Parhaat iPhone-puhelun tallennussovellukset vuonna 2021

Joskus on kätevää tallentaa puhelu, kun käydään mielekästä keskustelua, johon on ehkä viitattava myöhemmin. Valitettavasti iPhone ei luonnollisesti tarjoa tätä toimintoa. Mutta monet erinomaiset kolmannen osapuolen vaihtoehdot saavat työn aikaan. Ne tarjoavat myös useita ominaisuuksia, kuten rajoittamattoman äänityksen, mahdollisuuden viedä tiedostoja ja paljon muuta. Joten tässä ovat parhaat iPhone-puhelun tallennusohjelmat.

 1. TapeACall: Puhelutallennin
 2. Call Recorder -sovellus
 3. Tallennin Plus
 4. Call Recorder Lite iPhonelle
 5. Nauhoita puheluita - Puhelutiedot
 6. Tallennussovellus - kutsu uudelleen
 7. Call Recorder iCall
 8. Soittotallennin Tallenna ja kuuntele
 9. NoNotes-puhelun tallennus
 10. CallRec Lite - IntCall

1. TapeACall: Puhelutallennin

Tämän sovelluksen avulla voit tallentaa saapuvat ja lähtevät puhelut iPhoneen. Tallenteiden pituutta tai lukumäärää ei ole rajoitettu. Olet nyt vapaa minuuttimaksuista tai kuukausimaksuista. Lisäksi voit siirtää äänen saumattomasti tietokoneellesi tai muille laitteille tarvittaessa.

Nauhoituksia voidaan jakaa helposti Dropboxissa, Evernotessa, Google Drivessa ja sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Twitter). Jos luettelo on pitkä, voit säästää aikaa antamalla tallenteille yksilöllisen nimen. Ne ovat käytettävissäsi heti, kun keskeytät puhelun. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mahdollistaa helpon pääsyn.

Hinta:Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 3,99 dollaria)

ladata

2. Call Recorder -sovellus

Jos haluat tallentaa korkealaatuista ääntä, Recorder Plus olisi oikea tapa edetä. Sovellus on yhteensopiva useiden äänenlaatuformaattien, kuten MP3, MP4, CAF, WAVE ja M4A, kanssa.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita kolmesta ominaisuudesta: heikko, keskitaso ja korkealaatuinen. Yksi huomionarvoinen asia on, että sovelluksen ilmainen versio tarjoaa rajoitettuja toimintoja. Ja sinun on käytettävä 1,99 dollaria (sovelluksen sisäisen ostamisen kautta) rajoittamattomien puheluiden tallentamiseen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

3. Tallennin Plus

Jos haluat tallentaa korkealaatuista ääntä, Recorder Plus olisi oikea tapa edetä. Sovellus on yhteensopiva useiden äänenlaatuformaattien, kuten MP3, MP4, CAF, WAVE ja M4A, kanssa.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita heikko, keskitasoinen ja korkealaatuinen. Yksi huomionarvoinen asia on, että sovelluksen ilmainen versio tarjoaa rajoitettuja toimintoja. Ja sinun on käytettävä 1,99 dollaria (sovelluksen sisäisen ostamisen kautta) rajoittamattomien puheluiden tallentamiseen.

Hinta: Ilmainen (Poista iAd - 0,99 dollaria)

ladata

4. Call Recorder Lite for iPhone

Puhelutallennin on paras valinta saapuvien ja lähtevien puheluiden nauhoittamiseen. Ominaisuuksien luettelo on kiitettävä, ja voit ladata ja jakaa tallenteita sähköpostin, iMessagen, Twitterin, Facebookin ja Dropboxin kautta. Sovellus toimii koko puhelusi ajan, mutta sinun on maksettava pro-versiosta, jos haluat kuunnella yli minuutin pituisia äänitteitä.

Call Recorder -sovellus toimii täydellisesti telekonferenssissa. Voit nauttia kolmisuuntaisista puheluista kaikilla matkapuhelinoperaattoreilla paitsi H2O Wireless ja Virgin Mobile.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

5. Puhelinpuhelujen tallentaminen - Soita puhelu

Yli kahden tuhannen ja 4,3 tähden luokituksen ansiosta tämä sovellus erottuu tarjoamistaan ​​ominaisuuksista. Se tallentaa saapuvat ja lähtevät puhelut rajoittamattomaksi ajaksi. Lisäksi tämän sovelluksen käytössä ei ole maantieteellisiä rajoituksia. Ei ole väliä missä maassa asut. Tämä sovellus toimii moitteettomasti.

Sen mukana tulee ilmainen 3 päivän kokeilu, ja jos olet tyytyväinen palveluun, voit harkita tilaamista. Sovellus tukee myös useita kieliä, kuten espanja, venäjä, japani ja muutama muu. Lopuksi, sinun on sallittava neuvottelupuhelut, jotta voit käyttää tätä sovellusta.

Hinta: Ilmainen (Yhden kuukauden tilaus - 7,49 dollaria)

ladata

6. Tallennussovellus - Uudelleenpuhelu

Uudelleenpuhelu on toinen mahdollisuus tallentaa saapuvat ja lähtevät puhelut iPhoneen. Sinun tarvitsee vain napauttaa punaista painiketta, niin saat ohjeet puheluiden nauhoittamisen aloittamiseen. Lisäksi voit soittaa halpoja ulkomaanpuheluita sovelluksen avulla.

Kun olet lopettanut puhelun, saat äänityksen muutamassa minuutissa. Voit myös lähettää äänitiedostot itsellesi sähköpostilla. Lopuksi on olemassa erilaisia ​​tilausvaihtoehtoja, joista voit valita tarpeidesi mukaan.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

7. Call Recorder iCall

iCall tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia käyttäjille, jotka voivat tallentaa saapuvia ja lähteviä puheluita iPhonesta. Kun olet tallentanut puhelut, voit tallentaa ne ja käyttää niitä tarvittaessa tarvittaessa. Liiketoiminnan ihmiset ja opettajat voivat hyödyntää tätä sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla tallentaakseen tärkeitä tietoja laitteisiinsa.

Avaa sovellus, paina "Tallenna" -painiketta ja jatka keskustelua tavalliseen tapaan. Kollegoiden tai liikekumppaneiden kanssa käytävissä keskusteluissasi saatat löytää nerokkaan idean, jonka voit tallentaa. Lisäksi voit aina kuunnella suloisia ei mitään rakkaidesi kanssa myöhemmin.

Hinta:Ilmainen (rajoittamaton äänitys - 9,99 dollaria)

ladata

8. Soittotallennin Tallenna ja kuuntele

"Soitintallennin - Tallenna ja kuuntele" -sovellus yrittää tosissaan ratkaista puhelun tallennusongelman iOS-laitteilla. Useimmat ilmaiset sovellukset tarjoavat rajoitetun puhelun tallennustilan; Puhelutallennin on erottautunut antamalla sinulle monipuolisia ominaisuuksia, kuten yksityiskohtaisessa katsauksessa on käsitelty.

Esimerkiksi puhe tekstiksi -toiminto ja äänimuistion tallennus. Tallennettujen tietojen turvallisuuden vuoksi voit lukita kaikki tietueet salasanalla. Se on yksi parhaista tuottavuussovelluksista liikemiehille, ylimmälle johdolle ja kaikille, jotka rakastavat puhua!

Hinta:Ilmainen (1 viikon tilaus - 2,99 dollaria)

ladata

9. Soittotallennus NoNotes-toiminnolla

NoNotes on yksi tunnetuimmista sovelluksista puheluiden tallentamisessa iPhoneen. Sovellus voi tallentaa saapuvat ja lähtevät puhelut tarkasti pilvipalveluun ja lähettää ne sitten sinulle rekisteröidyllä sähköpostiosoitteellasi.

Yksi sovelluksen parhaista osista on, että se mahdollistaa 20 minuutin ilmaisen tallennuksen kuukaudessa. Ja kyllä, sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietojasi rekisteröitymisen yhteydessä, mikä on epäilemättä yksi parhaista asioista sovelluksessa. Kaiken kaikkiaan se on loistava sovellus, joka kannattaa kokeilla.

Hinta: Ilmainen (Kuukausittainen ennätys / RoboTranscribe - 9,99 dollaria)

ladata

10. CallRec Lite - IntCall

Etsitkö pitkäaikaista puhelun tallennusohjelmaa iPhonessa? Mene CallRec Liten kanssa. Sovelluksella ei ole rajoituksia puhelun kestolle, sijainnille ja puheluiden määrälle. Voit kokeilla ilmaiseksi kolmen päivän ajan, ja voit tallentaa koko keskustelun.

Voit kuitenkin kuunnella vain yhden minuutin äänitteestä. Jos olet vakuuttunut suorituskyvystä, sinun on tilattava kuukausisuunnitelma. Tallennetut tiedostot tallennetaan pilveen, ja voit käyttää niitä milloin tahansa. Mitä tulee toiminnallisuuteen, sitä on helppo käyttää, ja aloittelija voi myös mennä vain minuutissa.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

Yhteenvetona!

Mitkä näistä puhelun tallenninohjelmista toimivat parhaiten iPhonellasi? Kerro meille mielipiteesi alla olevista kommenteista.

Saatat myös haluta tarkastella:

 • iPhone Health -sovellukset
 • iPhone Password Manager -sovellukset
 • Laajennuksen valitseminen iPhonessa
 • Muuta iPhone-yhteystietojen lajittelujärjestystä

Uusimmat viestit