Paras iPhone Xs -panssarilasi vuonna 2021

Tällä hetkellä, kun ajattelen tarjota olennaisen suojan iPhonelle, mieleeni tulee ensiksi: ”Kosketusnäyttö”. Koska se on älypuhelimen herkin osa, otan aina erityisen varovasti suojaa sitä naarmuilta. Ja asia, joka auttaa minua torjumaan vahingot, on huippuluokan näytönsuoja. Tämä on tärkein syy, miksi olen järjestänyt iPhone Xs: n ylimmän näytönsuojan riviin niin, että OLED-näyttö nauttii maksimaalisesta suojasta.

 1. Winnergear
 2. i-Blason
 3. SUOJAUS
 4. JETech
 5. ESR
 6. Maxboost
 7. amFilm
 8. Ailun
 9. Trianium
 10. TETHYS
 11. Ainope

1. Winnergear

Winnergear valmistaa karkaistun lasin suojaimia iPhonelle viimeisen viiden vuoden ajalta. Heidän näytönsuojuksensa eivät ole tavallisia, ne ovat nanopinnoitettuja ja väitetään maailman vahvimmiksi lasisuojaksi. Tämän lisäksi tämä iPhone Xs: n näytönsuoja on 3D-kaareva reunasta reunaan, toisin kuin muut lasisuojat, jotka jättävät osan halki.

Parasta on asennus. Sen mukana tulee kätevä opas, joka auttaa sinua asentamaan sen nopeasti. Näytönsuoja on kuplaton ja kestävä myös sormenjäljillä. Se on viisi kertaa vahvempi kuin tavalliset lasisuojat ja suojaa siten iPhone Xs: tä putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta. Lopuksi hinta on hieman korkeammalla puolella, mutta tuotteen laadun vuoksi se on perusteltu.

USP: 2 vuoden takuu

Katso WinnerGear

2. i-Blason

Tämä i-Blasonin näytönsuoja on tehty pitkäaikaiseksi mahdollisuudeksi iPhone X: lle. 0,3 mm: n paksuus luokitellaan yhden ohuimmista näytönsuojuksista. Pääasiassa kiinteän rakenteen ansiosta se voi estää vaikutuksen.

Sileillä reunoilla on myös tärkeä rooli siinä, että näytönsuoja saadaan rullatuksi siististi. Turmeltumaton selkeys parantaa katselukokemusta. Herkkyyden säilyttämiseksi se ei salli lian ja pölyn kertymistä.

USP: Turmeltumaton selkeys

Tutustu i-Blasoniin

3. SUOJAUS

IPhone X: n OLED-näytön maksimaalisen suojan tarjoaminen on "DEFENSLIM" tehtävän tehtävä. Laatu, joka tekee siitä niin luotettavan, on korkealaatuinen karkaistu lasi.

Vahvan kovuuden ansiosta näytönsuoja voi vastustaa naarmuja jopa terävistä esineistä. Pyöristetyt reunat ja tarkat aukot auttavat näytönsuojaa saamaan täydellisen paikan.

Selkeyden ansiosta se tarjoaa paremman katselukulman. Lisäksi se pitää myös sormenjäljet ​​ja tahrat poissa, jotta se reagoi pitkään.

USP: heijastamaton kerros

Tutustu Amazoniin

4. JETech

JETechin näytönsuoja on vain 5,39 dollaria, ja se on yksi markkinoiden edullisimmista. Laadun suhteen sillä on kuitenkin tavarat kilpailla parhaiden kanssa.

Karkaistulla lasilla on 0,33 mm: n paksuus, ja siinä on tyyny selviytyäkseen sokista. Pölyn ja sormenjälkien vastustuskyky auttaa suojaamaan näytön läpinäkyvyyttä.

Tarkista kaarevat reunat ja varmista, että kosketusnäyttö peittää koko näytön. Vielä parempi, karkaistusta lasista valmistettu JETech-näytönsuoja on saatavana kahdessa pakkauksessa, joihin sisältyy elinikäinen takuu.

USP: 9H kovuus

Tutustu Amazoniin

5. ESR

ESR mainitsee, että sen karkaistun lasin suojakotelo on 5 kertaa vahvempi, koska se pystyy vastustamaan jopa 22 kilon voimaa. Kun tarkastellaan luokitusta (neljä tähteä viidestä yli 1300 asiakasarvostelusta), näytönsuoja näyttää saavan paljon positiivista palautetta.

Lasi sisältää tarkat aukot ja toimii saumattomasti Face ID: n kanssa. Se ei anna pölylle, hikille ja tahroille mahdollisuutta pilata selkeys ja herkkyys. Joten odota puolustajan pitävän läpinäkyvyyden ja sujuvuuden turvallisena.

Lisäksi valmistaja tarjoaa ylimääräisen näytönsuojan samaan hintaan, jotta varmuuskopiossa on ylimääräinen pakkaus.

