Paras iPhone SE -autoteline vuonna 2021

Uusi iPhone SE on kooltaan suhteellisen pienempi, joten se on helppo kuljettaa mukanasi. Mutta asiat muuttuvat hieman tylsäksi, kun ajat autoa, ja sinun on vastattava puheluihin tai navigoit karttojen avulla. Tämä on aika, jolloin tarvitset yhden parhaista autotelineistä. Markkinoilla on tuhansia autotelineitä. Hakusi helpottamiseksi olemme listanneet parhaat niistä. Joten käy läpi luettelo ja tee valinta.

Ensiluokkaiset autotelineet iPhone SE: lle

# 1. iOttie Easy One Touch 2

Heti kun ajattelen ostaa huippuluokan autotelineen, iOttie tulee mieleen heti. Se johtuu siitä, että se tekee laitteen asentamisesta tai irrottamisesta erittäin yksinkertaista. Tämä toiminto on todella kätevä ajon aikana.

Suunnittelun osalta Easy One Touch 2: lla on vankka ilme. Ja korkealaatuisella imulla se pystyy tarttumaan tuulilasiin, kojelautaan tai melkein mihin tahansa pintaan. Lisäksi alaosaa voidaan säätää mukavasti, jotta voit käynnistää laitteen.

USP: Erittäin yksinkertainen asennusratkaisu

Tutustu Amazoniin

# 2. Maxboost DuraHold

DuraHold Maxboostilta näyttää olevan ihanteellinen autoteline. Tukevamman rakenteen ja jatkettavan varren ansiosta se pystyy pitämään iPhone SE: n paikallaan. Siksi älypuhelimesi lepää turvallisesti myös kuoppaisella kyydillä.

Toinen ominaisuus, joka tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen, on 360 asteen käännettävä muotoilu. Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa pienikokoisen älypuhelimen paitsi pysty-, myös vaakatilaan.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

# 3. Mpow - iPhone SE -autotelineet

Mpow-autoteline on erittäin suosittu Amazonissa, ja se on saanut neljä tähteä noin 8K-asiakasarvostelusta. Puhuessani suunnittelusta, pidän sitä erittäin kestävänä.

Se harjoittaa melko ergonomista kättä, joka varmistaa, että voit asentaa älypuhelimesi vaivattomasti. Tässä autotelineessä on vahva imukuppi, joka varmistaa, että se tarttuu helposti useimmille pinnoille.

Ja kiertyvän rakenteen ansiosta saat tarvitsemasi joustavuuden pitää laite haluamassasi kulmassa.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

# 4. TaoTronics

TaoTronicsin mukana on tullut käytännöllisempi autoteline. Syy, miksi pidän sitä niin toimivana, on se, että sen avulla voit pitää laitetta kätevästi. Lähinnä turvallisen lukitusmekanismin ansiosta iPhone SE pysyy turvallisesti paikallaan

Aivan kuten edellä mainitut kilpailijat, TaoTronics-puhelimen pidin tarjoaa myös paremman katselukulman. Selaamisen aikana tarvitset tämän, jotta handsfree-käyttösi pysyy sujuvana. Lopuksi sitä on saatavana kahtena sävynä - yksinkertainen musta ja huomiota herättävä oranssi.

USP: Pehmeä vaahtokumityyny

Tutustu Amazoniin

Uusimmat viestit