Paras asiakirjanluonti iPhone ja iPad -sovellus vuonna 2021

Haluan luoda, muokata ja suunnitella asiakirjoja Macissa. Koska iPhonelle on kuitenkin tarjolla laaja valikoima laadukkaita asiakirjojen luomissovelluksia, päätän iOS-laitteeni luoda kiitettäviä asiakirjoja aina kun olen liikkeellä.

Voit luoda vaivattomasti hyvännäköisiä asiakirjoja, muokata niitä useilla työkaluilla ja synkronoida ne suosikkipilvipalveluidesi kanssa. Ensinnäkin toiminnallisuuden perusteella nämä ovat parhaita asiakirjojen luomissovelluksia iPhonelle ja iPadille. Aloitetaan tietää enemmän näistä suosituimmista sovelluksista!

1. Google-dokumentit

"Google Docs" on huippuluokan dokumenttien luontisovellus. Voit luoda uuden asiakirjan vaivattomasti ja pystyä muokkaamaan sitä tien päällä. Sen avulla voit myös avata, muokata ja tallentaa Microsoft Word -asiakirjoja suoraan sovelluksen sisältä.

Koska kirjoittamasi tiedot tallennetaan automaattisesti, sinun ei tarvitse huolehtia tiedostojesi tallentamisesta. Voit lisätä kommentteja ja vastata niihin helposti. Suojaa henkilökohtaiset tiedostosi salasanalla, jaa ne ystäviesi kanssa ja työskentele jopa yhdessä samojen asiakirjojen kanssa. Vielä parempaa, työskentelet tärkeiden asiakirjojesi kanssa myös offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Office Lens)

Microsoft Office on aina ollut yksi parhaista asiakirjojen luomissarjoista. Se tekee asiakirjojen luomisesta nopeaa ja helppoa. Voit luoda laadukkaan asiakirjan valitsemalla oikean asiakirjan asettelun tai helposti luettavan asettelun.

Sen avulla voit tarkastella sähköpostiliitteitä ja käyttää niitä Dropboxista, OneDrivesta, SharePointista. Lisää kaavioita, kuvia, taulukoita ja alaviitteitä asiakirjojen laadun parantamiseksi. Lisäksi voit tulostaa tiedostosi AirPrint-yhteensopivilla tulostimilla.

Vaikka Excelin avulla voit luoda ja hallita laskentataulukoita helposti, PowerPoint on suunniteltu luomaan räikeä esitys useilla upeilla työkaluilla. Office-objektiivin avulla voit leikata, parantaa ja tehdä valokuvat taulusta sekä asiakirjat luettaviksi. Se muuntaa kuvat jopa muokattaviksi Word- tai PowerPoint-tiedostoiksi.

Nämä Office-sovellukset ovat saatavilla ilmaiseksi.

Hinta: Vapaa

Käy App Storessa

3. iWork Applelta

iWork koostuu kolmesta sovellussivusta, Keynotesta ja Numbersista. Sivujen avulla voit helposti luoda huippuluokan asiakirjoja ja valita erilaisia ​​työkaluja niiden rikastamiseksi.

Numerot-sovelluksen avulla voit lisätä nopeasti kaavioita, taulukoita ja kuvia, jotka esittävät tietojesi kaikki näkökohdat. Keynote on täydellinen upeiden diaesitysten luomiseen. Kehittyneet grafiikkatyökalut auttavat suunnittelemaan dioja ehdottoman tarkasti.

Hinta: Vapaa

Käy App Storessa

4. OfficeSuite- ja PDF-editori

OfficeSuite & PDF -editori on kiistatta yksi parhaista asiakirjojen luomissovelluksista iOS-laitteillesi. Yli viiden miljoonan latauksen ansiosta sovellus väittää olevansa johtava tässä luokassa. Voit luottaa sen viiden vuoden kokemukseen lukemattomien iPhonen ja iPadin käyttäjien palvelemisessa. Voit nopeasti luoda, tarkastella ja muokata Word-, Excel- ja PowerPoint-asiakirjoja iOS-laitteellasi. Askel pidemmälle, voit suorittaa edistyneitä PDF-toimintoja tällä sovelluksella.

Pilvivarastohallinnan avulla voit käyttää dokumenttejasi kaikkialla maailmassa. Voit muokata näitä asiakirjoja ja ladata niitä pilvipalveluun. MobySystems Drive tarjoaa sinulle 5 Gt ilmaista pilvitilaa, kun kirjaudut sisään. Saat pilvitukea Dropbox, Google Drive, OneDrive, OneDrive for Business, Yandex Drive ja Box.

Hinta: Ilmainen (Premium-täysi lisenssi: 19,99 dollaria)

ladata

5. Readdle-asiakirjat

Readdelin asiakirjat ovat uskomattomia. Se on kaikkien toimistotiedostojesi ja muun keskitin. Sen avulla voit lukea, kuunnella, tarkastella ja merkitä erilaisia ​​tiedostomuotoja. Tämä sovellus toimii myös musiikki- ja videosoittimena sekä tiedostojen latauslaitteena. Siellä on sisäänrakennettu verkkoselain, johon on helppo päästä. Sinun täytyy pyyhkäistä vasemmalle tagiin ja olet selaimen sisällä.

Sovellus toimii myös tiedostojen hallinnoijana ja sillä on mahdollisuus muodostaa yhteys erilaisiin palveluihin, kuten Dropbox, Google Drive, One Drive, FTP-palvelin jne. Kaiken kaikkiaan se on pakollinen sovellus laitteellesi. Se vie iPhonen uudelle tasolle!

Hinta: Ilmainen (Professional PDF Editor: 49,99 dollaria)

ladata

6. Polaris-toimisto

Yli 90 miljoonan ihmisen ympäri maailmaa käyttämä kompakti sovellus on kunnioitettava valinta asiakirjojen luomiseen, avaamiseen, muokkaamiseen, tallentamiseen ja tallentamiseen.

Sanoisin, että ilmaisversiossa olevat mainokset ovat häiritseviä ja ärsyttäviä, mutta sen avulla saat työsi nopeasti ja vaivattomasti. Polaris Office on yhteensopiva Wordin, Excelin, PowerPointin, Google Docsin, PDF: n jne. Kanssa. Jopa purkamatta ZIP-tiedostoja, voit avata ja lukea kaikenlaisia ​​asiakirjoja iPhonella tai iPadilla. Sovelluksessa on kynä ja osoitinominaisuudet, mikä helpottaa mobiiliesitysten toimittamista. Voit myös synkronoida tietosi erilaisten pilvipalvelujen kanssa.

Hinta: Ilmainen (Premium-palvelu: 39,99 dollaria)

ladata

7. WPS-toimisto

Tämä sovellus on ollut käytössä vuodesta 1989. Käytin WPS Officea ensimmäisen kerran vuonna 2014, kun se tuli esiasennettuna ostamani Android-puhelimen kanssa. Sittemmin minulla on ollut hyviä arvosteluja heille. WPS Office on erinomainen asiakirjojen katselu- ja muokkaussovellus, jonka voit ladata. Muistan, että käytin sitä joissakin yliopistollisissa töissäni. Miljoonat käyttävät sovellusta ja säilyttävät hyvät arvosanat App Storessa.

Sen avulla voit työskennellä eri muodoissa, kuten Word, Excel, PDF, Presentation, Spreadsheet, Memo, Document Scanner jne. Sen avulla voit luoda, tarkastella, muokata ja jakaa asiakirjoja. Tämä tekee siitä yhden luukun ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi.

WPS Office tukee myös asiakirjojesi automaattista tallentamista erilaisiin pilvipalveluihin, kuten Dropbox, Google Drive, Box, One Drive jne. Kaiken lisäksi sillä on yötila.

Hinta: Ilmainen (WPS VIP vuosittain: 29,99 dollaria)

ladata

Tässä kaikki tältä erää!

Kirjautua ulos

Näiden sovellusten avulla asiakirjan luominen on uskomattoman yksinkertaista iOS-laitteilla. Vaikka iWork- ja Office-sovellukset johtavat latausta, muut sovellukset eivät ole kaukana ominaisuuksien ja toiminnallisuuden suhteen. Eikö joku suosikkisovelluksestasi kuulu tähän luetteloon? Kerro minulle siitä kommenteissa.

Haluat ehkä tarkistaa nämä erityiset sovellusluettelot, kuten;

  • Parhaat Evernote-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Paras huomautus Sovellusten ottaminen iPhonelle ja iPadille
  • Sovellusten kirjoittaminen iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit