Parhaat iPhone 8 Plus -kotelot vuonna 2021

Ohuet tapaukset ovat aina kysyttyjä parista pääsyystä. Ensinnäkin he tekevät erinomaisen ottelun älypuhelimen kanssa. Toiseksi ne tarjoavat laitteelle riittävän vapauden tuntua sen läsnäololta. Tämän lisäksi jotkut ohuista koteloista pystyvät myös vastustamaan naarmuja. Tietäen kuinka tärkeää on antaa laitteelle välttämätön kilpi, lisävarustevalmistajat ovat nykyään saaneet aikaan suuren tasapainon ohuuden ja suojan välillä. Näin ollen jopa tyylikkään näköinen kotelo voi toimia luotettavana pukuna iPhonellesi. Haluatko yhden tyylikkään kannen aivan uudelle phabletillesi? Hyppää katsomaan nopeasti parhaita iPhone 8 Plus -koteloita.

1. Caseologian aallonpituussarja

Tämä Caseology Wavelength -sarjan ohut kotelo on loistava yhdistelmä suojaa ja tyyliä. Kaksoiskerroksen kaksoiskerros sopii kuin käsine iPhoneen, kun taas 3D-lineaarinen muotoilu tuntuu mukavalta kämmenessä.

Vankka PC ja erittäin pehmeä TPU ovat panssarineet rakenteen selviytymään kolhuista helposti. Kaikki kulmat on kiristetty iskunvaimentamiseksi. Äännetyillä painikkeilla on luonnollinen tunnelma. Sinulla on ennen kaikkea jopa kuusi väriä, joista valita.

USP: 3D-lineaarinen suunnittelu

Tutustu Amazoniin

2. totallee

Vain 0,02 tuuman paksuudella totallee on uskomattoman ohut profiili. Laadukas polypropyleenimateriaali on erittäin pehmeää ja tarjoaa paremman otteen, jotta älypuhelimesi pysyy käden ulottuvilla.

Sileä viimeistely tuo lisää viehätystä, kun taas kohotettu huuli pitää kameran suojattuna naarmuilta. Huolimatta siitä, että se on niin tyylikäs, se pystyy pitämään naarmut poissa.

Ennen kaikkea tällä tyylikkäällä kotelolla on kahden vuoden takuu, ja sitä on saatavana yhdeksän väriä, kuten valkoinen, harmaa, syvän vihreä ja paljon muuta.

USP: Erittäin ohut

Tutustu Amazoniin

3. AnsTOP Thin Exact-Fit

AnsTOP ei ole vain erittäin ohut, vaan myös kadehdittavan tyylikäs. Ohut kotelo on vain 1 mm ohut, ja se näyttää tyylikkäältä iPhonellasi. Matta pinta koristaa entisestään sen ulkonäköä ja tarjoaa myös paremman otteen, joka vähentää luistamisen mahdollisuutta.

Huolimatta niin ohuesta kotelosta, se voi suojata älypuhelinta hankaukselta. Tarkkojen aukkojen ansiosta se sopii tahrattomasti. Kyky estää sormenjäljet ​​ja öljy auttaa pitämään hehkunsa pitkään. Tässä tapauksessa on yhden vuoden takuu, ja se on saatavana neljänä hyvännäköisenä värinä, kuten punainen, kulta, musta ja ruusukulta.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

4. TORRAS-lukkosarja

Valitse TORRAS Lock -sarja esittääkseen upea puku iPhonellesi! Se on valmistettu korkealaatuisesta PC-materiaalista, joka kestää naarmuja. Metallirakenteiset muoviset galvaanikehykset lisäävät houkuttelevuutta sen suunnitteluun.

Matta kuvioitu pinta tekee siitä näyttävän vieläkin houkuttelevammalta. Siinä on erityinen aukko Apple-logolle, jotta älypuhelimesi luokka hehkuisi edelleen.

Lisäksi tämä houkutteleva ohut kotelo on saatavana kahtena värivaihtoehtona: musta ja punainen.

USP: Kiiltävä kiiltävä viimeistely

Tutustu Amazoniin

5. JETech Slim-Fit

JETech Slim-Fit ei ehkä ole yhtä ohut kuin jotkut sen kilpailijat, mutta se on suojaavampi ja toimivampi kuin monet heistä. Se on luotu kovalla PC: llä ja pehmeällä TPU-materiaalilla. Tukeva rakenne kestää kaatumisia.

Ilmatyynyllä varustetut kulmat lisäävät rakenneen voimaa ja antavat sen selviytyä kolhuista helposti. Pehmeä sisustus tarjoaa tarvittavan suojan iPhonelle naarmuilta. Sen takana on myös logon aukko. On sisäänrakennettu jalusta, jonka avulla voit katsella videoita suosikkikulmassasi. Lisäksi Slim-Fit on saatavana vain kahdessa värissä, kuten mustana ja vaaleanpunaisena.

USP: Sisäänrakennettu jalusta

Tutustu Amazoniin

6. RANVOO

Mitä tapahtuu, kun pariliität kiireisen iPhonen tyylikkään näköisen kotelon kanssa? No, älypuhelimestasi tulee huomion keskipiste.

Läpinäkyvän takaosan esittelemällä RANVOO antaa älypuhelimesi jatkaa parhaiten tappajaansa. Pääasiassa pehmeän silikonimateriaalin takia kansi kiertyy iPhonen ympärille saumattomasti.

Sileäpintainen ulkopinta tarjoaa turvallisen otteen ja pitää sormenjäljet ​​kaukana. Kaiken lisäksi RANVOO on saatavana neljässä värissä.

USP: Uskomattoman ohut ja läpinäkyvä

Tutustu Amazoniin

7. Danbey

Danbeyllä on tyylikäs muotoilu, joka tekee mukavan parin älypuhelimen kanssa. Rakennettu huippuluokan TPU: lla, sillä on pehmeä pinta. Kumipäällysteinen ulkopinta tarjoaa varman otteen, kun taas etuhuuli ei salli naarmujen vahingoittaa kosketusnäyttöä.

Kamerassa on myös korotettu kehys, joka pitää sen kohotettuna, kun se asetetaan pinnalle. Katetuilla painikkeilla on parempi napsautus. Mikä parasta, tämä Danbeyn ohut kotelo on saatavana yhdeksässä houkuttelevassa värissä.

USP: Kumipintainen ulkopinta

Tutustu Amazoniin

8. TOZO

Tämä on todellinen tarjous ihmisille, joilla on valtava taipumus tyylikäs muotoilu. Ohut puku on puoliläpinäkyvä, jonka avulla iPhone voi loistaa läpi. Matta optinen rakenne ei salli rasvan tai tahran kertymistä.

Kohotettu reuna varmistaa, että kosketusnäyttö pysyy kohotettuna, kun se asetetaan tasaiselle pinnalle. Peitetyt napit ovat erittäin sileitä. Siksi painat niitä mukavasti. Tätä TOZO: n erittäin ohutta koteloa on saatavana kymmenellä lumoavalla värillä, mukaan lukien suihkumusta ja ruusukulta.

USP: Matta rakenne

Tutustu Amazoniin

9. Spigen-nestepanssari

Etkö halua valita tyypillistä ohutta koteloa? Sinun on valittava Spigen Liquid Air Armor, jotta älypuhelimesi näyttää tyylikkäältä tinkimättä suojasta. Suunniteltu pehmeällä TPU-materiaalilla, se voi estää törmäykset ja myös estää naarmuuntumisen.

Matta pinta ei salli lian kertymistä ja vahingoita sen kiiltoa. Painikkeet on tehty reagoiviksi ja tarjoavat kosketettavaa palautetta. Nestemäistä panssaria on saatavana vain kahdessa värissä: musta ja keskiyön sininen.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Spigen Thin Fit

Yksi sana, jolla Spigen Thin Fit voidaan määritellä täydellisesti, on "tyylikäs". Ohut muotoilu tekee siitä upean ottelun älypuhelimesi kanssa. Koska se on niin laiha, se asettuu täydellisesti älypuhelimeesi.

Napsautettava muotoilu helpottaa kotelon asentamista ja poistamista. Kova tietokone kiertää mattarakenteisen pinnan, joka tarjoaa paremman otteen. Siinä on aukko kvanttineodyymimagneettilevylle, mikä tekee siitä yhteensopivan magneettisen autotelineen kanssa. Tarjolla on seitsemän kiehtovaa värivaihtoehtoa, kuten satiinihopea, jet-musta, ruusukulta jne.

USP: Magneettilevy

Tutustu Amazoniin

Bonus

HUMIXX

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, HUMIXX sisältää kaikki ainesosat ihastuttavaksi ohueksi koteloksi. Ohut muotoilu ja siistit pintakuviot parantavat sen ulkonäköä. Tarkat aukot ja kosketuspainikkeet varmistavat, että sinulla on häiriötöntä aikaa laitteen käyttämisessä.

Voit luottaa siihen, että hankaaminen ei vahingoita laitettasi. Ja kohotetut huulet eivät anna naarmujen vahingoittaa kosketusnäyttöä. Lisäksi HUMIXX on saatavana kolmessa kadehdittavassa värissä, kuten musta, tummansininen ja ruusukulta.

USP: Naarmunkestävä

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää. Tämä on yhteenveto luettelostamme.

Suosikkisi?

Joten minkä ohuen kotelon olet valinnut koristamaan älypuhelimesi? Haluatko kertoa minulle sen nimen ja ominaisuudet, jotka olet löytänyt siinä erityisistä?

Voit myös tarkistaa nämä viestit:

  • Parhaat iPhone 8 Plus -puukotelot
  • iPhone 8 Plus -kotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -puskurikotelot
  • Parhaat iPhone 8 Plus -hihnat

Uusimmat viestit