Kuinka sulkea kaikki Windows-sovellukset Mac-sovelluksessa näppäimistöllä + Napsauta

Ei välttämättä ole niin usein, että löydät Mac-tietokoneesi, jossa on monia avoimia Finder-ikkunoita tai useita Safarin tai minkä tahansa muun sovelluksen ikkunoita. Mutta kun teet ja haluat sulkea ne kaikki kerralla, sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

Ensimmäinen on Komento + Optio + W. Toinen liittyy hiiren napsautuksiin. Jos et ole kolmen näppäimen pikavalintatyyppi, sinun kannattaa tarkistaa, kuinka kaikki Mac-sovelluksen ikkunat (mukaan lukien Finder) suljetaan tällä näppäimen painalluksella + napsautus.

Kuinka sulkea kaikki Windows-sovellukset Mac-sovelluksessa näppäimistöllä + Napsauta

Huomaa, että tämä menetelmä toimii kaikissa Finder-Windowsissa tai useissa muiden sovellusten esiintymissä / ikkunoissa (mukaan lukien selaimet jne.).

#1. Kun sovellus / Finder on auki, napsauta Tiedosto päävalikosta.

#2. Nyt, paina Optio / Alt-näppäintä Mac-näppäimistöllä.

#3. Huomaa, että Sulje-vaihtoehto muuttuu muotoon Sulje kaikki.

#4. Klikkaa Sulje kaikki ja kaikki ikkunat suljetaan / suljetaan.

Se siitä. Koska olen pikanäppäinten kaveri, olen miettinyt, auttaako tämä. Mutta ymmärrän myöhään, että tämä vinkki on hyödyllinen niille, jotka työskentelevät hiirillä paljon (ajattelen digitaalitaiteilijoita).

Tästä on kuitenkin yksi mielenkiintoinen poikkeus. Finderissa tai Chromessa oletusasetus on Sulje ja Sulje kaikki (tai Sulje kaikki Windows) -vaihtoehto näkyy vain, kun painat Alt / Option. Mutta Safarissa, kun sinulla on useita ikkunoita / instansseja auki, huomaat, että Sulje kaikki Windows näkyy jopa ilman Alt / Option-näppäimen painamista.

Muista, että tämä menetelmä sulkee ikkunat, mikä tarkoittaa, että kaikki tallentamattomat työt menetetään. Jos esimerkiksi sinulla on useita verkkosivustoja auki eri Chrome-ikkunoissa, kaikkien ikkunoiden sulkeminen menettää kaikki avoimet tiedot. Oletuksena selaimet kysyvät sinulta vain, kun yrität sulkea useita välilehtiä, joten edes tämä ominaisuus ei tallenna tietoja.

Menetelmä ei toiminut sovelluksissa, kuten Microsoft Word in Yosemite, joten toteutus näyttää olevan erityinen joillekin sovelluksille.

Jaa palautteesi kanssamme kommentissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plusissa.

Uusimmat viestit