Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot vuonna 2021

IPhone is 6s Plus lanseerattiin 9. syyskuuta 2015 räjähdyksellä Apple-tapahtumassa, joka järjestettiin Graham Bell Civic Auditoriumissa San Franciscossa Kaliforniassa. Kun saat tämän arvokkaan viestinnän, sinun on oltava erityisen varovainen suojellaksesi sitä mahdollisilta vaurioilta. Kun iPhone 6s Plus ja sen nuoremmat sisarukset iPhone 6s lanseerattiin, lisävarustevalmistajat ovat myös käynnistäneet kotelot iPhonille.

1. OtterBox Defender

OtterBox on erittäin suosittu kestävien iPhone-koteloiden valmistuksessa. Tämä puskurikotelo on otettu Defender-sarjasta. Kotelossa on polykarbonaattikuori, synteettinen kumilasi ja kirkas kalvoinen näytönsuoja. 100% aito kotelo tarjoaa täyden suojan premium-laitteellesi kaikista kulmista ja sivuilta.

Sisäänrakennettu näytönsuoja suojaa iPhonen näyttöä naarmuilta ja tahroilta. Voit helposti puolustaa laitettasi päivittäisiltä seikkailuilta, jotka saattavat viedä sinut eri paikkoihin maan päällä.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

2. Nuud LifeProofista

Hanki kotelo, joka on vedenpitävä, pölytiivis, lumi- ja pudotuksenkestävä. Jos luulet, että et löydä kaikkia näitä ominaisuuksia yhdessä tapauksessa, et ole kuullut Nuudista LifeProofilta.

Tämä on tapaus, joka suojaa iPhone 6s Plus -laitettasi, kun olet alle 6,6 jalkaa vettä tunnin ajan; älä paniikkia, vaikka olisit autiomaassa; hiihdä huolettomasti ja älä koskaan huolehdi usein pudotuksista.

Nuud-koteloon kääritty iPhone voi selviytyä pudotuksesta 2 metrin korkeudesta. Kaikilla näillä ominaisuuksilla mielestäni tämä kotelo on täydellinen kumppani-cum-suoja iPhone 6s Plus -puhelimellesi.

USP: upotettavissa 2 metrin päähän 1 tunniksi

Tutustu Amazoniin

3. CrayCases

Olisiko se paras tapa laitteellesi, jos siinä ei ole nimesi? Jos olet fani räätälöityjä juttuja, tämä erityisesti sinulle. Haluatpa sitten hemmotella nimeäsi kaunokirjoituksella tai vain nimikirjaimia yksinkertaisella kirjasimella, CrayCases voi tehdä sen sinulle.

Lisäksi saat myös valita perussuunnittelun, olipa kyseessä selkeä kotelo, marmoroitu kotelo, omituiset tulosteet tai jotain muuta. Kotelosi tulostetaan ja lähetetään Yhdistyneestä kuningaskunnasta 24 työpäivän kuluessa. Yli 1500 + kuluttajan 4,83 / 5-luokituksella brändi ylpeilee korkealla asiakastyytyväisyydellä.

USP: Mukautettava kotelo

Katso CrayCases

4. Spigen Tough Armor

Tarvitset iPhone 6s Plus -laitteellesi kotelon, joka ei vain suojaa puhelinta, vaan sopii myös useimpiin kaapeleihin. Korotettu huuli tarjoaa täyden suojan iPhonen kosketusnäytölle. Nyt ei enää tarvitse huolehtia tahattomista pudotuksista, koska sen ilmatyynytekniikka suojaa voimakkaasti iskuja.

Tämän tekniikan lisäksi kotelossa on kaksiosainen rakenne iskunkestävä TPU ja kestävä polykarbonaatti. Nauti handsfree-katselusta jalustan avulla. Kaiken kaikkiaan Spigen Tough Armorissa ei ole kyse vahvuudesta vaan myös tyylistä.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

5. Anuck

Se on sinun iPhone-korusi! Anuck tuo blingin iPhoneen. Tämä kirkas ja muodikas tapaus nostaa tyylisi selvästi sosiaalisessa piirissäsi. Anuck on lisännyt kuohuviiniä kelluvaa nestemäistä kimalletta suojaavaan kovakuoriseen iskunkestävään TPU-kanteen. Tämä on täydellinen esimerkki tyylistä ja vahvuudesta.

Kahdeksan eri väriä saatavilla olevassa raskaassa puolustuskotelossa on kova tietokone ja iskunvaimennus TPU. IPhone on täysin suojattu pienimmiltä vaurioilta.

USP: Kelluva nestemäinen kimallus

Tutustu Amazoniin

6. Urvoix

Urvoix on suunnitellut lompakkokotelon korkealaatuisesta nahasta. Yhdeksällä korttipaikalla voit aina tallentaa luotto- tai maksukorttisi ja kuljettaa kätevästi käteistä. Lisäsuojaa varten Urvoix tarjoaa automaattisen magneettisen läppäkannen, joka pitää puhelimesi turvassa, kun et käytä sitä.

Seikkailuhenkisille Urvoix-lompakkokotelo tarjoaa suojan naarmuilta, sormenjäljiltä, ​​lialta ja muilta tavanomaisilta kulumisilta.

USP: Automaattisesti magneettinen läppä

Tutustu Amazoniin

7. rooCase

RooCase for iPhone 6s Plus on moniosainen. Tämä johtuu siitä, että se on lompakko ja myös kotelo. Se on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä nahasta, jotta se voi loistavasti arvostella. Lompakossa on 3 korttipaikkaa, erillinen tasku käteistä varten.

Lisäksi siinä on magneettinen avaus- ja sulkutekniikka, joka varmistaa, että tavarasi ja iPhone ovat kunnolla kiinni. Viimeisenä on tarjolla laaja valikoima värivaihtoehtoja.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

8. TARKKUUS

MAXCURY ymmärtää kiireisen ja kovan kaupunkielämän, mikä vie raskaita tappeja myös iPhonellesi. Vain kestävä kotelo voi suojata laitettasi, joka käy läpi päivän ankaruuden. MAXCURY on valmistanut raskaan iskunkestävän kotelon iPhone 6s Plus: lle; kotelossa on sisäänrakennettu näytönsuoja pitämään likaiset sormet poissa.

Tämä tapaus tarjoaa kolme suojaustasoa iPhonellesi. Pehmeä TPU-kumi ja kaksi kovaa PC-suojaa suojaavat puhelinta täysin. Tässä kotelossa on laaja latausportin aukko, joka on yhteensopiva kaikkien muiden valmistajien salamalaitteiden kanssa.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

9. Speck CandyShell

Speck's CandyShell on ensiluokkainen valinta. Se on kuitenkin saatavana kohtuuhintaan (19 dollaria). Huolimatta siitä, että siinä on useita kerroksia, kotelo näyttää hieman ohuemmalta puolelta. Luotettu sotilastason suoja tarjoaa haluamasi suoja iPhonelle.

Siellä on myös kohotettu reuna, joka estää näytön liukumasta tasaiselle pinnalle. Lisäksi kumipinta antaa sinulle turvallisen otteen pitää älypuhelinta mukavasti. Lopuksi CandyShell on saatavana neljänä värinä, joista voit valita.

USP: Hyvännäköinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. JETech

Yksinkertaisesti sanottuna JETech on varastaa 5,99 dollaria - Amazonin nykyinen hinta. Neljä ja puoli tähteä lähes 300 asiakasarvostelusta viittaavat siihen, että se on voittanut paljon arvostusta.

Suunnittelun osalta JETech-kotelossa on upea tyyli ja suoja. Se tarkoittaa; kotelo pitää iPhonen eleganssin elossa uhraamatta turvallisuutta pudotuksilta ja naarmuilta. Vielä parempi, sinulla on JETech-kannen elinikäinen takuu.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

11. TORRAS

Pidän parempana kotelosta, joka on ohut, mutta samalla tarpeeksi vahva suojaamaan iPhoneni naarmuilta ja normaaleilta putoamisilta. Sieltä Torras saa silmäni. Se on yksinkertainen, kirkkaanvärinen ja riittävän kestävä viehättämään tyylikkäästi. Nestemäinen silikonikumi antaa erinomaisen pidon pitämällä kiinni, ja se kestää myös sormenjälkiä.

Siellä on myös ohut metallipaikka, jonka avulla se voidaan kiinnittää autotelineeseen. Kaikki tämä on kunnollinen tuote, jonka arvo on hyvä. Lopuksi on olemassa muutama kirkas ja elinvoimainen värivaihtoehto persoonallisuutesi mukaan.

USP: Ohut ja kestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Mikä on valinta?

Toivottavasti olet löytänyt täydellisen ottelun phabletillesi, eikö olekin? Olisin iloinen saadessasi tietää valintasi alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • iPhone 6s Plus nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 6s Plus -tukikotelot

Uusimmat viestit