Parhaat iPhone X -läppäkotelot vuonna 2021

Flip-tapaukset ovat hyödyllisiä monella tapaa. Sen lisäksi, että ne tarjoavat tarvittavan suojauksen älypuhelimelle, niiden avulla voit käyttää laitettasi hieman enemmän yksityisyyttä. Voit halutessasi lahjoittaa yhden näistä parhaista iPhone X -läppäkoteloista älypuhelimeesi, jotta laitetta voi kuljettaa mukavammin ja että se tarjoaa myös tarvittavaa hoitoa.

Lajikkeen tietäminen on todellinen mauste, olemme varmistaneet, että löydät sopivimman vaihtoehdon tarpeestasi riippuen. Jos haluat all-in-one-ratkaisun, voit etsiä kokonaisen paketin, mutta jos haluat pitää laitteen minimalistisena, voit valita hieman tyylikäs. Kurkista iPhone X: n kärkikotelot hyppyn jälkeen!

 1. Zover
 2. FLY HAWK
 3. SHIELDON
 4. Icarercase
 5. iPulse
 6. Lontect
 7. B BELK
 8. ZOVER
 9. SUTENI
 10. TODELLINEN
 11. Lontect

1. Zover

Zover-läppäkotelo on tyylikäs ja tyylikäs. Huippulaatuista lehmännahkaa parantaa korkealaatuinen ammattitaito. Kolme korttipaikkaa ja rahaholkki takaavat, että voit kuljettaa arvoesineitäsi mukavammin.

Tämä folio-läppäkotelo myös jättää jalustan roolin, joka tuo elämää handsfree-kokemukseen elokuvia tai videopuheluita katsellessasi. Magneettisen sulkimen avulla voit kiinnittää kotelon turvallisesti. Lopuksi Zover on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa.

"Jos ensisijainen tavoite on löytää ihanteellinen matkakumppani älypuhelimellesi, tämä voi olla varastettu 30 dollaria."

USP: Laadukas lehmännahka

Tutustu Amazoniin

2. FLY HAWK

Klassista muotoilua esittelevä FLY HAWK on täydellinen paketti, jonka pitäisi täydellisesti kestää tehtävänne kaikilla rintamilla. Kotelo on siististi veistetty korkealaatuisesta synteettisestä nahasta ja siinä on pehmeä kumikotelo. Kumipintainen sisustus auttaa koteloa absorboimaan iskuja.

Folio-läppäkotelossa on kolme korttipaikkaa ja rahatasku. Magneettinen suljin pitää laitteen turvallisesti kiinni. Seisontatoiminto tarjoaa optimaalisen katselukulman, jotta voit katsella mediaa mukavammin. Lisäksi saat neljä vaikuttavaa värivaihtoehtoa, kuten musta, ruskea, khaki ja punainen valitsemaan laitteellesi sopivan puvun.

"Vaikka kyseessä ei ole palkkio, FLY HAWK voi tehdä hienoa työtä huolehtimalla kaikista perustarpeistasi. "

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

3. SHIELDON

Ylellisen muotoilun ansiosta tämä on ensiluokkainen valinta. Huippuluokan lehmännahassa on huomattava ammattitaito. Pehmeä TPU-sisustus antaa sille tarvittavan lujuuden kestää iskuja. On kolme korttipaikkaa ja pieni rahaholkki, jonka avulla voit tallentaa käteistä sisälle. Magneettisella sulkimella voit sulkea kotelon turvallisesti.

Voit myös muuntaa sen telineeksi, jotta voit nauttia mediasta vaakasuunnassa. Kameran, kaiuttimien ja painikkeiden tarkat aukot parantavat käyttökokemusta, kun taas etuhuuli naarmuttaa. Ennen kaikkea SHIELDON on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, kuten musta, sininen, ruskea, violetti, punainen ja kahviruskea, ja sillä on elinikäinen takuu.

"Jos haluat rakastua ammattimaiselle nahkalaukulle, SHIELDON voi olla luotettava veto."

USP: Vaikuttava vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Icarercase

Olen todella vaikuttunut tämän läppäkotelon ohuesta ja hienostuneesta muotoilusta. Aito lehmännahka yhdistettynä huippuluokan ammattitaitoon tekee siitä erinomaisen puvun iPhone X: lle. Käsintehdyn muotoilun ansiosta se antaa älypuhelimelle arvovaltaisen ilmeen.

Pehmeä mikrokuitupinta tarjoaa toivottua hoitoa älypuhelimellesi. Sileän pinnan ansiosta sinulla on parempi pito. Lisäksi Icarercase on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, ruskea ja khaki.

"Jos tarkoituksena on valita huippulaadukas nahka, jossa on ohut muotoilu, et voi mennä pieleen Icarercasen kanssa. Se on oikealla rahalla. "

USP: Pehmeä mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

5. iPulse

Tämä on suunniteltu klassisen muotoilun ihailijoille. Luomalla hienoimmalla italialaisella lehmännahalla, iPulsella on hienostunut profiili. Sisustus on valmistettu pehmeästä TPU: sta, jotta se hajoaisi.

Siinä on pari korttipaikkaa ja tasku käteisen sijoittamiseen. Voit myös muuntaa sen jalustaksi käyttämään laitettasi handsfree-laitteena. Lisäksi iPulse on saatavana viidessä värissä, ja sillä on elinikäinen takuu.

"Jos on aika tehdä iPhone X: stä virallinen, iPulse voi olla kiitettävä kansi laitteelle."

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Kosketa

Lontect on yksinkertainen mutta erittäin toimiva läppäkotelo. Se on valmistettu synteettisen nahan ja TPU: n yhdistelmällä. Kumipinnoitettu kotelo sallii sen kestää kolhuja. Ohut ja kevyt muotoilu varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi kantamalla laitetta käsissäsi.

Siinä on paikka, jonka avulla voit tallentaa kortin tai käteistä. Korotetun kehyksen ansiosta se tarjoaa tarvittavan suojan näytölle naarmuilta. Lisäksi tässä minimalistisessa läppäkotelossa on neljä houkuttelevaa väriä, kuten musta, kulta, ruusukulta ja punainen ruusu.

"Jos kätevän kotelon löytäminen edullisesta istuu aivan luettelosi kärjessä, älä missaa tätä."

USP: Suojaava TPU-kotelo

Tutustu Amazoniin

7. B BELK

B BELK -klassinen klassinen retro-muotoilu näyttää ihastuttavalta iPhonessa. PU-naharakenne yhdessä TPU-kotelon kanssa on tehnyt siitä erittäin kestävän. Vahvan kotelon ansiosta se voi selviytyä pudotuksista ja estää naarmuuntumisen.

Läppäkotelossa on korttipaikka, ja siinä ei myöskään ole kätevää jalustaa elokuvan ajaksi. Piilotetut magneetit sulkevat kotelon turvallisesti vaikuttamatta laitteeseen. Sen lisäksi, että BELK on saatavana 10 värivaihtoehtona, kuten musta, sininen, ruskea, punainen ja paljon muuta.

"Älä päästä irti Belkistä, jos pidät retrotyylisestä kotelosta."

USP: Retro-tyyli

Tutustu Amazoniin

8. ZOVER

Zover-läppäkotelo iPhone X: lle on valmistettu korkealaatuisesta aidosta nahasta. Magneettinen mekanismi suojaa laitettasi tiukasti, kun et käytä sitä. Sen lisäksi siinä on myös kolme korttitaskua ja yksi iso tasku osalle käteistäsi.

Kotelo on melko ohut, ja se tukee langatonta latausta. Ominaisuuksien lisäksi kotelossa on tarkat leikkaukset kaikissa iPhonen porteissa saumattoman pääsyn varmistamiseksi.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

9. SUTENI

Läppäkoteloita pidetään yleensä suurina, koska niillä on yleensä lompakon toiminnot. Se on jossain määrin totta, mutta Suteni on rikkonut kyseisen stereotyyppisen ajattelun kääntökotelollaan. He ovat suunnitelleet paljon ohuemman kotelon yhdessä lompakon ominaisuuksien kanssa. Korttipaikkoja on kolme ja taskua käteistä varten.

Lompakko-ominaisuuden käyttö antaa myös pääsyn jalustatoimintoon. Kaiken kaikkiaan kotelon rakenteellinen laatu on kestävä ja samalla ylellinen.

USP: Ohut koko

Tutustu Amazoniin

10. Todellinen

Pidän erityisesti Realike-läppäkotelon suunnittelusta ja ulkoasusta; se on yksinkertainen, kiinteä musta ja tyylikäs. Tämäkin, kuten kaikki muutkin, on lompakon toimintoja. Voit tallentaa muutaman korttisi ja myös erillisen taskun joillekin käteislaskuille. Ominaisuuden lisäksi kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta.

Lisäksi se tukee langatonta latausta sekä langallista latausta kotelon tarkoilla leikkauksilla. Värivaihtoehtoja ei ole, mutta hintalappu huomioon ottaen se on varastaminen.

USP: Ylellinen ilme

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Toivon, että yksi näistä parhaista läppäkoteloista on voittanut iPhonen. Olisi hienoa tietää sen nimi ja ominaisuudet, joita rakastat nähdä läppäkotelossa.

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • iPhone X Nahkakotelot
 • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone X -jalustakotelot

Uusimmat viestit