USP: Voimakestävä jopa 22 kiloa

Tutustu Amazoniin

6. Maxboost

True-touch-herkkyydellä varustettu Maxboost on helposti yksi parhaista iPhone X: n näytönsuojista. Huippuluokan lasi tuottaa terävän terävyyden. Hydrofobisen ja oleofobisen pinnoitteen ansiosta pöly ja hiki eivät salli sen selkeyttä ja herkkyyttä.

Maxboost urheilussa pyöristetyt reunat, jotta ne istuvat kunnolla ja tarjoavat täyden peiton näytöllä. Avoimen reunan muotoilu tekee siitä tapausystävällisen. Lisäksi Maxboost-näytönsuojissa on kolme pakettia, joihin sisältyy elinikäinen takuu.

USP: Aito kosketusherkkyys

Tutustu Amazoniin

7. amFilm

amFilm on yksi suosituimmista iPhone X / X -laitteiden näytönsuojista Amazonissa. Neljän tähden kanssa yli 1220 asiakasarvostelusta näytönsuoja on saanut kaikki tarvittavat ominaisuudet tarjoamaan tinkimättömän puolustuksen näytölle.

Yksi näytönsuojan merkittävä piirre on tapausystävällinen muotoilu, joka auttaa sitä toimimaan useimmissa tapauksissa. Kyky tuottaa 99,99% selkeyttä lisää katselukokemustasi. 0,3 mm: n paksuudella ja alan vakiokovuudella se voi pitää haasteen helposti naarmuilta.

USP: 99,99% selkeys

Tutustu Amazoniin

8. Ailun

2,5D pyöristetyillä reunoilla varustettu Ailun asennetaan saumattomasti kosketusnäyttöön. 99,99% teräväpiirtotarkkuus parantaa katselukokemustasi.

Kohtuullinen hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite; se pystyy estämään sormenjäljet ​​ja pölyn. Siten 3D Touch -laitteesi on edelleen sujuva.

Kaikki aukot ovat paikalla, varmistaen, että etukamera ja anturi eivät häiritse. Ominaisuuksien lisäksi Ailun on saatavana kolmessa pakkauksessa vain yhdellä hinnalla.

USP: 2,5D pyöristetyt reunat

Tutustu Amazoniin

9. Trianium

Tämä Trianiumin tarjous on saanut paljon kiitosta Amazonista. Neljä ja puoli tähteä lähes 1400 asiakasarvostelusta osoittaa, kuinka hyvin käyttäjät ottavat sen vastaan.

Puhumalla ominaisuuksista, Trianium-näytönsuoja on peittänyt sinut kaikilta osin. Onko kyky taistella särkyiltä tai tarjota maksimaalista selkeyttä, se tekee kohtuullisen hyvää työtä. Lisäksi se ei salli pölyn kasaantumista ja pitää sen herkkyyden ennallaan pitkään.

USP: Särkymisenesto

Tutustu Amazoniin

10. TETHYS

Monet teistä eivät olisi kuulleet TETHYSistä. Kuitenkin, jos puhut toiminnallisuudesta, tämä voi tehdä työn paremmalla lopputuloksella.

Tämä näytönsuoja suojaa OLED-näyttöä reunasta reunaan siten, että se pysyy suojattuna kaikissa vaaroissa. Teollisuuden vakiokovuus tekee siitä luotettavamman.

Selkeyden ja herkkyyden suhteen korkealaatuinen karkaistu lasi ei saa pettää sinua. Elinikäisen takuun ollessa käynnissä TETHYS tarkistaa kaikki ruudut.

USP: Hyvin reagoiva kosketukseen

Tutustu Amazoniin

11. Ainope

Ainope on hieno vaihtoehto tarjoamaan haluttu kilpi uuden iPhonen OLED-näytölle. Korkealaatuisella karkaistulla lasilla on 9H-kovuus taistelemaan sirpaleet ja naarmut helposti. Pääasiassa terävän teräväpiirtotarkkuuden ansiosta olet parantanut katselukokemusta.

Kyky vastustaa lika, hiki ja sormenjäljet ​​auttavat säilyttämään reagoivuuden pitkään. Koska se on täysin kuplaton, sen asennuksessa ei ole ongelmia. Lopuksi Ainope toimitetaan kaksoispakkauksissa, joihin liittyy elinikäinen takuu.

USP: 9H kovuus

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Suosikki kosketusnäytön puolustajasi?

Oletetaan, että olet löytänyt oikean näytönsuojan älypuhelimesi kosketusnäytölle. Voinko tietää sen nimen ja sen, mikä erottaa sen muusta?

Entä uusien iPhone X -koteloiden tutkiminen, koska sillä on sama näytön koko kuin iPhone Xs:

 • Parhaat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs -lompakkokotelot
 • iPhone Xs -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone Xs -kotelot

Uusimmat viestit