Sarkainmerkin lisääminen iPhoneen tai iPadiin

IPhonen ja iPadin iOS-näppäimistöllä on siisti, puhdas ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Siinä on melkein kaikki mitä tarvitaan näppäimistön kirjoittamiseen. Jos kuitenkin olet huomannut, se menettää erittäin tärkeän asian - sarkainnäppäimen. Joissakin sovelluksissa, kuten Pages ja Evernote, on luetelmakohtaominaisuus, mutta näin ei ole muiden sovellusten, kuten sähköpostin tai Notesin kanssa. Sarkainmerkin lisääminen iPhoneen ja iPadiin ei ole niin suoraviivaista.

Tämän rajoituksen haastamiseksi meillä on temppu, jonka avulla voit lisätä sarkainmerkin mihin tahansa sovellukseen ilman rajoituksia. Jos haluat oppia siitä yksityiskohdista, jatka lukemista ja noudata viestissä mainittuja ohjeita.

Välilehden merkin lisääminen iPhoneen ja iPadiin

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa iPhone- tai iPad-sovellus, johon voit kirjoittaa. Osoitamme, että käytämme Notes-sovellus.

Vaihe # 2. Voit joko kirjoittaa jotain tai pitää sen tyhjänä, sillä ei ole mitään merkitystä.

Vaihe # 3. Napauta nyt iOS-näppäimistössä mikrofonikuvake aloittaa sanelutila.

Vaihe # 4. Sinun tarvitsee vain sanoa nyt "Sarkain-näppäin" ja sanelu lisää välilehden merkin mihin tahansa kohdistimesi on iOS-sovelluksessa.

Siinä kaikki! Vaikka iOS-näppäimistössä ei ole erillistä sarkainmerkkiä, tämä saneluominaisuus on varmasti kätevä. Tämän lisäksi on vielä yksi tapa saavuttaa tämä, eli luomalla pikakuvake Macillesi ja käyttämällä sitä tekstin korvaajana iOS-laitteessa.

Sarkainmerkin kirjoittaminen iPhoneen Mac-pikakuvakkeella

Vaikka iOS: ssä on Asetukset-sovelluksessa tekstinvaihtovaihtoehto, se ei auta meitä lisäämään välilehden merkkiä. Yritettäessä se heittää virheen, että lause ei voi sisältää välilyöntejä. Joten käytämme Tekstin korvaaminen -ominaisuutta Macissa ja sitten samaa iOS: ssä.

merkintä: IOS-laitteellasi ja Macilla on oltava sama iCloud-tili, jotta tämä toimisi.

Vaihe 1. Napsauta Macissa Apple-logo ja napsauta sitten Järjestelmäasetukset.

Vaihe # 2. Napsauta Järjestelmäasetuksissa -kuvaketta Näppäimistö -kuvaketta.

Vaihe # 3. Napsauta Näppäimistö-kohdassa Teksti → Klikkaa “+” -Merkki.

Vaihe # 4. Lisää Korvaa-kenttään tekstiä pikakuvakkeen nimeämiseksi. Ihannetapauksessa nimeä se nimellä "Välilehti".

Vaihe # 5. Nyt With-kentässä meidän on syötettävä sarkainmerkki. Pelkkä Mac-näppäimistön sarkainnäppäimen painaminen ei auta. Sinun täytyy paina vaihtoehto + välilehti.

Vaihe # 6. Jopa Macissa tyhjät tilat eivät ole sallittuja pikanäppäiminä, joten meidän on lisää satunnainen merkki sarkainmerkin lopussa. Voit kirjoittaa mitä tahansa alla olevaan kuvaan.

Se siitä. Tästä lähtien aina kun kirjoitat välilehti iOS-laitteellasi näet vaihtoehdon korvata se juuri luomallasi välilehden merkillä. Sinun on kuitenkin poistettava kyseinen ylimääräinen merkki.

Käärimistä

En ymmärrä sitä, miksi iOS-näppäimistöllä ei vielä ole sarkainnäppäintä? Se ei välttämättä ole kovin ratkaiseva asia useimmille meistä, mutta se on epäilemättä yksi näppäimistön perustavaroista. Joka tapauksessa siihen asti, kun Apple esittelee erillisen välilehden avaimen iOS-näppäimistölle, meidän on pidettävä kiinni tästä upeasta temppusta työn saamiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • Erittäin käteviä näppäimistövinkkejä iPhoneen ja iPadiin
  • Kuinka poistaa ponnahdusikkunan esikatselu käytöstä iPhone-näppäimistössä
  • Parhaat näppäimistöohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kolmannen osapuolen iOS-näppäimistöohjelmat

Kuinka usein sinun on käytettävä sarkainnäppäintä iOS-näppäimistössä? Mikä on haluamasi tapa tehdä se? Jaa ajatuksesi kommenteissa. Ole myös yhteydessä meihin Facebookissa, Twitterissä ja sähkeessä.

Uusimmat viestit