Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset suojakotelot vuonna 2021

Folio-kotelot ovat aina osumaluettelossani muutamasta tärkeimmästä syystä - jotta laitteelleni saadaan olennainen suoja ja haluttu katselukulma. Lisäksi monilla heistä on korttipaikkoja ja käteistä, jotka tekevät elämästäni paljon helpompaa; varsinkin kun olen liikkeellä! Ja kyllä, minulla on erityinen mieli niistä, joilla on kynän pidike, jotta voin pitää turvallisesti Apple Pencil. Ottaen huomioon kaikki käyttäjäystävälliset ominaisuudet olen tehnyt arvostetun luettelon parhaat folio-kotelot 10,5 tuuman iPad Prolle.

 1. Belk
 2. Fintie
 3. Ztotop
 4. Antbox
 5. JETech
 6. Speck
 7. ProCase
 8. ESR
 9. MoKo
 10. Ratesell
 11. Incipio Faraday

1. Belk

Belk folio -kotelossa on klassinen kirjamuotoilu. Se on valmistettu PU-nahasta, joka antaa sille hienostuneen ilmeen. Tietokoneen sisustus on riittävän vahva kestämään naarmuja.

Automaattisen lepo- / herätystoiminnon avulla folio-kotelo estää tarpeettoman virrankulutuksen. Siinä on korttipaikkoja ja käteistä. Mukana on myös kynän pidike, jonka avulla voit pitää Apple Pencil -laitteen turvallisesti.

Seisontatoiminto tarjoaa tarvittavan joustavuuden, jotta voit katsella mediaa haluamassasi kulmassa. Ennen kaikkea tämä vintage-folio-kotelo on viisi houkuttelevaa väriä.

USP: Klassinen kirjan suunnittelu

Tutustu Amazoniin

2. Fintie

Jos pidät iPad Pron suunnittelijakoteloista, Fintie on oikea tapa edetä. Siinä on kirkkaanvärisiä kukkakuvioita, jotka soveltuvat parhaiten luovien yritysten opiskelijoille tai ammattilaisille. Vahva materiaali suojaa suurta laitettasi naarmuilta, kolhuilta ja normaaleilta iskuilta.

Fintie on rakentanut magneettisen kannen, joka tukee automaattista lepotilaa / herätystä säästääkseen iPad Pron akunkestoa. Suojaus ja ohut profiili kulkevat käsi kädessä, koska Fintie on käyttänyt tukevaa synteettistä nahkaa ja pehmeää mokkaa.

USP: Erilaiset muotoilu- ja värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

3. Ztotop

Olitpa ylimmän johdon tai kiireinen liikemies, sinulla on aina kiire saavuttaa tavoitteesi. Mutta sinun ei pitäisi tehdä mitään vahinkoa ensiluokkaiselle iPad Prollesi. Ztotop on valmistanut korkealaatuisen folio-kotelon, joka ei luiskahdu kädestäsi. Aidosta nahasta valmistettu folio-kotelo tarjoaa kattavan suojan. Joten vaikka kiivetä yrityksen tikkaita nopeasti, iPad Pro on luja kumppanisi.

Se on joustava ja pyörii 360 astetta; Tämän ominaisuuden avulla voit tehdä esityksesi tehokkaasti toimistossa tai konferensseissa / seminaareissa. Tämä tukevasti rakennettu kotelo on klassinen muotoilu, joka sopii ammattilaisille. Koska sillä on ohut profiili, voit helposti käyttää iPad Pron painikkeita ja hallintalaitteita.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

4. Antbox

Antbox tuo iPad Pro -kotelon, joka on täynnä hienoja ominaisuuksia; häikäisevä on pieni lyijykynäreikä, johon mahtuu Apple Pencil, kun piirrät tai maalaa jotain iPad Prollasi. Tarkkojen aukkojen avulla käyttäjät voivat käyttää iPad Pron tärkeitä portteja ja painikkeita nopeasti.

Voit kääntää kolminkertaisen jalustan kääntääksesi kotelon katselujalustaksi. Tämä kotelo on kevyt, joten voit pitää sen matkalaukussa ja käyttää sitä missä tahansa. Pehmeä TPU-materiaali toimii kuin panssari suojaamaan premium-laitettasi kattavasti.

USP: Sisäänrakennettu Apple-kynäteline

Tutustu Amazoniin

5. JETech

Pidän JETech-folio-kotelon muotoilusta. Kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä ihastuttavan parin iPadin kanssa. Huippulaatuinen synteettinen nahka koristaa sen ulkonäköä.

Erittäin sileä sisustus paitsi vahvistaa sen rakennetta, myös antaa kotelolle mahdollisuuden absorboida iskuja. Kuvaa täydelliset aukot varmista, että sinulla on esteetön pääsy kaikkiin laitteen portteihin ja painikkeisiin. Ennen kaikkea tämä kauniisti muotoiltu folio-kotelo on saatavana kuudessa houkuttelevassa värissä.

