Griffinin parhaat iPhone 6 -kotelot vuonna 2021

Griffinin luettelon lajike on varsin mielenkiintoinen. Löydät tapauksia aina erittäin ohuista, minimalistisista perheisiin, joissa on useita kovakuorisia kerroksia. Katso tämä luettelo Griffinin parhaista iPhone 6 -koteloista ja valitse tarvitsemasi.

1. Survivor All-Terrain

Survivor All-Terrain on yksi parhaista tapauksista, jotka Griffin tarjoaa iPhone 6: n suojaamiseen äärimmäisissä olosuhteissa, kuten pölyssä, sateessa, hiekassa, pisaroissa ja monissa muissa ympäristötekijöissä. kestävä tukeva runko iskua vaimentavalle sisäkuorelle. Siinä on myös sisäänrakennettu näytönsuoja suojaamaan kosketusnäyttöäsi.

USP: Useita suojakerroksia

Tutustu Amazoniin

2. Selviytyjä vahva

Survivor Strong on urheilullinen kestävä rakenne suhteellisen ohuessa muotoilussa, joten sinun on valittava molempien maailmojen parhaat puolet. Kannessa on kestävä ulkokuori, joka paitsi torjuu kolhuja vaivattomasti, myös tarjoaa paremman pidon.

Iskunkestävän sisäosan ansiosta Survivor Strong estää myös naarmuja vahingoittamasta laitetta. Koska aukot ovat täsmälleen paikallaan, kuulokeliitännän käyttäminen tai Lightning-portin käyttäminen ei ole tuskallista.

USP: Iskunkestävä rakenne ohuessa muodoltaan

Tutustu Amazoniin

3. Eloonjääneiden ydin

Mikä tekee Survivor Core: sta melko hyvän vaihtoehdon, on kyky antaa iPhone 5: n hohtaa muotoilua ja myös pitää vaikutukset poissa. Kotelossa on erittäin kestävä runko, jossa on väkevöidyt kulmat. Tämän seurauksena satunnaiset kolhut eivät saa mitään mahdollisuutta vahingoittaa laitettasi.

Liukastumisen estävän kehyksen toinen etu on parannettu pito. Joten, kompakti laite voi levätä mukavasti käsissäsi.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

4. Heavy Duty Survivor -tapaus

Joten älypuhelimesi haluaa luotettavan suojauksen, jotta vahingossa tapahtuvat kolhut eivät vahingoita sitä? Tapaa tämä Survivorin raskas tapaus.

Kannessa on poikkeuksellisen kestävä profiili, joka tarjoaa sertifioidun sotilastason puolustuksen. Sen mukana tulee myös vyöpidike, joka auttaa kannattamaan iPhoneasi kätevästi. Kosketuspainikkeiden ja siistien aukkojen ansiosta voit käyttää laitettasi ilman haittaa.

USP: Vyön solki

Tutustu Amazoniin

Johtopäätös!

Nämä ovat joitain Griffinin parhaista iPhone 6 -koteloista. Olisin voinut mainita enemmän, mutta haluan tuoda esiin joitain parhaita tapauksia, jotka eivät vain auta sinua pitämään iPhonesi turvassa, mutta sopivat myös budjettiisi.

Uusimmat viestit