukulmia.

USP: Ohut vegaaninen nahkakotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Sinun valintasi???

Folio-kotelot ovat sopivimpia lisävarusteita iPad Air 2 -laitteellesi. Laitteen suojaamisen lisäksi folio-kotelo luo sinun persoonallisuutesi, kun pidät iPadia kädessäsi.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPad Air 2 -kotelot
  • iPad Air 2 -näppäimistökotelot
  • Parhaat iPad Air 2 -nahkakotelot

Minkä folion kotelon aiot ostaa iPad Air 2: lle? Jaa palautteesi Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit