Parhaat golfpelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Oletko koskaan kokeillut kättäsi golfissa? Jos kyllä, tiedät kuinka jännittävää on lyödä palloja reikäjärjestykseen. Jos haluat pelata tätä erinomaista peliä eri maastoissa muutamalla käänteellä, valitse yksi 10 parhaasta golfpelistäni iPhonelle ja iPadille. Etkö ole siinä hyvä? Ei hätää, voit oppia nopeasti kaikki kaupan temput ja käyttää niitä tappajavaikutukseen voittamaan kaikki pomot siellä.

Upota jokainen putki ja pelaa aggressiivisesti saadaksesi tonnia palkintoja Hole-in-One Challengessa! Moninpelihulluuden avulla pääset kuumiin taisteluihin live-pelaajien kanssa verkossa ja käytä kaikkia temppupakkauksiasi kilpailijoiden pettämiseen. Ja kun olet edennyt huipulla, neuvottele ylivaltaasi. Tuhlaamatta aikaa saat selville, mitä muuta nämä huippu-golfpelit tarjoavat!

1. Golf Clash

Seitsemänneksi urheiluluokassa ja kerännyt 4,5 tähteä yli miljoonasta luokituksesta, Golf Clash on iOS: n suosituin golfpeli. Kun olen antanut tälle pelille pitkän pyörähdyksen ja löytänyt sen erittäin ihastuttavaksi, haluaisin laittaa sen heti huipulle.

Pelin avulla voit pelata useita mielenkiintoisia kursseja, joissa on paljon haasteita. Ota käyttöön nopean tulipalon 1v1 reaaliaikainen pelitila pelataksesi ystävän kanssa. Ja hallitse laukausjärjestelmä pisteyttämään suuria.

Jos luulet olevasi tarpeeksi vahva voittamaan ketään, kilpaile live-pelaajia vastaan ​​verkossa. Yritä lisäksi parhaiten ansaita ylennystä viikoittaisissa liigoissa tarttumalla klubikorttibonuksiin.

Hinta: Vapaa

ladata

2. WGT Golf

Hämmästyttävän grafiikan ja kiehtovan pelattavuuden omaava "WGT Golf" tarjoaa todenmukaisen golfsimulaation. Ja haastavalla moninpelitilassa käynnistettäessä nautit lukittavista sarvista ystävien ja muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Sen avulla voit valita useista muodoista, kuten jatkuvasti houkutteleva 18-reikäinen lyöntipeli, hankala 9-reikäinen lähinnä reikää ja kiehtova 3-reikäinen lyöntipelimuoto.

On mukava "Topgolf-tila", jossa saat mahdollisuuden kilpailla jopa kuuden pelaajan kanssa ja esitellä mahtavia lyömistäitojasi. Lisäksi voit liittyä yksityiseen maakerhoyhteisöön ja osallistua klubiturnauksiin saadaksesi rahaa erityispalkintoihin!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Golf Rival

Golf Rival tunnetaan voimakkaana moninpelien online-golfpelinä, ja se on mitä tarvitset testata kaliiperiasi ja esitellä kykyjäsi suurella näyttämöllä.

Vaikka tämä peli on suunniteltu ammattilaisille, kuka tahansa haluaisi pelata sitä. Erilaisilla kursseilla voit valita ja valita tyypin, joka kiinnostaa sinua paljon.

Aloita omaan tahtiisi ja voita niin monta taistelua kuin mahdollista saadaksesi rintapalkintoja. Kiinnostavan visuaalisen, yhteensopivien äänitehosteiden ja tulostaulukkojärjestelmän ansiosta tämä voi auttaa sinua tappamaan tunteja tyylikkäästi!

Hinta: Vapaa

ladata

4. Mini Golf King

Tämä on erittäin koukuttava golfpeli, jossa on paljon käänteitä. Pelaajana saat paljon mahdollisuuksia terävöittää laukauksiasi ja hallita myös ainutlaatuisia temppuja.

Ensinnäkin, tässä pelissä on yli 35 harkitusti muotoiltua golfkenttää. Jokainen heistä voi saada kaiken irti golfaajana. Joten, älä koskaan jätä upottamatta jokaista putkia ja voita erityisiä palkintoja dominoimalla kilpailijasi!

Liity viikoittaisiin liigoihin kerätäksesi tonnia arkkuja ja korttibonuksia. Muista avata arkit tarttumalla kestäviin golfvarusteisiin ja päivittää olemassa olevia, kuten hiekkakiilat, kuljettajat, käsineet, silitysraudat, pallot ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Mini Golf Star Retro -golfpeli iPhonelle

”Mini Golf Star” erottuu muista monin tavoin. Mikä tekee siitä paikalla on kiehtova pisteytysjärjestelmä.

Tavoitteenasi on hallita putkikursseja 3 tähden tuloskortilla ja lopulta voittaa "Mini Golf World Champion" -titteli. Muista, että se ei tule olemaan kakkukävely sinulle, koska sinun on ratkaistava monia esteitä.

