Carved Satellite -sarjan puukotelo iPhone 6s / 6s Plus -puhelimelle

Ylelliset ideat vievät joskus ylevään asemaan. Anna mielikuvituksesi lentää korkealle, anna toiveidesi koskettaa sisäisen voimasi huippua ja testata sinnikkyytesi täysillä. Tulee täydellisyys, joka on lyömätöntä.

Carved on jälleen onnistuneesti yhdistänyt mielikuvituksen, voiman ja sinnikkyyden luomaan upean puukotelon iPhone6 ​​/ 6s: lle ja iPhone 6 Plus / 6s Plus: lle. Toisin kuin Live Edge -puukotelot, nämä kotelot eivät ole valmistettu 100% puusta; pikemminkin ne ovat puskurikoteloita, joissa on aitoa puuta, polykarbonaattia ja kumia.

Mutta on jotain samanlaista kuin Live Edge -puukotelot. Myös tällä kertaa Carved on saanut inspiraationsa luonnosta. Tuotemerkki visualisoi maapallon satelliitin kulmasta - miltä maapallo näyttäisi, jos se nähdään satelliitista? Tämä on inspiroinut Carvedin suunnittelijoita tekemään maanläheisiä kuvioita jokaiselle Satellite-sarjan puukotelolle.

Woodsin sisäinen kauneus

Carvedin satelliittisarja paljastaa metsän sisäisen kauneuden; tämä tekee utilitaristisesta teoksesta tyylikkään taideteoksen. Poistamaan vähimmäismäärän kasveista ja puista, Carved ottaa rypyt, oksat ja hävitetyt kappaleet ja tekee niistä jotain uskomatonta. Satelliittisarjan puukotelot antavat sinulle kurkistuksen ympäröivien puiden sisätilaan. Jos katsot tapauksia kaukaa, huomaat, että katselet niitä avaruudesta.

Ainutlaatuiset tapaukset

Ennen kuin joku muu nappaa valitsemasi tapauksen, sinun on nopeasti napattava kotelo. Kuten Live Edge, myös Satellite Series tarjoaa ainutlaatuisen puukotelon iPhonillesi. Siksi et saa kahta samanlaista koteloa, joilla on samat värit ja mallit. Veistetyt joukkueet sekoittavat ja pyörittävät värejä lukemattomien jyväkuvioiden ja värien kanssa. Valitse sinulle sopiva kappale!

Carved on tuonut taikuuden kolmelle eri puukotelon mallille: Traveller Case, Clear Slim Case ja Matte Black Slim Case. Jos rakastat uskonnollisesti puisia iPhone-lisävarusteita etkä halua jotain vankkaa kuin kokonainen kotelo, Satellite-sarjan kotelot houkuttelevat sinua varmasti ostamaan yhden.

Hinta: $49

Osta se Carved.com-sivustolta

Uusimmat viestit