Kuinka lisätä musiikkia Instagram-tarinoihin iPhonessa

Instagram ei koskaan houkuttele käyttäjiä hauskoilla uusilla ominaisuuksilla. Voit esimerkiksi lisätä musiikkia Instagram-tarinoihisi jakamaan nykyisen suosikkisi tai näyttämään mielialasi. Sovelluksella on valtava kappaleiden kirjasto, joten voit etsiä haluamaasi ja löytää myös uusimmat trendikkäät kappaleet. Haluatko käyttää tätä ominaisuutta? Haluan näyttää, kuinka lisätä musiikkia Instagram-tarinoihin iPhonessa.

 • Kuinka laittaa musiikkia Instagram-tarinoihin iPhonessa
 • Lisää ulkoinen musiikki Instagram-tarinoihin

Kuinka laittaa musiikkia Instagram-tarinoihin iPhonessa

 1. Avata Instagram sovelluksen laitteellesi.
 2. Napauta Kamera-kuvaketta nauhoita tarina vasemmassa yläkulmassa tai pyyhkäise oikealle.
 3. Kun tarina on nauhoitettu, napauta tarroja -kuvaketta.
 4. Napauta nyt Musiikki nähdä Musiikkikirjasto ja aiemmin haetun musiikin mukaan Sinulle kirjaston osiossa näytetään kappaleita ja voit etsiä tiettyyn genreihin liittyviä kappaleita Selaa tai voit etsiä sitä hakukentästä.
 5. Kun valitset musiikin, sitä voidaan muokata valintasi mukaan. Jos haluat pitää tiettyjä kappaleita kappaleesta. Sama voidaan tehdä säätämällä liukusäädin kappaleen vaadittavaan osaan. Voit muuttaa leikkeen kestoa 15 sekunnin ajan. Sitä voidaan muuttaa napauttamalla kestokuvaketta.
 6. Voit myös muuttaa tapaa, jolla kappaleesi näkyy Storyssä. Voit valita näyttääkö sanoitukset tai voit käyttää kappalebanneria, säätää sen kokoa ja pitää sen jonnekin kulmassa. Siinä tapauksessa päätit näyttää sanoitukset. Voit jopa muuttaa kirjasimen väriä napauttamalla Värinvalitsija. Aina kun napautat sitä, uusi väri vilkkuu edessäsi.
 7. Napauta nyt Tehty.
 8. Jotta tarina näyttää houkuttelevammalta, voit valita käytettävissä olevista teemoista napauttamalla Hymiö-kuvake. Ja napauta Tehty.
 9. Jos haluat lisätä tarinaan tekstiä, napauta Aa -kuvaketta, valitse fontti, lisää tekstiä ja napauta Tehty.
 10. Näpäytä Sinun tarinasi lisätäksesi sen profiiliisi tarinana.

merkintä: Jos olet tallentanut tarinavideon, valitsemasi kappale toistetaan videon keston mukaan. Se ei tarjoa sinulle mahdollisuutta toistaa kappaletta enintään 15 sekunnissa.

Lisää ulkoinen musiikki Instagram-tarinoihin

Sen lisäksi, että lisäät musiikkia Insta-tarinoihin musiikkiominaisuuden avulla. Tiesitkö, että voit jakaa Apple Music -kappaleita IG-tarinoihin?

Jos sinulla ei ollut aavistustakaan siitä, olet oikeassa paikassa. Katso yksityiskohtainen blogiviestimme, jotta Insta-tarinasi ovat entistä kiehtovampia.

Kuten me kaikki tiedämme, Spotifyä on pidetty nykyään yleisimmin käytettynä online-musiikin suoratoistoalustana. Näin voit lisätä Spotify-musiikkia Instagram-tarinasi.

Sinulla saattaa olla tämä kysymys mielessäsi: "Ovatko kaikki kappaleet saatavilla Instagram Musicissa?".

Monet kappaleet ovat käytettävissä, mutta on olemassa tiettyjä kappaleita, joita et löydä ominaisuudesta. Mutta voin vakuuttaa sinulle, että voit löytää kappaleita mielialasi mukaan.

Yhteenvetona!

Ensimmäisten päiviensä aikana Instagram Music ei ollut saatavilla monilla alueilla. Mutta pian se kehitti läsnäoloaan ympäri maailmaa. Ja nyt ominaisuus on niin kuuluisa, että et todennäköisesti löydä ketään sovelluksesta, joka ei käytä ominaisuutta. Kuten jo sanoin edellä, sovellus ei koskaan hämmästytä käyttäjiä. IGTV ja Insta Kelat olivat kaksi heistä. Ja ainoa syy siihen, että Instagram ei menetä käyttäjäkuntaansa, on heidän kyky lisätä mielenkiintoisia päivityksiä.

Toivottavasti sinua on autettu. Siinä tapauksessa sinulla on vielä kysyttävää tästä ominaisuudesta. Pudota meille kyselysi alla olevaan kommenttiosioon!

Pidämme sinut kiinnostuneina tällaisista mielekkäistä oivalluksista!

Jatka sitten Instagramin käyttöä!

Muu sisältö, jota haluat lukea:

 • Kuinka katsella Instagram-tarinoita nimettömästi
 • 4K-stogrammi: täydellinen tapa ladata Instagram-valokuvia ja tarinoita
 • Kuinka tarkistaa, kuka katseli Instagram-profiiliasi?
 • Kuinka korjata, jos Instagram-ilmoitukset eivät toimi iPhonessa

Uusimmat viestit