Kuinka katsella vain ladattua musiikkia iPhonessa tai iPadissa

Stock Music -sovellus pitää kaiken paikallisesti tallennetun musiikin yhdessä paikassa; riippumatta siitä, oletko koonnut kappaleita Apple Musicista vai iTunes-kirjastosta. Siksi voit helposti selata koko luetteloa ja käyttää kaikkea ladattua musiikkia iOS-laitteellasi suoratoistaaksesi kappaleita ilman Internet-yhteyttä.

Toisin kuin aikaisemmin, Musiikki-sovelluksella on hieman intuitiivisempi käyttöliittymä. Lisäksi se tarjoaa myös hienoja mukautuksia, jotta kirjasto voidaan järjestää järjestämään monien muiden asioiden, kuten soittolistojen, albumien ja muun, käyttömukavuus. Joka tapauksessa, haluan näyttää sinulle nopean tavan tarkastella offline-kappaleitasi!

Kuinka päästä ladattuun musiikkiin iOS-laitteellasi

Vaihe 1. Avata Musiikki-sovellus iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Varmista nyt, että Kirjasto-välilehti on valittu vasemmassa alakulmassa → napauta Ladattu musiikki.

Vaihe # 3. Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä kaikki musiikki joka on saatavilla paikallisesti laitteellasi.

Nyt voit lyödä eri luokkia, kuten Soittolistat, Albumit, Laulutja Taiteilijat sukeltaa niihin ja katsoa kaikkia offline-kappaleitasi.

Entä jos et näe ladattua musiikkivaihtoehtoa Kirjasto-välilehdessä?

Jos et löydä Ladattu musiikki -vaihtoehtoa Kirjasto-välilehdeltä, olet ehkä piilottanut sen tietämättään. Jos haluat, että se näkyy uudelleen, napauta Muokata oikeassa yläkulmassa → tarkista pieni ympyrä ladatun musiikin vasemmalla puolella ja napauta sitten Tehty vahvistaaksesi muutoksen.

Se on melkein kaikki!

Käärimistä…

Vaikka Musiikki-sovelluksella ei ehkä ole vielä parasta käyttöliittymää, se paranee varmasti. Yksi pieni ominaisuus, jonka haluaisin nähdä tässä sovelluksessa, on täysimittainen pimeä tila tulevassa iOS 13: ssa. Se parantaisi ehdottomasti käyttökokemusta.

Lue lisää: Kuinka asettaa Apple Music -kappale hälytykseksi iPhonessa

Mikä on yksi merkittävä parannus, jonka haluat nähdä Apple Musicissa? Olisi hienoa saada palautteesi kommenttiin.

Uusimmat viestit