Parhaat iPhone Xs Max -kotelot vuonna 2021

iPhone Xs Max on vaikuttanut kaikkiin laajalla koollaan ja hyödyllisillä ominaisuuksillaan. Tim Cook on vienyt mahtaviin puhelimiin koskaan, ja iPhone Xs Max on todellinen peto - kooltaan ja suorituskyvyltään. Mutta sitten peto tarvitsee suojaa näinä päivinä. Siksi olemme koonneet luettelon parhaista iPhone Xs Max -koteloista.

 1. Villapähkinä
 2. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä
 3. HIIRI
 4. Supcase Unicorn Beetle Neo
 5. Spigen puskurin ohut kotelo
 6. i-Blason kestävä kirkas puskurikotelo
 7. Spigen Liquid Air Armor -kotelo
 8. Case-Mate nahkainen kotelo
 9. Case-Mate kova asia
 10. Case-Mate -kuitukotelo
 11. Caseologia Kristallinkirkas tapaus
 12. Caseology Heavy-Duty -tapaus
 13. Ringke läpinäkyvä puskurikotelo
 14. Ringke Heavy Duty -kotelo
 15. Speck kaksikerroksinen kotelo
 16. OtterBox Commuter -sarjan kotelo
 17. OtterBox Kickstand Case (Defender-sarja)

1. Villapähkinä

Woolnut on osoittanut hienovaraisuutensa myös iPhone XS Maxin käsityötaidossa. Tämä nahkakotelo plus-kokoiselle iPhonelle on viehättävä lisä lisävarusteisiin. Kotelo tarttuu vaivattomasti iPhone-runkoon suojaamaan laitetta kaikilta puolilta ja kulmilta. Tarkkojen aukkojen avulla voit käyttää iPhonea vaivattomasti.

IPhone XS Max näyttää kooltaan kooltaan, mutta tässä tapauksessa sama laite näyttää tyylikkäältä kädessäsi tai pöydälläsi. Haluat näyttää Woolnutin kasvisparkitun täysjyväisen rungon ja useimmiten sijoittaa iPhonen kuvapuoli alaspäin.

USP: Pehmeä mikrokuituliina

Katso Woolnut

2. Ylellinen kirja Pad & Quilliltä

Tällä hetkellä, kun vilkaiset Pad & Quill's Luxury Book -tapahtumaa, tiedät, että tämä nahkakotelo on pohjustettu niille, jotka haluavat ensiluokkaisen puvun Xs Maxille. Tämän lompakkokotelon kohokohta on aidon nahan ja luonnon puun integrointi.

Amerikan täysjyväinen satulanahka lisää sen pitkäikäisyyttä, kun taas Itämeren koivun puinen kehto koristaa sen muotoilua. Täytyykö kantaa useita kortteja matkan aikana? No, tässä rikkaassa nahkakotelossa on useita paikkoja, joiden avulla voit pitää jopa 6-8 korttia ja käteistä.

Langattoman latauksen tuki voi olla todellinen juttu ihmisille, jotka ovat täysin siirtyneet tähän uuden aikakauden lataustekniikkaan. Lisäksi voit valita tämän ylellisen kannen useissa väreissä, kuten ruskea, musta ja enemmän.

USP: Täysjyväinen amerikkalainen satulanahka

Katso Pad & Quill

3. HIIRI

Mousin ”Limitless 2.0” iPhone Xs Max -koteloissa on paljon meneillään. Ne näyttävät melko ohuilta, mutta tarjoavat erinomaisen suojan älypuhelimellesi.

”AiroShock” -vaipalla varustetuissa ohuissa mutta suojaavissa koteloissa on tarttuva ulkopinta estääkseen odottamattomien liukastumisten mahdollisuudet. Suojat sopivat reunojen ympärille saumattomasti.

Aukot ovat tarkkoja, kun taas painikkeet tarjoavat nopean vastauksen. Sen varmistamiseksi, että jättiläisnäytöllä on lisäsuoja, siinä on kolmikerroksinen näytönsuoja, joka pitää naarmut pitkällä etäisyydellä.

Lisäksi Limitless 2.0 -koteloita on saatavana useista materiaaleista, kuten hiilikuidusta, saksanpähkinästä, nahasta, bambusta ja muusta.

USP: Ohut, mutta suojaava muotoilu

Katso Mous.co

4. Suojakuori Unicorn Beetle Neo

Minusta on erityisen miellyttävä kuoret, jotka tarjoavat tarvittavan suojauksen älypuhelimelle tappamatta tyyliä. Ja Supcen Unicorn Beetle Neo näyttää putoavan melkein odotukseni mukaisesti.

Tässä kotelossa on kestävä rakenne, joka tekee siitä täysin iskunkestävän. Parasta Unicorn Beetle Neossa on kuitenkin se, että se ei ole asettanut eleganssia takapolttimelle.

Apple-logon aukko yhdistettynä sileään pintaan antaa sille hyvän ilmeen. Lisäksi se sopii täydellisesti langattoman latauksen kanssa. Huomaa: Saat 10% alennuksen soveltamalla tarjouskoodia: geek10

USP: Langaton lataustuki

Katso Supcase

5. Spigen-puskurin ohut kotelo

Spigen on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat korkealaatuisia koteloita iPhonelle ja iPadille. Tämä erittäin hybridi matta kotelo on suunniteltu yksinomaan iPhone Xs Max: lle.

Vaikka kotelo näyttää ohuelta, se tarjoaa riittävän suojan jäykällä selällä ja joustavalla muotoilulla. Tämän kotelon profiili pysyy mukavasti taskussa ja antaa sinulle mukavan otteen. Kotelo ei kellastu nopeasti, koska sillä on pitkäaikainen selkeyden kestävyys.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

6. i-Blason Rugged Clear Puskurin kotelo

i-Blason tunnetaan korkealaatuisten raskaiden koteloiden valmistamisesta iPhonelle. Tämä tapaus on täydellinen esimerkki siitä, minkä kovan ja kestävän kotelon tulisi olla. Iskuja vaimentavasta TPU: sta ja naarmuuntumattomasta PC-taustalevystä valmistettu i-Blasonin kotelo suojaa puhelinta kaikilta mahdollisilta vaurioilta.

Sen etukannessa on kosketusherkkä sisäänrakennettu näytönsuoja naarmujen ja halkeamien estämiseksi. Älä missaa niitä suojaporttien suojuksia, jotka estävät pölyn ja roskien pääsyn puhelimeesi. Aivan kuten Supcase, voit käyttää samaa tarjouskoodia: geek10 käyttää 10% alennusta.

USP: Suojaporttien kannet

Tutustu i-Blasoniin

7. Spigen Liquid Air Armor -kotelo

Spigenin nestepanssarikotelo on riittävän joustava vastustamaan sormenjälkien tahroja. Tämä ohut ja muotoinen kotelo pysyy taskussa pitkään, etkä tunne mitään epämukavuutta. Katsokaa sen moderneja geometrisia kaiverruksia, jotka parantavat pitoa, kun pidät kiinni suuresta iPhone Xs Max -laitteestasi.

Mattamusta kotelo näyttää hämmästyttävän vaikuttavalta nykyaikaisella muotoilullaan. Tarkkaan leikatun kotelon avulla voit käyttää kaikkia iPhonen tärkeitä portteja ja painikkeita.

USP: Nykyaikainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. Case-Mate-nahkainen kotelo

Case-Mate on toinen suosittu tuotemerkki, joka valmistaa ensiluokkaisia ​​iPhone-koteloita. Tämä iPhone Xs Max -kotelo on valmistettu aidosta korkealaatuisesta nahasta. Se tarjoaa luonnollisesti korkean hienostuneisuuden ja yksinkertaisuuden. Tässä tapauksessa unohdat helposti irtotavaran, koska tämä tapaus on tyylikäs klassinen ohut kotelo.

Tämä kotelo on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, joten sinun ei tarvitse poistaa sitä ennen kuin laitat puhelimesi langattomalle latausalustalle.

USP: Harjattu mikrokuituliina

Tutustu Amazoniin

9. Case-Mate Tough Case

Tämän kotelon metalliset painikkeet tuovat hienostuneen luonnollisen tunnelman iPhonellesi, jota suojaavat pehmustetut kulmat ja pehmeät, joustavat sivut tässä Case-Mate -kotelossa. Tällä yksiosaisella kotelolla on ohut profiili, mutta se voi suojata iPhonea, vaikka se pudotettaisiin kymmenen jalan korkeudelta.

Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, tässä tapauksessa on matta läpikuultava takaosa, joka estää kaikki sormenjäljet. Se on kiistatta paras tapaus, joka korostaa persoonallisuuttasi ja ulkonäköäsi.

USP: Metalliset napit

Tutustu Amazoniin

10. Case-Mate -kuitukotelo

Etsitkö täydellistä suojaa iPhonellesi? Harkitse tätä aitoa Case-Mate -koteloa, joka tarjoaa viisi suojakerrosta. Kotelo testataan pudotuksella 12 jalan korkeudesta. Langaton latausyhteensopiva kotelo on kestävä ja erittäin kestävä.

Saat mielenrauhan, että iPhone on suojattu kaikilta kolhuilta. Kestävien ominaisuuksiensa lisäksi tämä kotelo on itsellesi muotiasusteena. Tapaus paljastaa persoonallisuutesi, joka oli piilotettu jopa povesi ystävillesi.

USP: 5-kerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

11. Caseologia Kristallinkirkas tapaus

Caseology on suunnitellut suojakotelon, joka on yhteensopiva useimpien muiden valmistajien langattomien laturien, näytönsuojusten ja muiden iPhone Xs Max -lisävarusteiden kanssa. Tämä erittäin ohut ja läpinäkyvä kotelo lisää iPhoneen vain vähän irtotavaraa.

Caseologiassa on käytetty joustavaa akryylimateriaalia parempaan iskunvaimennukseen. Pitkäaikaisen selkeyden ja suojan saamiseksi Caseology on käyttänyt kestävää ja naarmuuntumatonta materiaalia.

USP: Herkät painikkeiden kannet

Tutustu Amazoniin

12. Caseology Heavy Duty -tapaus

Caseologia tekee iPhone-koteloista sopivan elämäntyyliisi. Tämä raskas tapaus on tarkoitettu niille, jotka rakastavat seikkailuja. Ennen kuin lähdet matkalle, suojaa iPhone Xs Max ohut, suojaava panssarikaksoiskotelo. Sen kova muotoilu ja kestävä profiili suojaavat upouutta puhelintasi useilta vaurioilta.

Sen iskuja vaimentava TPU ja kestävä PC-kuori pitävät sinut valmiina kaikkiin seikkailuihin. Kotelossa on armeijan innoittama muotoilu, kiinteä runko ja ei-iso profiili.

USP: Armeijan innoittama muotoilu

Tutustu Amazoniin

13. Ringke läpinäkyvä puskurikotelo

Ringke on tutkinut täydellisen kotelon kolmea ulottuvuutta - paras istuvuus, sotilastason suojaus ja teknologiainnovaatiot. Tässä ohuessa kotelossa on hienostunut muotoilu, eikä se lisää irtotavaraa iPhoneen.

Suojaukseen Ringke on käyttänyt pudotustestisertifioitua PC-materiaalia ja iskuja vaimentavaa TPU: ta. Ringke tuo naarmuuntumatonta ja kaksoispinnoitetekniikkaa suojaamaan iPhoneasi pudotuksilta ja naarmuilta.

USP: Aktiiviset kosketustekniikan painikkeet

Tutustu Amazoniin

14. Ringke Heavy Duty -kotelo

Tämä Ringken kestävä kotelo on vahva neljällä pylväällä: edistyksellinen muotoilu, kaksikerroksinen suoja, mukava pito ja räätälöity tyyli. Ringke on luonut modernin ja innovatiivisen Dual-X: n, joka varmistaa kaksikerroksisen suojaustekniikan.

Tätä Dual-X on vahvistettu TPU: lla ja PC: llä, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan kolhuja ja naarmuja vastaan. Paremman ja mukavamman pidon saamiseksi Ringke käyttää Touch Active -tekniikkaa luonnollisemman tuntuman saamiseksi. Kotelo näyttää aina tyylikkäältä parhaalla väriyhdistelmällä ja erinomaisella suojauksella.

USP: Henkilökohtainen tyyli

Tutustu Amazoniin

15. Speck kaksikerroksinen kotelo

Speck on lisännyt tähän tapaukseen kaksi kovaa ja kestävää suojakerrosta iskujen absorboimiseksi ja hajottamiseksi. Ei enää huolta pelottavista vahingossa tapahtuvista kolhuista ja pudotuksista, koska tämä tapaus on valmistettu poly-karbonaattikotelon ulkokuoresta ja sisäisestä IMPACTIUM-vuoresta.

Katso kohotettu kehys, joka tarjoaa puhelimesi näytölle ylimääräisen suojan naarmuilta, vaikka laitat laitteen kuvapuoli alaspäin. Nauti Speckin pehmeästä ja naarmuuntumattomasta viimeistelystä.

USP: Kestävät ja kestävät kerrokset

Tutustu Amazoniin

16. OtterBox Commuter -sarjan kotelo

OtterBox COMMUTER -SARJA tarjoaa ohuen ja kevyen kaksiosaisen kotelon, joka tarjoaa täyden suojan pudotuksia, kolhuja ja iskuja vastaan. Kotelossa on myös porttien kannet pölyn ja roskien pääsyn estämiseksi puhelimeen.

Voit liu'uttaa puhelinta tehokkaasti sisään ja ulos taskuistasi. Tässä ohuessa ja tyylikkäässä kotelossa on kaksi kovaa kerrosta, mukaan lukien slipcover ja ulkokuori.

USP: Ohut ja tyylikäs

Tutustu Amazoniin

17. OtterBox Kickstand Case (Defender-sarja)

Tämä tapaus on otettu OtterBoxin suositusta Defender-sarjasta. Defender-sarjassa on kestävät kotelot, jotka suojaavat tehokkaasti iPhone Xs Max -laitettasi. Monikerroksiseen puolustukseen OtterBox on käyttänyt kiinteää sisäkuorta ja pehmeää ulkokuorta. Sen vyöklipsi-kotelo muuntaa kotelosi jalustaksi handsfree-median katseluun.

Tämä 100% aito kotelo tekee sinusta seikkailuvalmis, koska se suojaa puhelinta pudotuksilta, lialta ja naarmuilta.

USP: 100% aito tapaus

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona…

Kotelot ovat ensimmäiset tuotteet, jotka sinun pitäisi ostaa, kun sinulla on iPhone kädessäsi. Suojaus on etusijalla; aloita sen vuoksi poimia tapauksia yllä olevasta luettelosta.

Haluat tutkia:

 • Koteloidut iPhone Xs Max -kotelot
 • Parhaat puskurikotelot iPhone X: lle
 • Yhteensopivat iPhone Xs -latauslaitteet
 • Parhaat iPhone Xs -kotelot

Uusimmat viestit