Laitteiden tarkasteleminen ja poistaminen Apple ID: stä

On useita syitä, kuten tinkimätön turvallisuus, korkealaatuinen; houkutteleva muotoilu ja enemmän, miksi pidän Applen laitteista. Olipa kyseessä sitten Mac, iPhone, iPad tai Apple Watch, kukin niistä erottuu muista, eikö niin?

Useamman kuin yhden Apple-laitteen hallinta on melko yksinkertaista. Useimmat ihmiset, mukaan lukien minä, käyttävät yhtä Apple ID: tä hallitakseen laitteitaan hieman helposti. Lisäksi on joitain käteviä etuja, kun kaikki Apple-laitteet pidetään kirjautuneena samalla iCloud-tilillä. Esimerkiksi sen avulla voit synkronoida tietosi automaattisesti kaikkien laitteiden välillä, ladata automaattiset sovellukset jne.

On tärkeää poistaa laite Apple ID: stä sen jälkeen, kun se on myyty, luovutettu jollekin tai kadonnut. Onneksi Applen avulla on melko helppoa tarkistaa paitsi mikä laite on kirjautunut Apple ID -tunnukseen, mutta sen avulla voit myös poistaa sen.

Tarkista, mitkä laitteet ovat kirjautuneet sisään Apple ID: si

Vaihe 1. Ensinnäkin, sinun on kirjauduttava sisään Apple ID -tilisivullesi.

Vaihe # 2. Selaa sitten kohtaan Laitteet. (Jos et näe laitteitasi, valitse Näytä tiedot ja vastaa turvakysymyksiisi.)

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun on napsautettava mitä tahansa laitteen nimeä, jotta voit tarkastella sen tietoja, kuten laitemallia, sarjanumeroa ja käyttöjärjestelmän versiota. Nämä tiedot voivat vaihdella laitteittain.

IPhonen tai iPadin poistaminen Apple ID: stä

Jos et enää käytä mitään laitetta, voit poistaa sen luettelosta.

Vaihe # 4. Seuraa kolmea ensimmäistä edellä mainittua vaihetta. Kun katsot minkä tahansa Apple-laitteen tietoja, napsauta Poista.

Vaihe # 5. Tarkista näyttöön tuleva viesti. Napsauta uudelleen Poista vahvistaa.

Seuraavassa on muutama mielessä pidettävä asia

Apple-laitteesi saattaa näkyä uudelleen tililläsi seuraavan kerran, kun se muodostaa yhteyden Internetiin, jos olet vielä kirjautunut Apple ID: lläsi.

Sinun on poistettava laite tilisivultasi, kirjauduttava ulos iCloudista, iTunesista, iMessagesta, FaceTimesta ja Game Centeristä tai poistettava laite (Asetukset → Yleiset → Nollaa → Poista kaikki sisältö ja asetukset) poistaaksesi sen pysyvästi.

Jos olet ottanut kaksivaiheisen todennuksen käyttöön Apple ID: ssäsi, vahvistuskoodeja ei enää näytetä. Samalla sillä ei ole pääsyä iCloudiin eikä muihin Apple-palveluihin, kuten Find My iPhone, ennen kuin kirjaudut sisään uudelleen kaksivaiheisella todennuksella.

Se siitä!

Uusimmat viestit