USP: Muotoon sopiva ilme

Tutustu Amazoniin

6. Speck

Neljän jalan pudotussuoja on paras asia, jota voit pyytää mistä tahansa iPad Pron folio-kotelosta. Huomaa, että 10,5 tuuman iPad Pro on melko raskaampi kuin iPhonesi, ja siksi se voi vahingoittua, vaikka se pudotettaisiin 2 jalan korkeudelta. Speck on valmistanut tämän kotelon kestävästä PU-nahasta, joka on helppo puhdistaa. Se ei ole vain tyylikäs, vaan kestää myös päivittäistä kulumista.

Käytä tätä folio-koteloa ja voit pidentää iPad Prosi akunkestoa, koska kotelossa on automaattinen lepotila. Tuo kotiin tämä kotelo ja kiinnitä iPad Pro lukituslukolla.

USP: Ohut ja suojaava

Tutustu Amazoniin

7. ProCase

ProCase on puhdas luokka. Kiinnostettu muotoilu varastaa näyttävän folio-kotelon näyttelyn. Läpikuultavaa kansikuviota on edelleen koristeltu mattapinnalla.

Koska asia on sormenjälkien ja pölyn vastainen, se voi säilyttää houkuttelevuutensa pitkään. Taitettavan kannen avulla saat haluamasi katselukulman ja kirjoituskulman. Lopuksi, tämä ohut folio-kotelo on neljä kiehtovaa väriä.

USP: Mattaviimeistely

Tutustu Amazoniin

8. ESR

Jos olet ammattilainen ja etsit folio-koteloa, jolla on suave-profiili, tämä voi olla ihanteellinen valinta. Yksi laatu, joka erottuu tässä tapauksessa, on erinomainen ammattitaito. Synteettisen nahan ulkokuori on uskomattoman pehmeä ja tarjoaa paremman pidon.

Käsihihnan avulla voit kuljettaa iPad Prota helposti. Siinä on kynän pidike, joka pitää Apple Pencil -laitteen turvallisesti. ESR Folio -koteloa on saatavana kahtena värinä - mustana ja ruskeana.

USP: Ensiluokkainen nahka

Tutustu Amazoniin

9. MoKo

On olemassa muutama tärkein syy, miksi olen valinnut MoKo folio -tapauksen tästä luettelosta. Ensimmäinen laatu on kompakti muotoilu, joka näyttää upealta iPadissa. Ja toinen on kaupunkimainen ulkonäkö, joka voi olla paljon niille, jotka rakastavat esteettistä muotoilua.

Vaikka PU-nahkapäällyste kestää peruspisarat, erittäin pehmeä sisustus suojaa laitettasi naarmuuntumiselta. Voit hienosäätää sen täydellisesti kirjoittamisen ja median katselukokemuksen elävöittämiseksi. Valittavana on seitsemän kiehtovaa värivaihtoehtoa.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

10. Ratesell

Ratesell folio -kotelo on pohjustettu niille, jotka pitävät houkuttelevasta muotoilusta. Kukkakuvioinen se pysäyttää silmät välittömästi. Näkyvä ompelu rikastuttaa sen ulkonäköä.

Hienoin PU-nahka antaa sille kestävyyden kestää normaalia kulumista. Mikä vahvistaa sen rakennetta, on PC: n sisävaippa. Siinä on myös lähtöpaikkoja, joissa voit pitää dollarin seteleitä ja kortteja. Lisäksi tämä silmiinpistävä Folio-kotelo on saatavana kolmessa värissä kauniilla kuvilla.

USP: Suunnittelija Case

Tutustu Amazoniin

11. Incipio Faraday

Incipio Faraday on tarkoitettu erityisesti ammattilaisille, jotka pitävät erityisen esteettisestä muotoilusta. Se on suunniteltu hienoimmalla plextonium-polykarbonaatilla ja vegaanisella nahalla. Avain sen pitkäikäisyyteen on vankka rakenne, joka voi selviytyä kolhuista ja kaataa naarmuja.

Magneettinen taittokansi varmistaa, että taulutietokoneesi pysyy turvallisesti sisällä ja että voit helposti kiinnittää ja avata kotelon. Toinen tämän folio-kotelon merkittävä piirre on jalustatoiminto, joka on ajastettu median katselun ja kirjoittamisen tarpeisiin. Lisäksi sinulla on kaksi ammattimaista väriä, kuten musta ja laivastonsininen.

USP: Jäykkä Plextonium-polykarbonaattikova kuori

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Toivottavasti olet pitänyt valitsemistani! Voit olla varma, kun yhä enemmän korkealaatuisia folio-tapauksia on tulossa markkinoille, ja jatkan tämän luettelon päivittämistä varmistaaksesi, että et koskaan loppu vaihtoehdoista - riippumatta siitä, kuinka erityinen testisi on. Joten, kerro minulle mikä folio-tapaus on kiinnittänyt silmäsi. Jaa myös näkemyksesi korkealaatuisesta folion kannesta.

Koska puhumme 10,5-tuumaisesta iPad Prosta, haluat tutustua myös näihin lisävarusteluetteloihin:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Nahkakotelot 10,5 tuuman iPad Prolle
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit