Parhaat Safari-laajennukset iPhonelle ja iPadille [2021]

Safari iPhonessa on kehittynyt melko vähän vuosien varrella. Se tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ponnahdusikkunoiden esto, Reader View ja yksityisen selaamisen. Siitä puuttuu kuitenkin edelleen käyttäjäystävällisyys. Siksi laajennukset voivat olla käteviä lisäyksiä tämän selaimen mobiililaitteen rikastettuihin toimintoihin. Joten katsotaan parhaat Safarin laajennukset iPhonelle ja iPadille.

 1. Pinterest
 2. Microsoft Translator
 3. 1Password - Salasanojen hallinta
 4. Tasku: Tallenna. Lukea. Kasvaa.
 5. Safari-katkelmat
 6. Mahtava näyttökuva Safarille
 7. Näytä lähde - HTML, JavaScript ja CSS
 8. Mailo - Mail itselle
 9. WhatFont
 10. Valuutta Pro - Rahanmuunnin

1. Pinterest

Älä koskaan unohda hienoa ideaa, jonka löydät Internetistä. IPhonen Safarin Pinterest-laajennuksen avulla voit tallentaa suosikkiviestejäsi tai inspiraatiota, jonka löydät selaamisen aikana, olipa se sitten resepti tai DIY-projekti, kampauksen tai tekninen hakkerointi.

Voit käyttää tätä laajennusta kiinnittääksesi suosikkiideoitasi myöhempää tarvetta varten. Se on erittäin kätevä tapa seurata kaikkea sinua kiinnostavaa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Microsoft Translator

Käännä verkkosivustoille helposti yli 60 suosittua kieltä kaikkialta maailmasta. Se toimii huipputeknologialla, joka takaa tarkkuuden ja käyttäjäystävällisyyden.

Tämä on melko hyödyllistä, jos törmäät rutiininomaisesti vieraiden kielten sivustojen sisältöön. Voit kääntää saumattomasti vain yhdellä napautuksella. siitä ei tule helpompaa kuin kaikilla siellä olevilla kielifiileillä.

Hinta: Vapaa

ladata

3. 1Password - Salasanojen hallinta

1Password on paras salasanojen hallinnan laajennus Safarille iOS: ssä. Sen avulla voit kirjautua mihin tahansa verkkosivustoon, sovellukseen turvallisesti ja nopeasti. Siellä on myös salasanageneraattori, jonka avulla voit nopeasti luoda vahvoja salasanoja.

Tallenna salasanasi eri luokkiin, jotta pääset niihin helposti. Luo useita holveja paitsi suojaamaan esineitä myös pitämään ne siististi järjestettyinä.

Hinta: Ilmainen (kuukausitilaus - 3,99 dollaria)

ladata

4. Tasku: Tallenna. Lukea. Kasvaa.

Etsitkö kätevää tapaa tallentaa myöhemmin luettavat asiat? Pocket Safari -laajennus tarjoaa erinomaisen tavan tehdä tämä. Voit tallentaa artikkeleita, uutisia, videoita ja muuta vain napin painalluksella. Lisäksi hyvin suunniteltu ulkoasu on helppo silmille ja tarjoaa mukavan lukukokemuksen.

Jos rakastat lukea ennen nukkumaanmenoa, voit kokeilla tummia ja seepian teemoja. Kaiken kaikkiaan se on erittäin hyödyllinen laajennus kaikille, jotka haluavat lukea mielenkiintoista sisältöä verkossa.

Hinta: Ilmainen (Pocket Premium - 4,99 dollaria)

ladata

5. Safari-katkelmat

Tässä on hieno laajennus Safarille, jonka avulla voit lisätä pieniä koodipaloja verkkosivustoille. Tämä auttaa sinua tekemään asioita, kuten zoomauksen hallinta, fonttien vaihtaminen, muistilappujen lisääminen jne.

Voit luoda omia katkelmia tai selata muiden käyttäjien katkelmia. On hienoa saada räätälöityjä selauskokemuksia iPhonellasi ja iPadillasi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Mahtava näyttökuva Safarille

Vaikka sinulla on jo mahdollisuus ottaa kuvakaappauksia iPhonella, Awesome Screenshot tarjoaa sinulle hieman enemmän. Voit esimerkiksi tehdä muistiinpanoja ja merkintöjä, piirtää viivoja ja tehdä yleisiä merkintöjä kuvakaappauksiin.

Ei vain tämä, laajennuksen avulla voit kaapata koko verkkosivun (jopa alueen, joka ei ole näkyvissä), ja tätä ei voi tehdä alkuperäisen iOS-kuvakaappaustoiminnon kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Näytä lähde - HTML, JavaScript ja CSS

Tarkastele minkä tahansa verkkosivun HTML-, JavaScript- ja CSS-lähdettä tällä iPhone-Safari-laajennuksella. Se tuo tietokoneselaimien "tarkastustoiminnot" mobiililaitteeseesi.

Voit käyttää tätä laajennusta selatessasi kuten tavallisesti iPhonen Safarissa. Kun haluat tarkastella verkkosivun lähdettä, napauta Toiminto-kuvaketta ja valitse Näytä lähde. Se toimii sujuvasti ja on erityisen arvokas kaikille, jotka tekevät web-kehitystä mobiililaitteille.

Hinta: $0.99

ladata

8. Mailo - Mail itselle

Löydätkö tiettyjä verkkosivuja, jotka haluat lähettää itsellesi myöhempää käyttöä varten? No, tämä Safari-laajennus iPhonelle tekee siitä tuulen. Voit napauttaa nappia lähettääksesi sähköpostitse itsellesi kaiken mielenkiintoisen, jonka kohtaat.

Lisäksi mainoksia, seurantaa tai analytiikkaa ei ole, joten voit olla varma yksityisyydestäsi. Lisäksi se on varastettu vain 2,99 dollaria, jos pidät elämäsi mukavuudesta.

Hinta: $2.99

ladata

9. WhatFont

Kuten nimestä voi päätellä, tämän iPhonen ilmaisen Safari-laajennuksen avulla voit helposti tunnistaa fontit verkkosivulta. Voit valita tekstin ja aktivoida WhatFontin tietääksesi sen.

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet suunnittelija tai vain fonttien rakastaja. Voit pitää kirjaa haluamistasi kirjasimista ja käyttää niitä sitten projektiisi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Valuutta Pro - rahanmuunnin

Jos sinun on usein muunnettava valuuttoja, on hyvä hankkia tämä sovellus, jonka avulla voit tehdä muunnoksia nopeasti Safarista. Voit työskennellä niin monella valuutalla kuin haluat samanaikaisesti. Se tarjoaa tarkat reaaliaikaiset valuuttakurssit ja on myös käytettävissä offline-tilassa.

Lisäksi tarjolla on värikkäitä teemoja, ja se tukee yli 170 maailman valuuttaa ja jalometallikursseja. Se lisää myös iPhoneen kaksi hyödyllistä widgetiä, nimittäin valuuttamuunnin ja valuuttakurssimittari. Näin on helppo seurata asioita.

Hinta: $0.99

ladata

Yhteenvetona

Joten nämä olivat joitain parhaita Safarin laajennuksia iPhonelle, jotka valitsimme avuksesi. Kerro meille, mitkä pidät eniten alla olevista kommenteista. Tai suosittele mitä tahansa, jonka me unohdimme.

Voit myös tarkistaa,

 • Safari-laajennukset Macille
 • 30 parasta Chrome-laajennusta
 • 8 tekniikkaa avata (t.co) lyhyet linkit Twitteristä
 • Safari vs. Chrome: Mikä selain on parempi iPhonelle ja Macille

Uusimmat viestit