Katsaus: WonderFox HD Video Converter Factory Pro

VGA-kameran aikakausi on ohi, ja nyt olemme HD- ja 4K-ikäisissä videotallennuksissa. Videon koko on suoraan verrannollinen markkinoilla olevaan kameravaihtoehtoon. Ei vain, älypuhelinkamera pystyy myös tallentamaan UHD-videoita. Kaikki näyttää hyvältä, kunnes saavutamme tallennuskapasiteetin rajat.

Suurempi videon tarkkuus, sitä suurempi on koko. Enimmäkseen älypuhelimet ovat ensisijainen videoiden tallennusväline tällä digitaalikaudella. Tietysti on monia työkaluja, joiden avulla voit pienentää videotiedostoja, mutta laadun heikkenemistä. Kysymys on, oletko valmis vaarantamaan videon laadun säästääksesi tallennustilaa?

Jos olet vastannut iso EI tähän kysymykseen, tämä viesti on sinua varten. Opastamme sinut läpi HD Video Converter Factory Pro -ominaisuudet, ja lopulta saat mitä haluat - videon pienentäminen menettämättä laatua.

WonderFox HD Video Converter Factory Pro -katsaus

Laitteiston kiihdytys ja muunnosnopeus

Ennen kuin puhut koosta, sinun on ymmärrettävä videomuuntimen toiminta. Suurin osa videomuuntimista käyttää ohjelmistopohjaista kiihdytystä muunnettaessa videoita. Osa premium-ohjelmistoista tukee laitteistokiihdytystä. HD Video Converter Factory Pro kuuluu premium-luokkaan.

Mikä erottaa tämän muuntimen jopa muista premium-työkaluista, on sen tuki NVIDIA® NVENC-, CUDA- ja Intel® HD Graphics -laitteistokiihdytystekniikalle. Tämä tuki tuottaa paljon suuremmat muunnosnopeudet ja minimaalisen videolaadun heikkenemisen.

Eri videotiedostojen muuntaminen

Kaikilla ei ole joukko 4K-videoita, mutta on todennäköisempää, että useimmilla meistä on paljon UHD-, HD- tai SD-videoita kannettavalla tietokoneella, älypuhelimella tai tietokoneella. Olipa kyseessä rento video tai erityinen hetki, joka on kaapattu oikeaan aikaan; heillä on erityinen paikka muistoissamme. Mutta toisinaan laitteemme loppuu tallennustilasta, ja niiden muuntaminen on ainoa ratkaisu.

Onneksi HD Video Converter Factory Pro tukee yli 300 + videotiedostomuodon muuntamista. Se vaihtelee 4K-videoista SD: hen. Tämän lisäksi voit muuntaa SD-videon HD-videoksi, mikä todella parantaa videon laatua. Lähes kaikkien videotiedostomuotojen tuella ja myös erilaisten resoluutioisten videoiden muuntamisella tämä erottuu ehdottomasti joukosta.

Pakkausaste

Pakkausaste ymmärretään usein väärin laadun heikkenemisen myötä. Selittämään yksinkertaisella tavalla, kun ZIP tai RAR erilaisia ​​tiedostoja, se on periaatteessa pakkaamalla nämä tiedostot. Mutta kun purat nuo tiedostot, ne toimivat kuten heidän pitäisi. Olipa kyseessä kuvan käyttö, ne pysyvät samana purkamisen jälkeen.

Videon suhteen pakkauksen logiikka on melkein identtinen. Se pienentää videon kokoa tuskin mitään huomattavaa laadun heikkenemistä. HD Video Converter Factory Pro käyttää 5x-pakkausta, mikä vähentää videotiedostokokoa suuressa määrin. Mutta samalla videon laatu ei ole erilainen kuin alkuperäinen.

Äänen muuntaminen

Selvä, siinä kaikki videosta. Mutta me kaikki tiedämme, että video ei ole viihdyttävä ilman ääntä. Suurin osa ilmaiseksi saatavilla olevista videomuuntimista heikentää videon ja äänen laatua. HD Video Converter Factory Pro ei kuitenkaan ole asia. Se pitää äänenlaadun sellaisena kuin se on, jotta voit nauttia kaikesta siitä. Voit muuntaa ARF: n MP4: ksi, AVI: ksi, MOV: ksi, MKV: ksi, MP3: ksi ja moniksi muiksi.

Online-videoiden latausohjelma

Tämä on ohjelmiston lisäominaisuus. Voit ladata videoita eri verkkolähteistä ja tallentaa ne PC- / Mac-tietokoneellesi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus joukkolataukseen, jos sinulla on koko soittolista, voit ladata sen vain muutamalla napsautuksella.

Ensinnäkin voit valita videomuodon ennen lataamista, jos lähde-URL tukee sitä. Toiseksi voit muuntaa ladatun videon haluamaasi muotoon muutamalla napsautuksella suoraan ohjelmistossa. Lopuksi voit muuntaa videotiedoston yksinkertaiseksi MP3- tai muuksi äänimuodoksi. Tämä on erittäin kätevää, jos sinulla on musiikkivideoiden soittolista, mutta nyt haluat olla ainoa äänitiedosto.

Muut ominaisuudet

Muuntamisen ja lataamisen lisäksi HD Video Converter Factory Prossa on tiettyjä sisäänrakennettuja työkaluja videoidesi muokkaamiseen. Voit poistaa tietyn osan videoista, luoda lyhyen videoleikkeen olemassa olevasta videosta, yhdistää videoita ja lisätä erilaisia ​​hauskoja tehosteita.

Hinnoittelu

Jos mietit, mitkä kaikki nämä ominaisuudet voivat olla kalliita, niin olet väärässä. Tietenkin se on maksettu ohjelmisto, mutta ei niin paljon kuin odotat. Lisäksi on myös ilmainen versio, jota voi kokeilla rajoitetuilla ominaisuuksilla. Alla on hintatiedot, jos haluat saada elinikäisen lisenssin.

  • Yksi tietokone - elinikäinen lisenssi: $34.95
  • Yksi tietokone - yhden vuoden tilaus: $29.95
  • Family Pack - Kolme tietokonetta eliniäksi: $59.95

Osta nyt

Siinä kaikki, kaveri!

Päätelmä…

Kokeilemme monia erilaisia ​​videomuuntimia heti, kun ne käynnistetään. Mutta mieluummin käsittelemme työkaluja, joista on todella hyötyä lukijamme. Tämän lisäksi vastinetta rahalle on suurin huolenaihe. Asetettujen kriteerien perusteella HD Video Converter Factory Pro kannattaa kokeilla. Kuten aina, suosittelemme ensisijaisesti antamaan ilmaisen version etusija ennen ostamista.

Mitä videonmuunninta käytät eniten? Älä jaa sitä kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit