VideoMix iPhone -sovellus - Kuva- ja videokollaasien luominen

Siellä on gazillion sovelluksia, jotka luovat kuva- ja videokollaaseja iPhonellesi. VideoMixin tekee niin erikoiseksi se, että voit aloittaa nopeasti ja silti luoda upeita, kauniita, vaalia kuva- ja videokollaaseja ja jakaa niitä ystäviesi kanssa.

Kauniit ulkoasut, helppokäyttöinen käyttöliittymä, ystävällinen muokkausprosessi .. näiden kaltaisten ominaisuuksien ansiosta VideoMix on erittäin suloinen sovellus, jonka avulla voit luoda mielenkiintoisia kollaaseja lennossa. On tarpeeksi ominaisuuksia pitämään sinut liimattuna ja auttamaan sinua luomaan jotain todella hämmästyttävää, mutta se ei ole millään tavalla ylivoimainen.

Kuten sanoin, on olemassa useita sovelluksia, jotka tekevät samaa työtä kuin VideoMix: kuva- ja videokollaaseja. Mutta niin paljon kuin olen nähnyt, VideoMix on ainoa sovellus, joka sekoittaa sekä videot että valokuvat yhteen kollaasiin. Joten videoita voi toistaa aivan valokuvien vieressä. Voit jopa täyttää koko ruudukon kameroiden videoilla.

Saimme leikkiä VideoMixin ilmaisella iPhone / iPad -sovelluksella, ja tulokset ovat todella mielenkiintoisia ja kiehtovia. Voit mukauttaa monia asioita. Voit tehdä paljon kollaasilaattojen reunasta ruudukkoon ja musiikkiin.

Videokollaasin luominen

VideoMix sisältää yli 70 ainutlaatuista ruudukkoa, joista voit valita. Sinun on päivitettävä (0,99 dollarin sovelluksen sisäisen oston kautta), jotta voit avata kaikki ruudukot (sekä värit ja tekstuurit). Ruudukko on perusasettelu siitä, miltä kollaasi näyttää.

Voi, mutta et pysähdy verkkoon. Voit antaa kullekin laatalle kauniin pyöristetyn reunan ja hallita reunan sädettä. Ja voit myös päättää reunan leveyden. Voit mennä ilman reunoja, jotka tarttuvat laatat yhteen.

Valitse väritaustoja tai kuvioituja taustoja sovelluksen valtavasta vaihtoehtoluettelosta. Taustat sopivat hyvin valokuvien kanssa, jos jatkat säätämistä ja kokeilet erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Kun olet lisännyt valokuvat ja videot, voit valita kappaleen iTunes-kirjastostasi kollaasille. Siellä on siisti pieni kytkin, joka, kun se on käytössä, himmentää äänet videon loppuessa.

Jaat sen ystävien kanssa

Voit jakaa videoita Instagramissa tai Facebookissa tai lähettää sen sähköpostitse. Voit myös tallentaa sen kamerarullalle.

Koska intuitiivinen ja helppo käyttöliittymä mahdollistaa jopa videoiden rajaamisen, jotka haluat lisätä kollaasiin, VideoMix on ehdottomasti arvokas sovellus. Se vie sinut tavallisista vanhoista valokuvista ja lyhyistä videoleikkeistä sekakollaasiin. Lisätietoja saat käymällä VideoMixApp.com

Hinta: Vapaa

Lataa VideoMix

Uusimmat viestit