Kuinka poistaa salasana PDF-tiedostosta Macissa

Tiliotteet tai taloudelliset tiedot ovat salasanalla suojattuja PDF-tiedostoja arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi. Mutta entä jos näistä asiakirjoista tulee melko yleisiä myöhemmin ja sinun ei enää tarvitse suojata niitä? Silloin haluat poistaa salasanan Mac-tiedostojen PDF-tiedostoista, jotta voit käyttää asiakirjoja ilman rajoituksia.

Vaikka virallista tapaa ei olekaan, PDF-tiedostojen salauksen purkaminen on vaivatonta. Lisäksi on joitain Mac-tiedostojen PDF-editoreja, joiden avulla voit hallita tiedostojasi joustavammin. Joten työnkulun jumittuminen ei ole mahdollista. Katsotaanpa tapa!

Salasanan poistaminen PDF-tiedostoista Macissa

Vaihe 1. Avaa salattu PDF-tiedosto että Esikatsele sovellusta Mac-tietokoneellasi.

Vaihe # 2. Syötä Salasana avataksesi asiakirjan.

Vaihe # 3. Napsauta Tiedosto valikossa ja valitse sitten Tulosta.

Vaihe # 4. Napsauta nyt vieressä olevaa avattavaa valikkoa PDF ja valitse Tallenna PDF-tiedostona.

Vaihe # 5. Valitse seuraavaksi Haluttu sijainti tiedostosta.

  • Yksi tärkeä huomioitava asia on, että jos tallennat tiedoston muuttamatta sen nimeä, se korvaa olemassa olevan asiakirjan ja poistaa myös salasanan
  • Voit muuttaa tiedostonimeä ja luoda toissijaisen tiedoston ilman salasanaa. Valitse, mikä palvelee parhaiten tarpeitasi. Jatkossa voit käyttää tämän asiakirjan sisältöä ilman rajoituksia

Se siitä!

Kuinka tallentaa PDF-tiedosto ilman salasanaa Maciin kolmannen osapuolen sovelluksella

On joitain huippuluokan PDF-editoreja, joiden avulla voit hallita tiedostojasi halutulla vapaudella. Se, jota olen käyttänyt kauan, on Wondersharen PDFelement. Se on täysin varusteltu ja sisältää laajan valikoiman muokkaustyökaluja. Jos haluat tietää enemmän tästä sovelluksesta, lue yksityiskohtainen katsaus.

Entä PDF-tiedostojen salauksen purkaminen iPhonessa tai iPadissa?

Olemme löytäneet yhtä tehokkaan tavan käsitellä salattuja PDF-tiedostoja iOS-laitteilla. Jos et enää halua suojata joitain dokumenttejasi tai haluat käyttää niiden sisältöä välittömästi, kokeile myös tätä temppua.

Ole hyvä!

Käärimistä…

Näin voit tallentaa PDF-tiedostosi ilman salasanaa Maciin. Tietenkin olisi parempi, jos olisi olemassa yhden napsautuksen vaihtoehto. Mutta tämä temppu saa työn lähes valmiiksi.

Haluat ehkä vilkaista nopeasti:

  • Pienennä PDF-tiedoston kokoa Macissa menettämättä laatua
  • PDF-tiedostojen muokkaaminen ja merkitseminen Macissa

Onko meillä vinkkejä?

Uusimmat viestit