Paras iPhone SE Bluetooth-kuuloke saatavilla vuonna 2021

Musiikki on olennainen osa elämäämme. Olipa surullinen epäonnistumisten vuoksi tai innostunut erinomaisista saavutuksista, haluamme kuunnella musiikkia ilmaisemaan syvimmät tunteemme. Tietäen lyömättömän halunne uskomattomaan ääniin, olemme järjestäneet nämä parhaat iPhone SE Bluetooth -kuulokkeet. Uusimman muotoilun ja edistyneen tekniikan rikastamat nämä iPhone SE: n langattomat kuulokkeet voivat välittömästi elävöittää musiikkikokemustasi. Edistyneen melunvaimennustekniikan avulla voit olla rauhallisessa viestinnässä. Lisäksi ne voivat jopa auttaa sinua antamaan 100% kuntosalilla treenattaessa.

1. Plantronics

Plantronics Bluetooth 3.0 -kuulokkeissa on ylivertainen äänitekniikka ja parempi äänen selkeys. Älykäs anturitekniikka tunnistaa automaattisesti, kun asetat kuulokkeen korvaan; Näin se voi vastata puheluihin automaattisesti, kun asetat tämän kuulokkeen korvaan.

Yksi tämän kuulokkeen hyödyllisimmistä ominaisuuksista on äänentunnistus, jonka avulla voit vastata puheluihin tai jättää ne huomiotta painamatta painiketta. Kun iPhone soi, sano vain Vastaa tai Ohita. Tämä kuuloke tarjoaa 7 tuntia puheaikaa.

USP: Parannettu äänen selkeys

Tutustu Amazoniin

2. Arteck

Arteck-kuulokkeet ovat ehdoton peto äänenlaadun suhteen. Sinulla on hauskaa kuunnella suosikkikappaleitasi HD-äänenlaadulla. Kohinanvaimennustekniikan ansiosta kuulokkeet tuottavat selkeän äänen.

Kevyt ja sileä muotoilu varmistaa, että korvanapit pysyvät tukevasti paikoillaan. Koska korvanapit ovat hikeä kestäviä, jatkat kappaleidesi hyödyntämistä jopa voimakkaan harjoittelun tai korkean intensiteetin pyöräilyn, vaelluksen tai juoksun aikana.

USP: Noise Isolation -korvakärki

Tutustu Amazoniin

3. TREBLAB XR500

En usko, että monet Bluetooth-kuulokkeet ovat saaneet neljä tähteä yli 3500 asiakasarvostelusta. Tarkastellessani tarkasti langattomia kuulokkeita, voin sanoa, että he ovat saaneet tavarat yhdeksi hienoimmista.

Suunnittelusta puhuen TREBLAB XR500 näyttää enemmän urheilua varten. In-ear-muotoilu yhdistettynä pehmeisiin kumikoukkuihin, korvanapit sopivat tahrattomasti.

Olen huomannut, että äänenlaatu on merkki. Vakaalla jopa 8 tunnin akunkestolla se varmistaa, että musiikkiaikasi pysyy huippulennolla pitkään. Puhumattakaan viidestä tyylikkäästä värivaihtoehdosta, jotka tekevät TREBLAB XR500: sta todella ihastuttavan.

USP: Pehmeät kumikorvakorut

Tutustu Amazoniin

4. PLUMSOTT

Aikoja, jolloin haluat vapauttaa seikkailunhahmosi hauskan vesiurheilun aikana tai nauttia jahtaamassa ystäviäsi rannalla; vedenpitävät kuulokkeet voivat olla kakku. Se johtuu siitä, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kuulokkeet vahingoittuvat vedestä. Siksi PLUMSOTTilla on IPX7-luokitus, jonka avulla voit nauttia musiikista ilman rajoituksia.

HD-stereoäänen ja melunvaimennustekniikan ansiosta nämä kuulokkeet merkitsevät kaikki ruudut. Lisäksi pitkä (10 tuntia) akunkesto tarkoittaa, että loputtomalla asemallasi ei ole äkillistä loppua.

USP: IPX7 vedenpitävä luokitus

Tutustu Amazoniin

5. POP-suunnittelu

POP Design on tunnettu korkealaatuisten Bluetooth-kuulokkeiden tuottamisesta. Ja tämä tarjonta on vain jatkoa sen perinnölle.

Langattomissa kuulokkeissa on kevyt ja ergonominen muotoilu, joten niiden käyttäminen on mukavampaa tuntikausia. Koska korkealaatuinen ääni on aina olemassa kokemuksen piristämiseksi, korvanapit näyttävät olevan täydellinen paketti.

Sisäänrakennettu mikrofoni, jossa on erinomainen melunvaimennustekniikka, parantaa äänen laatua. Vielä parempi, IPX7-vedenpitävä luokitus tarjoaa enemmän vapautta rikkoa kahle.

USP: Korkealaatuinen ääni

Tutustu Amazoniin

6. SENSO

Suoraan sanottuna tämä yhteenveto olisi ollut keskeneräinen, jos olisimme menettäneet SENSOn. No, jos kiitos on hieman korkea, tutustu sen yleisarvioon. (neljä tähteä yli 28700 asiakasarvostelusta.)

Trendikäs muotoilu tekee näistä kuulokkeista hyvät. Pehmeät koukut ja tarttuva muotoilu, silikoniset korvanapit pysyvät täydellisesti korvassa. Joten voit jatkaa parhaan jalkasi eteenpäin tiukan harjoittelun aikana ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kuulokkeista.

Sen takana on uusin (CVC 6.0) ympäristön melunvaimennustekniikka, jonka avulla voit kommunikoida halutun mielenrauhan kanssa myös tungosta. Lisäksi Sensor-nappikuulokkeet näyttävät merkittäviltä sekä harmaana että punaisena.

USP: CVC 6.0 -äänenvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

7. Mpow-liekki

Langattomissa Mpow Flame -kuulokkeissa on HD-äänitekniikka, joka tarjoaa upean äänenlaadun. Hyvännäköinen korvan muotoilu tarjoaa sinulle vain mielenrauhan, jonka haluat laittaa 110% treenaamisen aikana.

Nano-pinnoitteen ansiosta kuulokkeet ovat vedenkestäviä. Yksinkertaisen pariliitostilan avulla se muodostaa välittömästi yhteyden iPhoneen. Mahdollisuus tarjota jopa 9 tuntia soittoaikaa tekee siitä loistavan valinnan laajennetulle musiikkikokoukselle. Vielä parempi, Mpow Flame on saatavana neljässä värissä, kuten musta, punainen, harmaa ja sininen.

USP: Vedenpitävä IPX7

Tutustu Amazoniin

8. Otium

Mikä tekee Otiumista ihastuttavan vaihtoehdon, on ergonominen muotoilu, joka voi varmasti parantaa musiikkikokemustasi soittoaikana. Lähinnä korvakoukun takia kuulokkeet pysyvät tiukasti korvien sisällä jopa intensiivisen harjoittelun aikana. Hikiestävät korvanapit varmistavat, että harjoittelujaksosi pysyy ongelmattomana.

Sisäänrakennettu mikrofoni on täydellinen handsfree-puheluihin. Kuulokkeet sisältävät edistyneen melunvaimennustekniikan, joten taustamelu ei häiritse keskustelua.

Kahdeksan tuntia soittoaikaa riittää vain sammuttamaan musiikinjanosi. Lisäksi sinulla on kaksi mukavaa väriä, joita voit valita mustasta ja punaisesta.

USP: Hikiestävä

Tutustu Amazoniin

9. Tenergy T20

”Tenergy T20” Bluetooth-kuulokkeiden kohokohta on edistynyt melunvaimennustekniikka. Joten voit käyttää näitä kuulokkeita nauttiaksesi handsfree-puheluista missä tahansa ilman häiriöitä.

Toinen merkittävä piirre on korvan sisäinen muotoilu, joka estää kuulokkeiden putoamisen. Silikonikuulokkeita on kolmea eri kokoa, jotta saat paremman istuvuuden. Lisäksi niitä on erittäin mukava käyttää.

100mAh ladattavan litiumioniakun ansiosta kuulokkeet kestävät jopa 8 tuntia akun käyttöikää.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. Osten Design

Aika vahvistaa sekä tyyliosuutta että musiikin kuuntelua! Osten Design -kuulokkeilla näyttää olevan paljon lupauksia ja ne voivat helposti olla suloinen musiikkikumppanisi.

HD-mikrofonilla on suuri ero, kun haluat käydä pitkää keskustelua rauhallisesti. Huippuluokan mikrofonilla, jonka virtana on hälinän vaimennusjärjestelmä, se parantaa handsfree-puheluita.

Kyky toimittaa jopa 13 tuntia puheaikaa saa Osten Designin paikalle laajennetussa musiikkikokouksessa. Ja sisäänvedettävä langanhallintajärjestelmä pitää epäjärjestyksen poissa. Lisäksi suihkumusta ja ruusukullan värivaihtoehdot näyttävät kiitettäviltä.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

Paketoida!

Nämä kuulokkeet eivät ehkä ole kalliita, mutta niiden laatu on huippuluokan äänenlaatu. Trendikkään muotoilun ansiosta heillä on myös kadehdittava ilme, eikö niin? Onko jokin näistä kuulokkeista voittanut sinut? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä tarkistaa:

  • iPhone 7/7 Plus -kuulokkeet
  • Parhaat Apple Watch -kuulokkeet
  • iPhone 6s / 6s Plus -kuulokkeet

Uusimmat viestit