Kiehtovien valtamerien, kaatuen kultaisten siltojen, suloisen grafiikan ja huomattavasti yli 350 ainutlaatuisen reiän ansiosta tämä peli voi pitää sinut liimattu tuntikausia. Lisäksi turnauksen voittajien oikeat rahapalkinnot tarkoittavat, että työnteko ei koskaan hukkaa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Golf Zero

Loistava yhdistelmä golfia ja tasohyppelyä, “Golf Zero” on hauska pelata. Tämä peli tarjoaa sinulle täydellisen vapauden hypätä, pomppia, liukua ja tehdä kaikki mahdollinen, jotta pallo laitetaan reikään.

Mutta varo väli-ampuma-laukausta, joka voi potkaista sinut puistosta! Asiat, kuten tuore ruoho ja lintujen laulu, tarjoavat melko mukavan golf-simulaation.

Eivätkö osaa pelata? Kokeile 40 yksinkertaista tasoa hallitaksesi ensin kaupan temput. Ja kun olet saanut kohtuullisen määrän valotusta, hyppää nopeusasteelle pelaamaan veteraaneja vastaan.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Super Stickman Golf 3

Golfpelinä "Super Stickman Golf 3" on vaikuttanut minuun paljon. Pelin kohokohta on 20 ruokalajia, jotka ovat täynnä kaikkia ainesosia kiehtomaan sinua. Ja kun uusia kursseja lisätään melko usein, on todennäköistä, että et koskaan löydä sitä laukauksista.

Siinä on sekä vuoropohjainen että reaaliaikainen moninpelitila, jotta voit valita haluamasi muodon toistettavaksi. Tutustu 35 ainutlaatuiseen hahmoon, jotka voivat piristää koko asiaa.

Ota kaikki irti lisävoimista ja lisää kierros palloon päästäksesi käyrään. Koska tarjolla on lukuisia tuottoisia saavutuksia, pelaa peliä älykkäästi tarttumalla mahdollisimman moniin niistä, jotta voit tulla kaikkein koristeltu pelaaja.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Flick Golf!

"Flick Golf" on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka haluavat nauttia golfista omassa tahdissaan. Yksinkertaisen mutta hauskan pelattavuuden ansiosta se hallitsee kaikki temput helposti. Joten vaikka et ole ammattilainen, nautit pelaamisesta täysillä.

Kauniit golfkenttäympäristöt ja haastavat sääolosuhteet piristävät koko asiaa. Kun saavutuksessa on paljon saavutuksia, haluat jatkaa ansaitsemalla palkintoja.

Käytä palkkiasi älykkäästi laitteidesi päivittämiseen ja etenemiseen tasojen läpi tulostaulukoiden hallitsemiseksi. Muista, että sinun on käytettävä 9,99 dollaria, jos haluat avata kaikki kurssit.

Hinta: $0.99

ladata

9. Golf-tähti

Todella fysiikkaan perustuvalla pelattavuudella varustettu “Golf Star” on yksi hienoimmista golfpeleistä iOS: lle. Minulle tämän pelin paras osa on mahdollisuus antaa pelaajien valita 15 tekniikan joukosta, kuten piirtää, häivyttää ja jännittävä siru.

Voit hyödyntää erilaisia ​​tekniikoita hioaksesi taitojasi pelaajana. Eri pelitilojen myötä saat haluamasi vapauden esitellä vertaansa vailla olevaa pisteytystä ja voittaa tonnia palkintoja.

Kilpaile liigaturnauksessa tai osallistu maailmanmestaruuteen. Ja vain siinä tapauksessa, että haluat tuoda hauskempaa peliä, luo oma turnauksesi pelataksesi ystäviäsi ja rakkaitasi vastaan!

Hinta: Vapaa

ladata

10. Pro Feel Golf

Olen löytänyt "Pro Feel Golf" tehtävään asti. Satojen golfhaasteiden ja hankalan pelattavuuden ansiosta voit kokea todellisen kurssin.

Maun mukaan mieleisesi perusteella voit mennä yksin tai taistella useita pelaajia vastaan. Ja oh, siellä on myös maailmanlaajuinen mestaruus, jossa voit näyttää hämmästyttävän taitosi ja tuoda kotiin himoitun palkinnon.

Mutta se on helpompi sanoa kuin tehdä. Joten hyödynnä lisävoimia, jotta pysyt eteenpäin taistelussa.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat kaikkien aikojen suosikkigolfpelejäni iPhonelle.

Mikä on valinta?

Älä aloita ennen kuin kerrot minulle suosikkiesi nimet. Ja asiat, jotka ovat saaneet sinut valitsemaan ne. Vielä yksi asia, pidä minut silmällä edistymistäsi ja kaikkia voittojasi.

Haluat ehkä tarkistaa myös alla olevat yhteenvedot:

  • Parhaat Ninja-pelit iPhonelle ja iPadille
  • Krikettipelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille

Piditkö tämän artikkelin lukemisesta?

Uusimmat viestit