Kuinka määrittää iTunes Match iPhonessa / iPadissa oikein

iTunes Match esiteltiin jo vuonna 2011, ja tähän päivään asti se on arvoituksellinen ominaisuus. Niille, jotka käyttävät sitä oikein, se on loistava tapa saada laadukkaimmat kappaleet kaikilla liitetyillä laitteillaan. Niille, jotka eivät ole määrittäneet sitä oikein (tai niille, jotka ovat edelleen hämmentyneitä palvelun toiminnasta), iTunes Match voi olla painajainen.

Oikeudenmukaisesti Apple ei tehnyt iTunes Matchista selvästi käyttökelpoista. Toiminnassa on paljon ongelmia (sen takana oleva filosofia, ei tapa, jolla se toimii). Joten vaikka tämä on ikivanha aihe, tässä on joitain perustietoja iTunes Matchin asettamisesta iPhonelle / iPadille.

Kuinka iTunes Match toimii (ja miksi käyttää sitä?)

Sinulla on kappaleita iTunes-kirjastossasi. Nämä ovat kappaleita, jotka olet ostanut iTunesista, ladannut jostain (olkaamme rehellisiä) tai kopioineet CD-levyiltä jne.

Kun otat iTunes Matchin käyttöön kirjastossasi, iTunes etsii myymälästä vastaavia kappaleita (nimikkeen, albumin jne. Perusteella). Ja kun se löytää osuman, se hakee kyseisen kappaleen automaattisesti ja tallentaa sen tilillesi. Se lataa myös tämän raidan. Jos kappaletta ei ole sovitettu, iTunes lähettää kappaleversiosi (tiedosto) iCloud-tilillesi.

Yksi etu on, että saat korkealaatuisen, DRM-vapaan version kirjastossasi olevasta kappaleesta. Pohjimmiltaan sen laatu ja helppokäyttöisyys (voit käyttää tätä kappaletta millä tahansa liitetyllä laitteella nyt iTunes Matchin kautta.)

ITunes Matchin asettaminen PC / Mac-tietokoneelle

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä iTunes Matchin määrittämiseksi, on ottaa se käyttöön PC: llä / Macilla.

Vaihe 1. Avata iTunes

Vaihe # 2. Klikkaa Kauppa.

Vaihe # 3. Jos et ole kirjautunut sisään tiliisi, napsauta Kirjaudu sisään. (ja kirjaudu tilillesi). Napsauta sitten Kauppa uudelleen.

Vaihe # 4. Klikkaus Ota iTunes Match käyttöön (Jos asetat sitä vasta nyt, sinun on käytävä läpi iTunes Match -rekisteröinti. Huomaa, että tämä on maksettu palvelu, joka maksaa noin 25 dollaria vuodessa).

Vaihe # 5. Napsauta nyt, kun iTunes Match on päällä Kauppa Päivitä iTunes Match.

Vaihe # 6. Kaikki kappaleesi skannataan ja sovitetaan toisiinsa. Mistä kappaleen ottelu löytyy, sen vieressä näkyy pilvikuvake. Jos kappaletta ei löydy, se ladataan pilveen. Ja siellä on joitain kappaleita, joissa on virheitä. (pääsemme virheisiin myöhemmässä viestissä).

ITunes Matchin asentaminen iPhonessa / iPadissa

Nyt iTunes Match on päällä. Suurin osa kirjastostasi on täsmää. Aika määrittää iTunes Match iPhonelle / iPadille.

ITunes Matchin määrittäminen iPhonessa / iPadissa:

Vaihe 1. Avata Asetukset.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta Musiikki.

Vaihe # 3. Käynnistä nyt iTunes Match.

Voit myös tehdä tämän:

Vaihe 1. Avata Asetukset.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napauta iTunes ja App Store.

Vaihe # 3. Kiihottua iTunes Match.

Kun kytket kytkimen päälle, sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään. Anna salasana ja sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Voit testata, toimiiko iTunes Match, avaamalla Musiikki-sovellus. Sinun pitäisi nyt nähdä kappaleita, jotka eivät olleet iPhonessa (mutta iTunes-kirjastossa). Kappale / kappale, jonka vieressä on pilvikuvake, on kappale, joka suoratoistaa iTunes Match / iCloudista. Voit suoratoistaa sen (vain toistaa sen) tai voit ladata sen napsauttamalla pilvikuvaketta. (Kun lataat raidan, se sijaitsee iPhonessa / iPadissa. Tästä on hyötyä offline-tilassa).

Uusimmat viestit