Paras Mac-osioiden hallinta vuonna 2021

Ylimääräisen tilan saaminen Macissa on kuin siunaus. Voit tallentaa latauksesi ja muut tiedostosi helposti huolimatta tilasta. Jos olet koskaan halunnut luoda ylimääräistä tilaa, tutustu sitten parhaaseen Mac-osionhallintaohjelmaan, joka on mainittu alla. Näiden Macin osionhallintaohjelmien avulla voit muokata, poistaa tai yhdistää ylimääräisiä välilyöntejä taitavasti. Voit hallita jakoa ja suunnitella Mac-osioita antamaan sinulle järjestetyn kiintolevyn.

1. Levytyökalu

Levytyökalu on täydellinen valinta Mac-kiintolevyn osion luomiseen. Se on sisäänrakennettu sovellus kaikissa Mac-tietokoneissa ja helppo käyttää. Kun teet osion, sinulle esitetään helposti ymmärrettävä ympyräkaavio kiintolevytilasta. Visuaalisesti se näyttää ystävällisen graafisen käyttöliittymän, jota jopa ei-teknikot voivat ymmärtää.

Tällä osionhallinnalla on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mahdollisuus lisätä, poistaa ja muuttaa kovalevyn osioiden kokoa poistamatta ensin kiintolevyä. Sovelluksella on myös vaihtoehtoja, kuten Ensiapu, Poista, Palauta ja Irrota.

Tämän avulla olen luonut osiot MacBookiin erittäin nopeasti ja vaivattomasti. Täältä näet helpot vaiheet ja kuvakaappaukset.

Hinta: Ilmainen (sisäänrakennettu)

2. Stellar Mac Partition Manager

Stellar Partition Manager on turvallinen ja luotettava ohjelmisto, jonka avulla voit luoda osioita Maciin. Muotoiluvaihtoehdon avulla voit joko liittää kaksi välilyöntiä tai muokata aikaisempaa tilaa uuden luomiseksi.

Tämän ohjelmiston avulla voit luoda, poistaa, muuttaa kokoa ja piilottaa osioita. Sinun on suoritettava ohjelmisto ja sitten voit tehdä yllä olevat komennot. Paras ominaisuus on, että voit piilottaa osiot, joita et halua kenenkään muun näkevän.

Hinta: $39

Käyttöjärjestelmä: macOS Sierra 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7 ja 10.6

Lataa Stellar Partition Manager

3. iPartition for Mac

iPartition for Mac antaa sinun tehdä osiot älykkäästi. Ohjelmisto tarjoaa graafisen muodon osioiden korostamiseksi, muokkaamiseksi ja poistamiseksi. Sinun on yksinkertaisesti käytettävä muutoskokoa. iPartition-ohjelmiston joustavuus antaa käyttäjille mahdollisuuden jonottaa tehtäviään, muokata osiotaulukon lippuja, muokata osion tyyppiä ja muuttaa niiden kokoa suoraan.

Hinta: Vapaa

Käyttöjärjestelmä: Mac OS X 10.4 - macOS 10.13

Lataa iPartition for Mac

4. Osiointi Magic Mac

Partition Magic Macissa on kaikki uusimmat tekniikat, jotka pitävät aseman turvassa. Ohjelmiston avulla voit tehdä, muuttaa kokoa tai sekoittaa olemassa olevia osioita. Voit luoda erillisen tallennustilan, järjestää tietoja, sallia käyttöjärjestelmän moniajon, muokata osioita, esikatsella, poistaa tai valita automaattisen osion.

Ohjelmisto on riittävän luotettava, joten jos sinulla on virtakatko keskellä osiota, se säästää työsi ja osiot ovat sellaisia ​​kuin asetit ne ennen virtakatkosta. Sillä on todella käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Hinta: Ilmainen kokeilu)

Käyttöjärjestelmä: macOS Sierra 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, 10.7 ja 10.6

Lataa Partition Magic Mac

5. Paragon Hard Disk Manager

Paragon esittelee edistyneen osionhallinnan Mac-tietokoneellesi. Tämä ohjelmisto on varustettu uudella varmuuskopiointi- ja palautustoiminnolla arvokkaiden tietojen suojaamiseksi. Käynnistysleirin hallintaominaisuus jakaa vapaan tilan macOS- ja Windows OS -taltioiden välillä.

Tämä ohjelmisto tukee viittä viimeistä käyttöjärjestelmää. Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra ja Mojave. Kun aiot myydä vanhan Macin, voit tehdä vanhan levyn kloonin.

Hinta: Ilmainen (10 päivän kokeilu) 39,95 dollaria

Käyttöjärjestelmä: macOS 10.14 Mojave

Lataa Paragon Hard Disk Manager

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Levyosion luominen Macissa antaa sinun käyttää erillistä käyttöjärjestelmää. saat siis molempien maailmojen parhaat puolet. Applen sisäänrakennetun levyapuohjelman avulla tavallinen käyttäjä voi jakaa kiintolevyn kahteen tai useampaan osaan.

Älä missaa:

  • Paras Mac-tietojen palautusohjelmisto
  • Parhaat Mac Cleaner -sovellukset ja ohjelmistot
  • macXvideo - ilmainen videoeditointiohjelma Macille

Onko sinulla toinen ohjelmisto, jota voit jakaa tai kokea mainituista ohjelmista? Sitten voit lisätä sen alla oleviin kommentteihin.

Uusimmat viestit