Parhaat kosketusnäyttöhansikkaat vuonna 2021

Kosketusnäyttöhansikkaat eivät ole uusia. Erityisesti suunniteltujen käsineiden avulla voit käyttää iPhonea, iPadia ja muita laitteita vaivattomasti antamatta sormillesi kovaa aikaa. Verkossa on laaja valikoima, ja "oikein-oikean" löytäminen voi olla hankalaa. Tämän perusteella päätin luoda tämän luettelon jakamalla joitain parhaita kosketusnäyttöhansikkaita, joilla on ominaisuuksia, kuten tuulenpitävä, vedenpitävä ja pölytiivis. Katsotaan.

 1. Mujjo
 2. Unigear
 3. VBG VBIGER
 4. Geneettinen
 5. Käsineet
 6. Koxly
 7. SIMARI
 8. Bymore

1. Mujjo-kosketusnäyttöhansikkaat: Paras liukastumisen estävä puhelimen pidike

Tämä Mujjon talosta peräisin oleva ei ole tavallinen neulottu talvikäsine. Ne toimivat saumattomasti älypuhelimesi kosketusnäytön kanssa ja antavat sinun vastata puheluihin ja käyttää laitetta vaivattomasti. Käsineet näyttävät tyylikkäiltä ja pitävät ranteesi lämpimänä.

Lisäämällä sen käytettävyyttä, vaikka kosketusnäytön helppokäyttöisyys ei rajoitu toisella puolella kahteen sormeen, toisaalta turvallinen luistonestokahva lisää optimoitua kirjoituskokemusta.

Hinta: $34.95

Tutustu Amazoniin

2. Unigear-juoksukäsineet: Parhaat kevyet käsineet

Optimaalisen lämpösuojauksen tarjoavat Unigear-juoksuhansikkaat ovat älypuhelinystävällisiä. Ne valmistetaan kuitumateriaaleista, jotka ovat 10% raskaampia kuin muut kankaat. Voit käyttää kosketusnäyttöä peukalolla ja etusormella.

Näiden kärjet molemmissa käsissä on valmistettu kestävästä johtavasta kankaasta. Myös joustavaa materiaalia käytetään antamaan sille täydellinen pito kämmenellesi.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

3. VBG VBIGER -hanskat: Paras ulkoiluun

Täydellinen kaverisi patikointiin, pyöräilyyn ja juoksuun. Ne tarjoavat heijastavan matkasäilytystaskun, joka pitää käteistä aina käden ulottuvilla.

Siinä on joustava ranneke rannetta varten ja kämmenessä luistamaton silikoni paremman otteen varmistamiseksi. Lisäksi voit käyttää kosketusnäyttöäsi vain peukalolla ja etusormella.

Hinta: Alkaen 10,99 dollaria

Tutustu Amazoniin

4. Geneettiset lämpökäsineet: Paras pyöräilyyn

Lämpökäyttöisissä käsineissä on mokkanahkainen fleece-pinta ja 3M-eristeinen puuvillavuori, jotka yhdessä voivat suojata sinua alle nolla asteen lämpötiloilta. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa paras osa. Käsineissä on viisi sormenpäätä tukeva kosketusnäyttö.

Lisäksi siinä on liukastumisen estävä muotoilu, joka antaa sinulle täydellisen pidon ulkoilma-aktiviteeteissasi, kuten pyöräily tai hiihto. Geneettiset lämpökäsineet ovat vedenpitäviä ja tuulenpitäviä, mikä antaa sinulle yleisen suojan.

Hinta: Alkaen 12,97 dollaria

Tutustu Amazoniin

5. Käsineet unisex-käsineet: Ohuin valinta

Vedettävissä älypuhelinkäsineissä on mukava muotoilu, joka pitää siiven irti sormista ja pitää ne lämpimänä. Ne on valmistettu hengittävästä ja pestävästä materiaalista, jonka muotoilu on ergonominen.

Fleisillä vuoratut kosketusnäyttöhansikkaat on valmistettu aidosta hopeasta, mikä lisää lämpöä ja korkeaa johtavuutta. Niissä on myös strategiset tarttujapisteet kämmenissä pitävämmän otteen takaamiseksi.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

6. Koxly-kosketusnäyttöhansikkaat: Sopivat päivittäiseen käyttöön

Koxly-talvivedenkestävät käsineet on valmistettu polyuretaanista ja villasta. Ne on koristeltu lämpimällä pellavavuorella ja laadukkailla paksukerroksisilla tuulenpitävillä materiaaleilla. Heillä on vedenpitävä vetoketju, jotta ne olisivat entistä mukavampia käyttää ja irrottaa niitä.

Sormenpäät on valmistettu huippuluokan johtavasta aallotetusta PU: sta, jonka avulla voit käyttää älypuhelinta helposti ja sopia parhaiten päivittäiseen käyttöön.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

7. SIMARI-unisex-käsineet: naiselliset ja tyylikkäät

Unisex-kosketusnäyttöhanskoissa on trendikäs, lämmin ja liukumaton muotoiluestetiikka. Verraton yhdistelmä 95% polyesteriä ja 5% spandexia saa lämpimän flanellivuoren ja joustavan mansetin tarjoamaan lisälämpöä.

Ihoystävällinen käsine tukee vain kosketusnäyttöä yhdelle sormelle, mikä saattaa olla pois päältä muihin tuotteisiin verrattuna. Se palvelee kuitenkin tarkoitusta.

Hinta: $16.98

Tutustu Amazoniin

8. Bymore-kosketusnäyttöhansikkaat: Lämpimät ”villat”:

Kolmikerroksisissa talvihansikkaissa on nukkaamaton pinta ja lämmin fleece-villa mukava sisäosa, joka on keskellä hengittävää kangasta. Siinä on myös joustavat hihansuut, jotka tarjoavat paremman ja tukevamman otteen kämmenestäsi ja ranteestasi.

Vaikka vain yksi sormi tukee kosketusnäyttöä, se on valmistettu käyttämällä 102 ohmia ilmailun johtavaa lankaa, mikä tekee siitä 50% tehokkaamman kuin muut.

Hinta: Alkaen 9,99 dollaria

Tutustu Amazoniin

Kosketusnäyttöhansikkaat: Usein kysytyt kysymykset

K. Mikä on kosketusnäyttöinen hansikas?

Nämä ovat tavallisia talvikäsineitä, jotka on suunniteltu ainutlaatuisesta kankaasta ja materiaaleista. Tämän avulla voit lopulta käyttää iPhonea, iPadia ja muita kosketusnäyttölaitteita altistamatta sormiasi kovalle kylmälle.

K. Voitteko pestä kosketusnäyttöhansikkaat?

Tämä riippuu suurelta osin käsineen valmistuksessa käytetystä materiaalista. Oletetaan esimerkiksi, että tässä luettelossa Koxly on yksi vedenpitävä käsine. Se on valmistettu polyuretaanista ja villasta. Siksi ennen ostoksen viimeistelemistä on suositeltavaa käydä läpi tuotekuvaus ja tarkistaa, onko se vesitiivis vai ei.

K. toimivatko kosketusnäyttöhansikkaat?

Kyllä he tekevät. Parasta olisi kuitenkin tarkistaa, mitä sormia se tukee. Koska tämä edellyttää sekoitusta ylimääräistä ja hienoa materiaalia, kosketusnäyttöisten käsineiden valmistajat jakavat kosketusnäytön tukisormet.

K. Miksi normaalit käsineet eivät toimi kosketusnäytöillä?

Koska käsinemateriaali ei ole johtavaa kuin ihosi, tarvitset erityisesti suunnitellun käsineen, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta. Varmista, että kosketusnäyttölaitteiden anturit vastaanottavat toimintasi ja tuntevat kosketuksesi. On tärkeää käyttää vain kosketusnäyttöä tukevia käsineitä.

Top 8 kosketusnäyttöhanskat iPhonelle ja iPadille rivissä sinulle!

Nämä olivat joitain markkinoiden parhaita saatavilla olevia. Olen käyttänyt sitä Mujjo, ja he ovat yksinkertaisesti täydellisiä työssään. Kumpi pidit eniten? Tai onko sinulla nimi sisällytettäväksi tähän luetteloon? Älä missaa jakamista kommenttiosassa.

Lue lisää:

 • Parhaat virtapankit iPhonelle ja iPadille
 • Kuinka tarkistaa, mitä Facebook tietää sinusta
 • Top 10 Steve Jobs -elokuvaa elämästä ja työstä

Uusimmat viestit