Parhaat sotilaallisen luokan iPad-ilmakotelot vuonna 2021

Sotilaallisen tason kotelot iPad Airille eivät ole kovin yleisiä. Se on pieni markkinarako, mutta se on tärkeä markkina herkkyytensä vuoksi. Kentällä, tutkimuslaboratoriossa, urheilussa, rakennusvyöhykkeissä / infrastruktuureissa - näissä paikoissa iPad on osoittautumassa erittäin hyödylliseksi, ja samalla iPad tarvitsee laajaa suojaa. IPadin sotilaallisen tason suojaus pitää tabletin suojattuna monilta pölyltä, tahattomilta putoamisilta ja kolhuilta, jopa tahattomilta roiskeilta. Jotkut näistä tapauksista on suunniteltu suojaamaan iPadia miltei kaikelta.

1. Gumdrop-kotelot

Gumdrop ei ole etunimi, joka iskee, kun puhut armeijaluokan iPad Air -koteloista, mutta kannattaa kokeilla. Kotelo ei ole korkean profiilin, mutta monikerroksisella iskunkestävällä rakenteella se on valmis olevan luotettava etu tabletille.

Integroitu näytön kansi tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle, kun taas kulmissa olevat vahvistetut kumipuskurit antavat sen kestää vahingossa tapahtuvia putoamisia. Ja telineen sisällyttämisen myötä media ja handsfree-aika pysyvät miellyttävänä kokemuksena. Painikkeita on helppo napsauttaa.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

2. OtterBox Defender -sarja

Otterboxin Defender-sarja ei tarvitse esittelyä. Tässä tapauksessa iPad Airissa on kuitenkin joitain hienovaraisia ​​ja ei niin hienovaraisia ​​muutoksia, jotka ovat huomionarvoisia.

Tämä sotilasluokan iPad Air -kotelo on todella ystävällisempi kuin mikään muu Otterboxin luettelosta. Se on ohuempi kuin tavalliset puolustustyypit, ja se toimii myös iPad Airin jalustana, kun haluat katsella elokuvia siinä.

Kolmikerroksisen rakenteen ja integroidun näytönsuojan ansiosta se on suojattu tabletiltasi suojattuna kaikenlaisilta vaaroilta. Kotelotyyppinen kääntyvä vyöpidike antaa sinun kantaa sitä kätevämmin. Lisäksi Defender-sarjan koteloita on kolmea väriä: musta, valkoinen / harmaa ja valkoinen / vaaleanpunainen.

USP: Kolmikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

3. Targus

Targus on tunnettu kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden lisävarusteiden tuotemerkki. Tämä yrityksen iPad Air -kotelo on huippuluokkaa laadun suhteen. Se on läpäissyt pudotustestin 4 jalasta sotilaallisella MIL-STD 810G -luokituksella. Suojauksen lisäksi kotelo tarjoaa äärettömät katseluenkelit, jotka auttavat sinua työskentelemään mukavuudella.

Kotelon tarkat leikkaukset eivät estä mitään iPad Airin portteja tai toimintoja. Magneettinen suljin suojaa myös laitetta pölyltä ja lialta. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa - musta ja punainen.

USP: Hyväksytty 4 jalan pudotustesti

Tutustu Amazoniin

4. Dooge

Tässä Dooge-kotelossa ei ole vain sotilaallista suojaa, vaan siinä on myös houkutteleva ja funky-muotoilu ja väri. Se on kolmikerroksinen tapaus. Ulkokerros on pehmeää silikonia, joka antaa sinulle hyvän otteen pitää kiinni, toinen on PC-kerros, joka suojaa iPad Airia putoamisilta ja putoamisilta.

Siinä on myös jalusta pystysuorassa ja vaakasuorassa katseluominaisuudessa. Jopa niin paljon suojaa käytettäessä kotelo tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin portteihin ja toimintoihin. Viimeisenä on useita värivaihtoehtoja.

USP: Tukeva ja funky muotoilu ja väri

Tutustu Amazoniin

5. MAX-tapaukset

Luotettavan suojan tarjoamiseksi iPadille MAX-kotelot ovat samanarvoisia kuin alan parhaat. Vankka rakenne ei anna mahdollisuutta ikäville kaatumisille vahingoittaa tablettiasi.

Läpinäkyvä selkeä takaosa antaa iPadin jatkaa luokkansa paljastamista. Siellä on myös sisäänrakennettu jalusta, joka elävöittää median katselua. Tarkkojen aukkojen ja reagoivien painikkeiden avulla sinulla on helppo kulua aikaa laitteen käytön aikana.

USP: Sopiva muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Griffin Survivor

Griffin on todennäköisesti erän paras - siksi se on viimeinen luettelossa. Jokainen tapaus on hyvä, mutta meillä on pehmeä paikka Griffinille. Survivor on hienovarainen pelaaja: kaikki sen kunnia on piilotettu koteloon, joka näyttää melko normaalilta ja itse asiassa "siistiltä".

Kiinteän sisäisen kehyksen ansiosta kansi suojaa laitetta iskuilta. Lisäksi kaikkia kulmia on edelleen vahvistettu tahattomien vahinkojen estämiseksi.

USP: Jäykkä sisäkehys

Tutustu Amazoniin

7. RINTARENKA

BRAECN: n avulla etsit tinkimätöntä suojausta iPadillesi menettämättä paljon tyylillä. Kolme suojakerrosta tekevät siitä niin tehopakatun. Tämä tarkoittaa, että taulutietokoneesi voi vaivattomasti tulla voittoisaksi useimmista tahattomista kolhuista.

Sisäänrakennettu jalusta varmistaa, että sinulla on mukavampi handsfree-kokemus. Voit säätää jalustaa mukavasti katsellaksesi mediaa sekä vaaka- että pystytilassa.

Säädettävän, irrotettavan olkahihnan avulla voit kantaa tablettiasi mukavasti. Tämän lisäksi BRAECN on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, kuten musta, sininen, vihreä ja paljon muuta.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

8. TSQ

TSQ voi olla yksi parhaista vaihtoehdoista tinkimättömän suojauksen tarjoamiseksi iPad Airille. Se on varustettu kolminkertaisella suojakerroksella, ja se kestää täysin iskuja.

360 asteen pyörivällä jalustalla saat enemmän joustavuutta. Voit sijoittaa iPadin sekä vaaka- että pystysuunnassa katsellaksesi mediaa mukavammin.

Mukana on myös irrotettava olkahihna, jonka avulla voit kuljettaa iPadiasi helposti. Kaiken lisäksi sinulla on kymmenen kaunista väriä, joista valita.

USP: 360 asteen pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

9. Kensington

Jos suojaus on tärkein prioriteettisi, anna Kensingtonille mahdollisuus tarjota iPadille luotettava suojaus kolhuilta. Erittäin kestävän rakenteensa ansiosta kotelo kestää täysin iskut. Iskunkestävä pehmustettu kumikerros vahvistaa entisestään sen rakennetta.

Sisäänrakennetun käsirannekkeen ansiosta iPadin pitäminen on hieman kätevämpää. Myös korotettu huuli tarjoaa ylimääräisen suojan näytölle. Lopuksi voit valita tämän vahvan kotelon kolmessa värissä: musta, punainen ja luumu.

USP: Vahva pehmustettu kumikerros

Tutustu Amazoniin

10. Aceguarder

Iskunkestävä muotoilu, Aceguarder tarjoaa tinkimättömän suojan tablet-laitteellesi. Kiinteä ulkopinta voi vaivattomasti kaataa kolhuja ja pitää naarmut poissa. Pehmeän silikonin ja kovan PC: n yhdistelmä on tehnyt siitä erittäin kestävän.

Parannetun otteen ansiosta se ei anna laitteen luistaa käsistäsi. Voit käyttää jalustaa tukemaan iPadiasi katsomaan videoita mukavammin. Lisäksi Aceguarderia on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, kuten musta / punainen, vaaleansininen / valkoinen ja paljon muuta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Mitkä edellä mainituista tapauksista on osoittautunut onnekkaimmiksi pariksi iPadin kanssa? Onko se vankka vai hieman kompakti? Olisi siistiä tietää valinta.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPad-ilmakotelot
  • iPad Air -näppäimistökotelot
  • Parhaat iPad-telineet
  • Parhaat iPad Air Folio -kotelot

Uusimmat viestit