Parhaat iPhone X: n sotilasluokan kotelot vuonna 2021

iPhone X: ssä on aivan uusi muotoilu, jossa on näyttäviä reunasta reunaan -näyttö ja vaikuttava pystysuora kaksoiskamera. Tällainen hyvännäköinen ja kallis älypuhelin ansaitsee tinkimättömän suojauksen, eikö olekin? Siksi on tarkoituksenmukaista tarjota laitteen suojapuku, joka pysyy suojattuna epäonnisten pudotusten varalta. Tehtävänne helpottamiseksi olen valinnut parhaat iPhone X: n armeijan luokan kotelot.

1. Zizo Bolt -sarja

Eikö sinulla ole vähän ylimääräistä irtotavaraa luotettavien suojausten parissa kolhuja vastaan? Jos kyllä, Zizon Bolt-sarjan kotelot voivat olla ihanteellinen valinta sinulle.

Tässä sotilaallisen tason tapauksessa kiinnitetään huomiota kykyyn kestää jopa 12 jalan pudotuksia. Useimmissa tilanteissa tämä puolustustaso riittää pitämään älypuhelimesi turvassa.

Vyökotelon avulla voit kiinnittää laitteen moitteettomasti pussiin tai muuhun tavaraan, mutta se tulee myös esiin, kun haluat levätä kätesi ja nauttia videoista. Kaiken kaikkiaan Bolt-sarjan kannissa on 9H-kovuusinen näytönsuoja, joka suojaa OLED-näyttöä naarmuilta.

USP: Jopa 12 jalan pudotussuoja

Osta se Amazonilta

2. OtterBox-PUOLUSTUSSARJA

OtterBoxin DEFENDER SERIES -tapausten tiedetään olevan erittäin suojaavia. Ja tämä iPhone X: lle on jatkanut heidän perintönsä edistämistä aplombilla.

Kotelo on pienikokoinen ja sopii hyvin iPhoneen. Tarkkojen aukkojen ja kosketuspainikkeiden avulla voit käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia paljon helpommin. On myös Apple-aukko, joka antaa tuotemerkin loistaa.

Kiinteä sisävaippa ja pehmeä ulkokuori mahdollistavat luotettavan suojan pudotuksia vastaan. Hihnapidekotelo antaa täydellisesti jalustan roolin elävöittääksesi mediaaikaa. Lisäksi voit valita tämän raskaan kotelon seitsemällä kiehtovalla värillä.

Melkein 50 dollaria, tämä tapaus on vähän kallis, ja sen ominaisuuksien ansiosta kannattaa katsoa vakavasti.

USP: Vyöklipsi

Osta se Amazonilta

3. Spigen Tough Armor

Jos etsit luotettavaa raskaita koteloita, jotka voivat tehdä vaikuttavan parin iPhone X: n kanssa, älä katso enää Spigen Tough Armouria. Vankan PC: n ja pehmeän TPU: n tarjoama kotelo on suunniteltu suojaamaan älypuhelinta sekä ikäviltä kolhuilta että iskuilta. Kaikkia kulmia on parannettu ilmatyynytekniikalla, joka sallii sen absorboida iskuja.

Korotettu reuna varmistaa, että laitteen upea näyttö ja kaksoiskamera pysyvät suojattuina. Taktiilipainikkeet tarjoavat tarkkaa palautetta. Lisäksi voit valita tämän kestävän kotelon kolmessa värissä: punastuskulta, mattakulta, pistoolimetalli. Spigen Tough Armor on 16 dollaria, ja se on suosittu valinta.

USP: Ilmapehmustetut kulmat

Osta se Amazonilta

4. Caseology Skyfall -sarja

Haluatko esitellä älypuhelintasi mutta tinkimättä suojasta? Tämä selkeä Caseology Skyfall -sarjan tapaus on oikea tapa edetä. Akryylikova kansi ja iskunkestävä PC-kehys pystyvät tarjoamaan laitteellesi täydellisen suojan. Vahvistetut kulmat on suunniteltu absorboimaan iskut.

Kristallinkirkkaassa selässä on naarmuuntumaton pinnoite sen varmistamiseksi, ettei naarmu voi vahingoittaa laitetta. Tästä huolimatta tämä armeijan kotelo iPhone X: lle tulee kolmesta väristä: musta, kulta ja harmaa.

USP: Naarmuuntumaton pinnoite

Osta se Amazonilta

5. Caseology Parallax -sarja

Mikä tekee tästä Caseology Parallax -sarjan tapauksesta upean valinnan, on hoikkuuden ja suojan erinomainen integrointi.

Huolimatta ohuesta profiilista, se tarjoaa kaksinkertaisen suojan älypuhelimeesi. Valmistettu korkealaatuisesta TPU- ja PC-materiaalista, se on laitteesi pitkäikäinen puku. Pehmeä kuvioitu geometrinen kuvio tarjoaa paremman otteen ja vaimentaa myös iskuja. Painikkeet ovat erittäin sileitä ja helposti napsautettavia. Lisäksi sitä on saatavana vain kahdessa värissä: musta / harmaa ja meriharmaa.

USP: Kuvioitu geometrinen kuvio

Osta se Amazonilta

6. KAUPUNKIEN PYÖRÄVARUSTEET

Vielä yksi mahtava suojakotelo näyttelyssä! Tämä on saanut ainutlaatuisen ilmeen ja lupaa tarjota 360 asteen suojan.

Vaikka ulkokuori on poikkeuksellisen tukeva, sisempi kuori on melko pehmeä. Ja tämä yhdistelmä kestävää ulkoa ja iskuja vaimentavaa sisustusta säästää päivän sille.

Painikkeet ovat mielestäni tarpeeksi hyviä tarjoamaan reagoivaa palautetta. Ja jos pidät värikkäistä profiileista, löydät 15 elävää väriä erittäin arvostettaviksi.

USP: Ainutlaatuinen ilme 360 ​​asteen suojauksella

Osta se Amazonilta

7. Koteloitu

Mikä on kiinnittänyt silmäni Encasediin, on ergonominen muotoilu. Kaarevilla kulmilla kotelo tuntuu melko tiukalta käsissä. Vankan PC-takakuoren avulla se pystyy estämään iskut, kun taas sileä sisävuori auttaa hälventämään iskuja.

Ilmataskut vahvistavat kulmia vastustamaan kolhuja, kun taas viistetty reuna toimii luotettavana suojana reunasta reunaan -näyttöön. Äännetyt painikkeet tarjoavat tarkkaa palautetta, kun taas kuvan täydelliset aukot tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin toimintoihin.

USP: Ergonominen muotoilu

Osta se Amazonilta

8. Zizo Proton

Lihaksikkaalla rungollaan Zizo Proton on suunniteltu olemaan luotettava puolustaja älypuhelimellesi. Siinä on kestävä takapaneeli, joka voi helposti pudottaa iskuja. Runko on suunniteltu hajottamaan iskut helposti.

Tämä raskas kotelo sopii täydellisesti iPhoneen. Siistit aukot ja sileät painikkeet parantavat käyttökokemusta. Siinä on myös näytönsuoja, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Ei siinä kaikki; sinulla on yhdeksän houkuttelevaa väriä, joista valita.

USP: Tukeva rakenne

Osta se Amazonilta

9. X-Doria Defense Shield -sarja

Tämä on X-Doria Defense Shield -sarjan puolustajan tapaus. Se on varustettu hienoimmalla anodisoidulla alumiinilla, TPU: lla ja polykarbonaattimateriaalilla. Kestävä ulkopinta auttaa koteloa torjumaan kolhuja helposti.

Pehmeä kuminen sisävuori ei salli naarmuuntumista vahingoittaa älypuhelimesi kauneutta. Koska painikkeet ovat melko reagoivia ja kaikki aukot ovat tarkkoja, sinulla on helppoa aikaa käyttää laitetta. Tämän lisäksi tämä raskas kotelo on neljässä värissä: ruusukulta, värikkä, punainen ja musta.

USP: Pehmeä kuminen sisustus

Osta se Amazonilta

10. Speck CandyShell Grip

Speckin CandyShell Grip esittelee kadehdittavan ohuen muotoilun. Se pystyy kuitenkin tarjoamaan iPhonelle sotilaallisen pudotussuojan. Kumimainen erottaa haihtuvista iskuista.

Pehmeä akryylivuori tarjoaa paitsi paremman otteen myös mahdollistaa kotelon hajottavan iskun. Kohotettu kehys ei salli kaksoiskameran ampujan ja OLED-näytön koskettaa pintaa. Lisäksi sitä on saatavana viidessä väriyhdistelmässä.

USP: Pehmeä akryylivuori

Osta se Amazonilta

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä näistä on kiinnittänyt silmäsi näistä hienoimmista iPhone X: n raskaista koteloista? Onko urheilulla selkeä selkä? Olisi hienoa tietää sen nimi.

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • iPhone X Nahkakotelot
  • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone X -kotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit