Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset kyselyn luomiseen vuonna 2020

Toisinaan kohtaamme tilanteen, jossa mielestämme on parempi pyytää palautetta tekemään älykkäämpi ja viisaampi päätös. Se voi olla, kun olet valmistautumassa suureen juhliin etkä voi päättää, pitäisitkö rentoa vai ammatillista pukua.

Riippumatta tilanteesta, iPhonen parhaat äänestyssovellukset voivat auttaa sinua päättämään helposti ryhmänä. He antavat sinun luoda nopeasti kyselyn ja pyytää kaikkia ystäviä äänestämään. Vielä parempi, suurin osa näistä sovelluksista tarjoaa halutun joustavuuden sisällyttää lisää vaihtoehtoja myöhemmin.

Joten seuraavalla kerralla hauskat ystäväsi eivät voi päättää, onko heillä kiinalaista ruokaa vai nauti mannermaista ruokaa, tuovatko äänestyksiä, antavat jokaiselle mahdollisuuden ja saavat lopputuloksen, joka on kaikkien eduksi!

7 parasta äänestyssovellusta iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Muistilappu: Joitakin äänestyssovelluksia ei tarvitse asentaa laitteellesi, jotta voisit osallistua äänestykseen, kun taas toiset vaativat sinua lataamaan ne, jotta pääset toimintaan. Lisäksi on joitain sovelluksia, jotka ovat täysin integroitu iMessageen, jotta voit aloittaa äänestämisen heti.

# 1. Äänestys kaikkialla

Kaikki voivat käyttää kyselyä kaikkialla - olitpa sitten liikemies tai opettaja. Tämä sovellus lisää live-yleisön vuorovaikutusta PowerPointiin; Näin käyttäjät voivat tarjota tehokkaampia esityksiä. Puhujat voivat upottaa aktiviteetteja suoraan esityksiinsä.

Yleisö voi käyttää tätä sovellusta, yksityistä vastaussivua tai lähettää vastauksensa tekstiviesteinä. Tämä sovellus on täydellinen kumppani yleisölle esityksen tekoon. Kyselyyn osallistuvat voivat kirjautua tähän sovellukseen seuraamaan läsnäoloa tai vastaustuloksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. IMessagen kyselyt

“Polls for iMessage” on osoittautunut tyylikkäimmäksi iOS: n kyselyn luomissovellukseksi. Mikä tekee siitä leikkauksen muiden yläpuolelle, on siisti käyttöliittymä. Lisäksi voit luoda kyselyn, äänestää ja saada haluamasi tuloksen suoraan iMessagessa.

Kaikki viimeisimmät päivitykset näkyvät keskustelun alareunassa, jotta jokainen voi helposti seurata lopputulosta. Myöhemmin, jos päätät muuttaa äänestystä tai lisätä uusia vaihtoehtoja, pystyt tekemään sen ilman vaivaa.

Lisäksi kehittäjä on vahvistanut, että se lisää pian kuvia, videoita, ääntä ja jopa GIF-kuvia äänestyksiin hauskempaa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Tally - iMessagen kyselyt

Tally tekee interaktiivisemman kyselyn luomisen uskomattoman yksinkertaiseksi. Joten haluatko tiimisi päättää, missä vietetään vuosipäivää tai mitä katsella viikonloppuna, tämä sovellus antaa sinulle lopullisen vastauksen.

Ääniäsi et voi selvittää, mitä muut ovat valinneet. Suoran ääntenlaskun ansiosta voit seurata viimeisintä tulosta. Erittäin arvostettava!

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. TinyPoll

“TinyPoll” on ihanteellinen kyselyn luomissovellus. Kun kaikki perusvälineet ovat käytettävissäsi, kysymyksen esittäminen ja ystävien pyytäminen heittämään mielipiteitään ei ole iso juttu. Sovellus on täysin joustava, jotta voit säätää kysymystä ja lisätä myös lisää vaihtoehtoja milloin tahansa.

Voit seurata ääniä ja selvittää helposti, miten vuorovesi liikkuu. Lisäksi sovelluksen ilmaisen version avulla voit luoda vain yhden kyselyn joka päivä. Ja sinun on mentävä pro-versioon ($ 1.99 / vuosi) rikkomaan rajoitusta.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. TieBreaker - Auta minua päättämään

Jos haluat käyttää toimivampaa äänestyssovellusta, TieBreaker olisi parempi valinta. Syy siihen, miksi pidän sitä hieman käyttäjäystävällisempänä, on se, että se tarjoaa enemmän vaihtoehtoja.

Aloita asettamalla kysymyksesi, kirjoittamalla kaksi vaihtoehtoa ja asettamalla sitten sen kesto päättymään. Kun äänestys on päättynyt, kaikki osallistujat saavat ilmoitukset ja voivat sitten tarkastella tulosta. Vielä tärkeämpää on, että äänestäjät voivat saada myös väestötietoja, kuten osallistujien ikä ja sukupuoli.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Kyselyt ystävien kanssa

”Kyselyt ystävien kanssa” on enemmän kuin tarpeeksi hyvä sopimaan peruskysyntänne. Aivan kuten useimmat kollegansa, tämä sovellus tekee kysymyksen aloittamisesta ja parhaan tuloksen saavuttamisesta melko yksinkertaisen.

Kun osallistuja saa ilmoituksen, hän voi helposti valita haluamasi vaihtoehdon ja lähettää sen kuten mikä tahansa muu viesti. Muista, että ilmaisen version avulla voit luoda vain muutaman kyselyn ja sinun on hankittava premium-versio (0,99 dollaria vuodessa), jotta voit käyttää sovellusta ilman rajoituksia.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Äänestys - Päätä ryhmänä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä toimii odotetulla tavalla ja sillä on joitain erittäin arvostettavia ominaisuuksia. Sovellus tarjoaa monivalintakyselyjä ja mukana tulee useita malleja. Näin voit luoda kyselyn ja pyytää ystäviäsi äänestämään ja päättämään ryhmänä helposti.

Kaikki osallistujat voivat lisätä vaihtoehtoja ja sallia myös äänten muuttamisen myöhemmin. Lähetät muistutuksia, jotta kukaan ei unohda äänestää ajoissa. Lisäksi voit lähettää kyselyjä ystävillesi kertoa heille kyselyn lopputuloksen.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat suosikkini. Toivottavasti löysit heidät merkkiin asti.

Mikä on sinun suosikkisi?

Luulen, että voit nyt saada paremman päätöksen kaikesta, mikä mieleesi tulee. On todella hauskaa käyttää näitä sovelluksia tuoda kaikki samalla sivulla tai päättää, mikä vaihtoehdoista olisi ihanteellinen.

Haluat ehkä vilkaista myös seuraavia viestejä:

  • Parhaat esityssovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Muistiinpanosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat sanakirjaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat matkustussovellukset iPhonelle ja iPadille

Tykkää tämä viesti? Voit vapaasti kuvata näkymiäsi alla.

Uusimmat viestit