Parhaat iPhone 8 -nahkakotelot vuonna 2021

iPhone 8 ei välttämättä huhu upouutta muotoilua, mutta älypuhelimella on silti tarpeeksi olla ensiluokkainen valinta monille. Power A11 -piirin ansiosta se on saanut nopeuden ja tehokkuuden antamaan pitkällä tähtäimellä kalliille sisaruksilleen - iPhone X: lle. Jos olet ostanut 4,7 tuuman iPhonen ja etsit sopivaa suojaa, joka on rikastettu esteettisellä houkuttelevuudella, olemme täysin peitetty. Katso tämä erottuva luettelo parhaista iPhone 8 -nahkakoteloista ja valitse älypuhelimellesi sopivin puku!

 1. Bella Fino Pad & Quilliltä
 2. Kulor
 3. VOIMA
 4. Omena
 5. Dockem
 6. Nomad
 7. Ringke ALLEKIRJOITUS
 8. ProCase
 9. Moshi
 10. Incipio
 11. Dreem Fibonacci Luxury -sarja
 12. FYY
 13. Belemay
 14. Zvedeng
 15. Shieldon
 16. Jisoncase
 17. Fashioneey

1. Bella Fino Pad & Quilliltä

Kun korkealaatuinen nahka ja huippuluokan ammattitaito yhdistyvät, saat vaikuttavan nahkakotelon, kuten Bella Fino. Täysjyväinen amerikkalainen nahka antaa tälle kannelle sekä luokan että pitkäikäisyyden.

Ja UV-säteilyn takia kotelo pitää kuuluisan tunnelmansa ennallaan pitkään. Rikas patina takaa kattavuuden tyylillä.

Nahkaisen lompakkokotelon avulla voit tallentaa jopa 5-7 korttia, ja siinä on myös erillinen tasku käteistä varten. Langattoman lataustuen lisäksi Bella Finolla on useita huomattavia värivaihtoehtoja, kuten syvänmeren sininen, viski, liuskekivi harmaa ja galloperin musta.

USP: Huippuluokan ammattitaito

Katso Pad & Quill

2. Kulor

Lähes kaikki nahkakotelot ovat ulkonäöltään yksinkertaisia, mutta Kulorilla ei ole kyse. Yritys tarjoaa laajan valikoiman kirkkaita värejä, jotka eivät ole vain kauniita, vaan myös silmiinpistäviä. Ei vain sitä, mutta voit myös muokata sitä tulostamalla monogrammin, nimen tai nimikirjaimet, jotka haluat saada kotelon takaosaan.

Sisällä voit pyytää erityisviestin saadaksesi sen laserkaiverruksen, jos lahjattat kotelon jollekin erityiselle. Kotelo on valmistettu käsin yläkerran nahasta, ja se on tyylikuvake kaikille sukupuolille ja ikäryhmille.

USP: Pintanahkaa

Katso KulorCases

3. VOIMA

Ylellisyys on yksinkertaisuudessa. CIVPOWER on osoittanut tämän maksimin suunnittelemalla ainutlaatuisen nahkakotelon iPhone 8: lle. Lisäämättä mitään kimaltelua ja hohtoa, CIVPOWER on suunnitellut ylellisen kotelon korkealaatuisesta PU-nahasta, joka sopii erinomaisesti miehille, naisille, pojille ja tytöille.

Napsautettavan asennuksen ansiosta sen käyttö on helppoa myös sinulle ja aikuisille lapsillesi. Tämä 360 asteen täyskansi suojaa iPhonea täydellisesti pölyltä, lialta ja naarmuilta.

USP: Yksinkertaisesti ylellinen

Tutustu Amazoniin

4. Apple

Tässä on jotain tuotemerkiltä, ​​joka on valmistanut iPhone 8: n. Applen satulanruskea nahkainen kotelo on koneistettuja alumiinipainikkeita, jotka täydentävät nahkakotelon pintaa. Tarkista mikrokuituliina, joka auttaa suojaamaan iPhonea.

Tämä tapaus tukee langatonta latausta. Siksi voit pitää sen iPhonessa, kun lataat iPhone 8: ta langattomalla latausalustalla. Satulanruskean lisäksi koteloa on saatavana myös mustana, (tuote) punaisena, keskiyön sinisenä, vaaleanpunaisena fuksiana ja taupe.

USP: Koneistetut alumiinipainikkeet

Tutustu Amazoniin

5. Dockem

Dockem tunnetaan nahkakoteloistaan, joissa on vintage-karisma. Tämä synteettinen nahkakotelo näyttää tyylikkäältä ja ammattimaiselta kokoushuoneessa. Mukavuutesi vuoksi Dockem tarjoaa kaksi korttipaikkaa kotelon takaosassa; tämä malli vie ilmeisesti irti kotelosta.

Korttipaikkoihin voit tallentaa luotto- / maksukorttisi sekä henkilöllisyystodistuksesi ja käteisen. Suojaamiseksi ja iskunkestävyydeksi Dockem on käyttänyt DuraFlex-sisäkuorta. Voit nopeasti asentaa kotelon iPhoneen ja käyttää kaikkia portteja ja painikkeita helposti tarkoilla aukoilla.

USP: Vintage karisma

Tutustu Amazoniin

6. Nomad

Jos ihailet aito nahkaisen kotelon luokkaa, on todennäköistä, että Nomad olisi välitön hitti kanssasi heti ensi silmäyksellä. Siististi muotoiltu horween-nahasta, ja siinä on esteettinen muotoilu.

Parasta tässä nahkakotelossa on, että se ei koskaan näytä vanhenevan. Se kehittää patinaa ajan myötä; mikä tekee siitä vielä arvostettavamman.

Täydellisten aukkojen ansiosta se tarjoaa nopean pääsyn älypuhelimen kaikkiin ominaisuuksiin. Lisäksi kestävä rakenne pystyy kestämään iskuja ja pitämään naarmuja kohtuullisella etäisyydellä. Se on saatavana vain maalaismaisena ruskeana.

USP: Horween nahka

Tutustu Amazoniin

7. Ringke ALLEKIRJOITUS

Jos käsintehty muotoilu hurmaa sinut, Ringke SIGNATURE olisi harkitsemisen arvoinen. Lompakkokotelo on valmistettu aidosta nahasta ja siinä on hienostunut muotoilu. Kolmen kortinhaltijan ja rahataskun tulisi ottaa huomioon perustarpeesi matkan aikana. Kamerassa on sisäänrakennettu dia-ominaisuus, jonka avulla voit käyttää kameraa helposti.

Se tarjoaa lisäsuojaa kaikkiin neljään kulmaan eikä salli näytön koskettaa pintaa korotetulla kehyksellä. Tämä nahkainen lompakkokotelo on kolmivärinen: musta, ruskea ja laivastonsininen.

USP: Sisäänrakennettu kameran dia

Tutustu Amazoniin

8. ProCase

Tämän tapauksen kohokohta on huippuluokan vintage-nahka. Sen sisäpuoli on vahvistettu kovalla vaipalla, joka suojaa laitettasi normaaleilta putoamisilta ja kolhuilta. Mitä tulee älypuhelimesi suojaamiseen, sen pitäisi ihannetapauksessa kestää tehtävää ilman mitään kysymyksiä.

Nahkakotelossa on kolme korttipaikkaa ja lokero käteistä varten. Korotettu TPU-puskuri toimii lisäsuojana kosketusnäytölle. Täydelliset aukot mahdollistavat kaikkien toimintojen käytön helposti. Voit valita tämän nahkakotelon kolmella värivaihtoehdolla.

USP: Ensiluokkainen vintage-nahka

Tutustu Amazoniin

9. Moshi

Moshin tapaus osoittaa runsaasti käsityötä; urheilu vintage muotoilu. Se on veistetty hienoimmasta vegaaninahasta, joka suojaa iPhoneasi välttämättömästi putoamisilta. Pehmeä sisustus huolehtii laitteen herkästä profiilista. PC-kotelo vahvistaa edelleen sen rakennetta.

Nahkakotelossa on kolme korttipaikkaa ja rahaholkki, joka riittää rutiinikäyttöön. Magneettisen sulkimen avulla voit sulkea kotelon turvallisesti. Seisontatoiminto varmistaa, että sinulla on ihastuttava median katselukokemus.

USP: Laadukas nahka

Tutustu Amazoniin

10. Incipio

Jos pidät minimalistisen profiilin lompakkokotelosta, pidä Incipio mielessä. Se on valmistettu korkealaatuisesta vegaaninahasta. Hyvällä ammattitaidolla kotelo näyttää silmille miellyttävältä.

Pehmeäpintainen pinta tarjoaa turvallisen otteen, mikä tekee älypuhelimen pitämisestä kädessä helpompaa. Voit myös tallentaa vähintään pari korttia korttipaikkaan. Vahvistetun rakenteen ansiosta se voi vastustaa naarmuja ja absorboida myös iskuja.

Lisäksi tämä muodikas lompakkokotelo on kolmivärinen: musta, ruskea ja vaaleanpunainen.

USP: Siisti ammattitaito

Tutustu Amazoniin

11. Dreem Fibonacci Luxury -sarja

Esitä iPhonesi ensiluokkaisella nahkakotelolla! Korkealaatuisella vegaanisella nahalla varustettu Dreem on erittäin suojaava lompakkokotelo. Suloisen ammattitaidon tukema se antaa älypuhelimellesi ammattimaisen ilmeen.

Kotelo pystyy täysin suojaamaan iPhonea tahattomilta putoamisilta ja naarmuilta. Siinä on kolme korttipaikkaa ja iso lokero, jolla voit kuljettaa rahaa. Se sopii tahrattomasti iPhoneen; jolloin painikkeisiin, porttiin, kameraan ja antureihin pääsee vaivattomasti. Lisäksi sitä on useita värivaihtoehtoja.

USP: RFID-suojaus

Tutustu Amazoniin

12. FYY

Jos pidät urbaanista suunnittelusta, on todennäköistä, että FYY varastaisi sydämesi ensimmäisessä vuorovaikutuksessa. Lompakkokotelo on valmistettu hienosti aidosta nahasta. Siinä on kaksi korttipaikkaa ja tasku käteisen kuljettamiseen. Tämä lompakkokotelo tarjoaa RFID-suojauksen kortillesi. Voidaan luottaa siihen, että suojaat älypuhelimesi iskuilta. Sileä pinta tuntuu kosketukseltaan lämpimältä; tarjoaa paremman otteen.

Sen avulla voit myös laittaa laitteen pystyasentoon parempaa handsfree-kokemusta varten. Rannehihnan avulla voit kantaa laitetta mukavasti. Ennen kaikkea sinulla on useita värivaihtoehtoja, joista valita.

USP: Jalustatoiminto

Tutustu Amazoniin

13. Belemay

Jos se on olennainen aika, Belemay on hintansa arvoinen. Tämä nahkakotelo on valmistettu aidosta lehmännahasta ja täysin varustettu suojaamaan älypuhelinta vaurioilta.

Magneettisen sulkimen avulla voit kiinnittää kotelon helposti. Korttien tallentamiseen on kolme paikkaa. Se napsahtaa virheettömästi iPhoneen ja tarjoaa tarvittavan suojan pudotuksilta. Lisäksi kotelossa on useita värejä.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

14. Zvedeng

Erittäin ohut muotoilu esittelee Zvedengin paremmin älypuhelimesi kanssa. Aitoa nahkaa olevalla nahalla on kestävä rakenne. Tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii moitteettomasti laitteeseen; mahdollistaa mukavan pääsyn kaikkiin toimintoihin.

Sen takana on paikka, johon voit tallentaa pari korttia. Kaikille, jotka ovat niin kevyitä ja ohuita, se voi kestää iskuja. Tämä minimalistinen lompakkokotelo on kuusi väriä, mukaan lukien musta, ruskea ja vihreä.

USP: Iskunkestävä TPU-kuori

Tutustu Amazoniin

15. Shieldon

Shieldonissa on muodollinen profiili, joka muodostaa parin moitteettomasti iPhonen kanssa. Aidosta lehmännahasta veistetyssä nahkakotelossa on kestävä rakenne. Käsintehty muotoilu näyttää siistiltä. Kuvan täydelliset aukot kameralle, kaiuttimille ja portille varmistavat, että sinulla on haluamasi mukavuus samalla, kun käytät laitteen kaikkia ominaisuuksia.

Pääasiassa sileän pinnan ansiosta se sopii kämmenesi kaikkiin ääriviivoihin; estäen näin putoamisen. Pehmeä sisustus mahdollistaa sen naarmuuntumisen estämisen. Siinä on myös kolme kortinhaltijaa ja tasku osalle käteistäsi. Ominaisuuksien ohi tämä ohut nahkalaukku on saatavana seitsemänä vaikuttavana värivaihtoehtona.

USP: Executive-ilme

Tutustu Amazoniin

16. Jisoncase

Kuinka voit pitää silmäsi poissa nahkakotelosta, joka on valmistettu niin siististi kuin ”Jisoncase”. Huippuluokan viljanahkarakenne antaa sille klassisen ilmeen. Lähinnä sileän tekstuurin takia kämmenesi tuntuu mukavalta pitäen kiinni iPhone 8: sta.

Kaikki aukot ovat melko paikalla, joten sinulla ei ole ongelmia kameran, kaiuttimien ja Lightning-portin käytössä. Äännetyt painikkeet ovat reagoivia napsautettaessa. Väreistä Jisoncase ei petä sinua useilla kauniilla näköisillä muunnelmilla.

USP: Huippulaatuista viljanahkaa

Tutustu Amazoniin

17. Fashioneey

Olen varma, ettet halua jättää huomiotta "Fashioneey" -ohjelmaa, jos arvostat ohutta näköistä lompakkokoteloa. Pehmeällä synteettisellä nahalla saat liukastumisen estävän otteen. Sen takana on pari paikkaa, jotta kortit voidaan kantaa turvallisesti.

Tarkkojen aukkojen ansiosta sinulla on häiriötön pääsy painikkeisiin ja portteihin. Vaikka se ei voi vastustaa ikäviä vaikutuksia, se voi torjua kaavinnan.

Saat viisi kaunista väriä valita. Lisäksi Fashioneeyllä on elinikäinen takuu.

USP: Liukumaton pito

Tutustu Amazoniin

Mikä on sinun suosikkisi?

Näistä huippunahkakoteloista todetaan älypuhelimesi onnekkain viehätys. Oletan, että se on se, joka kestää merkkiä kaikilla osa-alueilla. Haluatko kertoa meille suosikkivalintasi?

Haluat ehkä myös tarkistaa:

 • Parhaat iPhone 8 -lompakkokotelot
 • iPhone 8 -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -näytönsuojat

Uusimmat viestit