Parhaat iPad Mini 5 -kotelot vuonna 2021

Apple on hiljaa esittänyt iPad mini 5: n yllätystuoteviikollaan. Tämä edullinen tabletti saa varmasti joitain käyttäjiä. Jos olet yksi niistä ylpeistä ostajista, varmista, että premium-laitteesi ilmentää alkuperäistä muotoilua ja aitoja värejä. Tätä varten iPad mini 5: n selkeä kotelo on paras vaihtoehto. Uusinta iPad miniä on saatavana kolmella viimeistelyllä: hopea, avaruusharmaa ja kulta. Kristallinkirkas kotelo auttaa sinua esittelemään () Apple-logoa ja tabletin kauneutta. Ennen kuin ostat läpinäkyvän kannen, tarkista sen ominaisuudet; anti-keltainen tapaus on paras veto.

 1. ESR
 2. AVIDET
 3. Tahdistaa
 4. Valkit
 5. Arozell
 6. 4 vuodenaikaa
 7. SLEO
 8. HBorna
 9. SaukkoBox
 10. MoKo

1. ESR

ESR on noussut johtavaksi tuotemerkiksi iOS-lisävarusteissa. Tämä selkeä kotelo iPad minille on suunniteltu yksinomaan uusimmalle iPad 7.9 ″ -versiolle. Kova kotelo, joka sopii iPadiin ja luo ohut profiilin älylaitteestasi. Merkittävä piirre tässä tapauksessa on FlexPress-painikkeiden kannet, joita voit painaa helposti. Tämä tekee iPadin vuorovaikutuksesta luonnollisesti nopean.

FlexPress-painikkeiden kannet tarjoavat toisen merkittävän edun; ne pitävät pölyä. Kevyt kotelo ei lisää ylimääräistä irtotavaraa iPad miniin.

USP: FlexPress-painikkeen kannet

Tutustu Amazoniin

2. AVIDET

AVIDET on suunnitellut tämän läpinäkyvän kotelon tarkasti pitämään tärkeät portit helposti saatavilla. Kamera on usein käytetty sovellus iPad minissä, ja siksi AVIDET on jättänyt tarpeeksi kehystä suojaamaan kameran linssiä. Pehmeä ja kestävä PU-nahka suojaa laitettasi naarmuilta ja tavallisilta vaurioilta.

Parasta tässä tapauksessa on vaivaton suorituskyky. Voit olla mukavasti vuorovaikutuksessa laitteen kanssa poistamatta kantta.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

3. TopACE

Selvän kotelon erittäin ohutta runkoa on vaikea löytää, mutta TopACE on saavuttanut tämän saavutuksen vaivattomasti käyttämällä pehmeää GEL TPU: ta. Silikonikotelo, joka on yhteensopiva iPad mini 5: n kanssa, tarjoaa tarkat aukot 2019 iPad minin painikkeille, porteille ja kameralle.

TopACE on kiinnittänyt täyttä huomiota yksityiskohtiin, ja tämä on johtanut koko kehon suojakoteloon, joka peittää iPad minisi kaikilta puolilta ja kulmilta. Liukastumisen estävä kahva tulee joustavasta TPU: sta, joka muodostaa myös puskurityynyn iskuja ja pudotuksia vastaan.

USP: Silikonikotelo

Tutustu Amazoniin

4. Valkit

Valkit on valmistanut älykkään foliojalustakotelon, joka heijastaa kestävää ja kestävää profiilia. Tämä iskunkestävä panssarilasi herättää iPadisi automaattisesti, kun avaat sen, ja iPad menee nukkumaan, kun suljet kannen. Tässä iskunkestävässä kotelossa on sisäänrakennetut magneetit kahdella seisoma-asennolla.

Tämä kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja läpinäkyvä takaosa; se on kovan PC: n ja TPU: n yhdistelmä. Nauti täydellisestä suojasta vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja naarmuilta.

USP: Kolminkertainen etukansi

Tutustu Amazoniin

5. Arozell

Miksi et loistaisi upealla iPad Minillä tällä ohuella ja kestävällä kirkkaalla Arozell-kotelolla. Kotelo suojaa myös mini-tablettiasi erittäin kestävän kestomuovisen polyuretaanimateriaalirakenteensa ansiosta. Koska se on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, kotelo antaa tabletin kauneuden myös loistaa. Ja melkein unohdin mainita, että se on myös ympäristöystävällinen, Jeehhhhh ...

Joustavan polymeerin ansiosta iPadin asettaminen ja poistaminen on helppoa ja tarjoaa mukavan, luistamattoman otteen laitteeseesi. Siinä on jopa kuplaton tekniikka, joka pitää kaikki laitteen koko ulkonäön pilaavat ilmakuplat loitolla. Vaikka kotelo suojaa iPadiasi vaurioilta, se lisää myös vähän irtotavaraa pitäen laitteen tyylikkyyden loitolla.

USP: Sopii täydellisesti

Tutustu Amazoniin

6. 4 vuodenaikaa

Ilo kaikille Apple Pencil -omistajille, lopuksi selkeä kotelo heidän iPad Mini -laitteelleen, joka voi myös pitää kynänsä mukana. Menetän jatkuvasti kynääni, jos minulla ei ole koteloa sen pidikkeellä, joten voin olla yhteydessä kaikkiin, jotka kärsivät samasta.

4 vuodenajan tapaus on yksinkertainen selkeä kotelo, joka on valmistettu läpinäkyvästä TPU: sta, joka on sekä iskunkestävä että suojaava. Mutta mikä antaa tälle tapaukselle etulyöntiaseman kaikkien muiden tässä luettelossa olevien kohteiden suhteen, on paikka lyijykynän säilyttämiseen, jotta et menetä sitä, vaikka haluat höystää taulutietokonetta.

USP: Repäisynkestävä kotelo

Tutustu Amazoniin

7. SLEO

SLEO-kotelon kumi-TPU takaa kaiken. Tässä selkeiden kansien luettelossa tämä on ensimmäinen vesitiivis muotoilu. Kallisarvoinen tablettisi on suojattu oikein muodikkaalla ulkonäöllä.

Normaalisti tabletti vahingoittuu, kun asennat tai poistat kotelon. SLEO on huolehtinut riittävästi tästä haasteesta, sillä voit asentaa ja irrottaa kotelon helposti naarmuttamatta tabletin runkoa.

USP: Muodikas ilme

Tutustu Amazoniin

8. HBorna

HBorna on suunnitellut tämän ohuen, kevyen ja läpinäkyvän silikonikotelon parhaasta joustavasta materiaalista. Pehmeä TPU-materiaali sopii tarkasti iPad mini 7.9: eesi kuin hansikas. Koska se ei lisää paljon irtotavaraa, premium-laitteesi näyttää tyylikkäältä käsissäsi.

Tämä kookas kotelo on suunniteltu ainutlaatuisesti, jotta voit käyttää iPadin painikkeita, portteja ja hallintalaitteita nopeasti ja helposti.

USP: Joustava materiaali

Tutustu Amazoniin

9. Saukkolaatikko

Tämä ohut kotelo korostaa iPad minisi (5. sukupolvi) tarkkuusviivoja. Se osoittaa laitteen tyylikkyyden ja suojaa samalla pudotuksilta ja naarmuilta. Voit myös kiinnittää Apple-kynän mukana toimitettuun silmukkaan.

Se on erinomainen minimalistinen kotelo iPadillesi, joka tarjoaa luotettavan suojan. Parasta on, että siihen sisältyy OtterBoxin rajoitettu elinikäinen takuu. Se on valmistettu yhdistelmästä polykarbonaattia, erikoistunutta kumia ja nailonia lopullisen kestävyyden takaamiseksi.

USP: Erinomainen kestävyys

Tutustu Amazoniin

10. MoKo

Katso tämä pehmeä TPU-suojakotelo, joka on kestävä, kevyt ja suojaava. Läpinäkyvä ja vedenpitävä muotoilu suojaa kallisarvoista tablettiasi kokonaan ja samalla varmistaa tyylikkään ilmeen. Sillä on ainutlaatuinen ryppyinen takamalli, joka vahvistaa huomattavasti laitteen takaosaa ja sivuja.

Lisäksi korotetut reunat neljässä kulmassa tarjoavat ylimääräisen suojan tabletin näytön lasille ja kameralle. Kaikille porteille, painikkeille ja kaiuttimille on myös tarkat aukot, jotta kaikki toiminnot ja hallintalaitteet voidaan käyttää kokonaan ilman kantta.

USP: Sivu- ja selkäsuoja

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Yhteenvetona…

Läpinäkyvä kotelo muuttuu keltaiseksi ajan kuluessa. Jos kuitenkin valitset korkealaatuisen kirkkaan kotelon iPad minille, kansi pysyy kiiltävänä pitkään.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Parhaat iPad Mini 5 -jalustakotelot
 • iPad Mini 5 -näppäimistökotelot
 • Parhaat iPad Mini 5 -kotelot
 • Parhaat iPad Mini 5 -kotelot

Minkä iPad mini 5 -kotelon haluat ostaa? Jaa palautteesi kommenttiosassa.

Uusimmat viestit