Parhaat nahkakotelot AirPodsille ja AirPods 2: lle vuonna 2021

En koskaan halua nähdä kallisarvoista gadgetiani, kuten AirPodeja, naarmuuntuneita. Ja en usko, että kukaan teistä arvostaa niitä. Se on ainoa syy, miksi ajattelin, että olisi hienoa tutkia hienoimpia nahkakoteloita AirPods tai AirPods 2: lle.

On paljon parhaita AirPods / AirPods 2 -kantolaukkuja, jotka on suunniteltu pitämään kuulokkeet turvassa. Suosikkini on kuitenkin ne, joissa on irrotettava koukku. Vaikka tyylikäs muotoilu on aina suosituin valintani, eloisin värein varustetut kotelot houkuttelevat myös minua. Haluatko tarkistaa valintani? Ole hyvä!

 1. KulorCases Top-Grain -nahkakotelo
 2. Dekoodattu AirCase2 täysjyväinen nahkainen kotelo
 3. Kaksitoista South AirSnapia
 4. Xberstar nahkainen iskunkestävä kotelo
 5. MRPLUM-nahkakotelo metallilukolla
 6. MoKo-nahkainen kantotasku
 7. Maxjoy nahkainen suojakotelo avaimenperällä
 8. Fintie Premium PU -nahkakotelo
 9. ICARER aitoa nahkaa
 10. Spaysi Airpods -nahkakotelo vyöllä
 11. Air Vinyl Design -nahkakotelo

1. KulorCases Top-Grain -nahkakotelo

Kulor on käsityönä valmistanut ultrakevyen mutta vahvan kotelon pintanahasta. Kotelo on loistava kaikilla puolilla - suunnittelusta toiminnallisuuteen. Kannen vaivaton avaaminen ja sulkeminen tarjoaa nopean pääsyn AirPod-laitteisiin. Tarkka leikkaus takaa täydellisen pääsyn salaman latausporttiin.

Voit kantaa AirPod-laitteitasi turvallisesti matkan aikana. Tarkista, että metallilukko auttaa kiinnittämään kotelon laukkuihisi, farkuihisi tai muuhun. Nahkainen kantohihna voi myös auttaa pitämään koteloa käsissäsi.

Hinta: $39.00

Katso KulorCases

2. Dekoodattu AirCase2 täysjyväinen nahkainen kotelo

Pidä AirPod-tietokoneesi turvassa tämän kotelon pehmeillä etätunnisteilla. Iskunkestävä TPU vahvistaa edelleen suojaa naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Se on valmistettu käsityönä laadun ja kestävyyden varmistamiseksi.

Lisäksi siinä on ainutlaatuinen kahva, joka varmistaa istuvuuden ja helpottaa pitämistä. Kaksiosainen rakenne lisää tämän kotelon vahvuutta. Siinä on myös sopiva nahkahihna, joka tekee siitä ihanteellisen sekä matkoille että päivittäiseen käyttöön.

Plussat

 • Kahvan kansi
 • Kaksikerroksinen suoja
 • Yhteensopiva kaulanauha

Haittoja

 • Ei värivaihtoehtoja

Hinta: € 29,99

Tarkista dekoodattu

3. Kaksitoista South AirSnapia

Twelve South on tunnettu huippuluokan lisävarusteiden esittelystä Apple-laitteille. Ja olen ollut sen tarjousten fani.

AirSnapilla on esteettinen muotoilu ja se tarjoaa kaivatun suojan AirPod-laitteille tyylistä tinkimättä. Täysjyväinen nahka, jossa on näkyvät ompelut, tekee siitä näyttävän huippuluokan valinnan.

Hyödyllisen pidikkeen avulla voit kiinnittää AirPodit reppuun ja pysyä huolettomana. Turvallisuuden lisäksi voit valita kahdesta ammattimaisesta värivaihtoehdosta, kuten mustan ja syvän sinivihreän.

Hinta: $27.53

Tutustu Amazoniin

4. Xberstar Leather Shock Proof -kotelo

Xberstar esittelee aidosta nahasta valmistettua AirPods-koteloa. Se näyttää tyylikkäältä ja eliitiltä, ​​molemmat samaan aikaan. Kotelo sopii täydellisesti ja se on täysin yhteensopiva langattoman latauksen kanssa. Se on ohut ja kevyt, tuskin lisää mitään irtotavaraa.

Suurin osa nahkakoteloista löystyy jonkin ajan kuluttua, mutta tämä ei. Se sopii täydellisesti, joka kerta. Lopuksi on olemassa monia erilaisia ​​värivaihtoehtoja sekä erilaisia ​​malleja.

Hinta: $45.00

Tutustu Amazoniin

5. MRPLUM-nahkakotelo metallilukolla

MRPLUMin AirPods-kotelo on valmistettu luonnollisesta lehmännahasta, ja siksi se näyttää vastustamattoman viehätyksen, kun pidät kuulokkeitasi kotelossa. Ajan myötä nahka muuttaa väriä ja ominaisuuksia, ja saat ainutlaatuisen kotelon.

Katkaisematta latauskaapelia tämä nahkakotelo suojaa AirPods-koteloasi poikkeuksellisella ylellisyydellä ja eleganssilla. MRPLUM on käsityönä valmistanut tämän Apple AirPods -nahkakotelon aidosta nahasta.

Hinta: $12.89

Tutustu Amazoniin

6. MoKo-nahkainen kantotasku

Jos funky-muotoilu hurmaa sinut, sinun kannattaa harkita MoKoa. Se on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja siinä on naarmuuntumaton mikrokuituliina. Voit myös luottaa siihen, että se kestää pieniä pudotuksia.

Irrotettavan hihnan avulla sinulla on tarvittava mukavuus AirPodien kantamiseen. Lisäksi salaman portille on tarkka aukko, jonka avulla voit ladata AirPods-kotelon ilman mitään ongelmia. Lisäksi yhdeksän värivaihtoehtoa varmistavat, että sinulla ei ole mitään ongelmaa valita merkittävä suoja laitteellesi.

Hinta: $9.59

Tutustu Amazoniin

7. Maxjoy nahkainen suojakotelo avaimenperällä

Tässä on toinen suloinen nahkakotelo, joka sopii täydellisesti AirPod-laitteisiin. Siinä on myös avaimenperänauha, josta voi olla hyötyä, jos olet pyöräilijä. Tämän lisäksi se vastustaa pölyä ja likaa päästäksesi AirPod-laitteisiin.

Kotelo tarjoaa esteetön pääsyn latausporttiin; se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse irrottaa koteloa AirPod-laitteiden lataamiseksi. Lopuksi on olemassa kolme erilaista värivaihtoehtoa.

Hinta: $15.89

Tutustu Amazoniin

8. Fintie Premium PU -nahkakotelo

Fintie AirPods -kotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, ja se tarjoaa laajan valikoiman luovaa muotoilua ja eloisia yksivärisiä värejä. Tämäkin tarjoaa avaimenperän hihnan kotelon päälle. Magneettinen suljin suojaa myös AirPod-laitteitasi tiiviisti pölyltä ja lialta.

Kotelon tarkat leikkaukset helpottavat AirPod-laitteiden saumatonta lataamista ilman kotelon poistamista. Lopuksi mallit ja värivaihtoehdot sopivat jokaiselle sukupuolelle ja ikäryhmälle.

Hinta: $7.99

Tutustu Amazoniin

9. ICARER aitoa nahkaa

Kun puhut tyylikkäästä AirPods-tapauksesta, et voi pitää tätä ICARER: n poissa. Aidon nahan rakenne vahvistaa sekä muotoilua että kestävyyttä. Riippumatta siitä, onko se vaimentava sokki tai naarmujen torjunta, se on tarpeeksi hyvä täyttämään odotukset.

Pääasiassa naharakenteen takia se voi säilyttää viehätyksensä pitkään. Lisäksi ICARER on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa, kuten musta, ruskea, punainen ja khaki.

Hinta: $16.67

Tutustu Amazoniin

10. Spaysi Airpods -nahkakotelo vyöllä

Spaysi-tyyppinen korkealaatuinen nahkakotelo ansaitsee löytää paikkansa tässä kokoonpanossa. Sen suurin kohokohta on lehmännahka, joka antaa sille vintage-ilmeen. Kaikki aukot ovat melkein tavoitteet, varmistaen, että sinulla ei ole mitään ongelmia langattomien kuulokkeiden käytössä.

Pehmeän samettivuoren sisällyttäminen antaa kotelolle mahdollisuuden suojata AirPodeja naarmuilta. Toinen merkittävä ominaisuus on kaksinkertainen koukunpidike, jonka avulla voit kuljettaa laitettasi mukavammin. Lisäksi sinulla on kolme väriä, joista valita - musta, ruskea ja viininpunainen.

Hinta: $13.99

Tutustu Amazoniin

11. Air Vinyl Design -nahkakotelo

Mikä tekee "Air Vinyl Designista" melko hyvän vaihtoehdon, on "hienostunut käsintehty muotoilu". Korkealaatuinen viljanahka vahvistaa rakennettaan kestämään iskuja.

Kivinen tekstuuri lisää profiiliinsa hienostuneisuutta ja tarjoaa myös paremman otteen. Sileän sisävuoren ansiosta kotelo suojaa AirPods-koteloa tyhjästä.

Lisäksi voit valita Air Vinyl Designin kolmella kauniilla värivaihtoehdolla, kuten ruskea, vaaleanpunainen ja punainen.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Oletetaan, että olet löytänyt ihastuttavan kannen langattomille kuulokkeillesi. Haluatko kertoa meille jotain valitsemastasi? Olisin kiitollinen siitä, että saat palautteesi alla kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Suoran kuuntelun käyttäminen AirPodien kanssa
 • Parhaat AirPods-hihnat
 • Parhaat Apple AirPods -vaihtoehdot iPhonelle
 • Kuinka päivittää AirPods-laiteohjelmisto uusimpaan versioon

Uusimmat viestit