Parhaat iPhone- ja iPad-koodaussovellukset lapsille vuonna 2021

Tavoittaako pieni lapsesi seuraavan sukupolven sovelluskehittäjä, vai haluatko rakkaasi jatkavan koodaamista jo varhaisessa vaiheessa? Olemme täysin peittäneet parhaat iPhone- ja iPad-koodaussovellukset lapsille. Nämä iOS: n parhaat koodaussovellukset tekevät oppimisesta uskomattoman helppoa. Ne ovat täynnä tuhansia palapelejä, tuijottavia animaatioita ja huomattavasti rikkaammin muotoiltuja konsepteja, jotka lapsesi haluaisivat tarttua koukkuun. Voi kyllä, he tarjoavat myös tonnia palkintoja pitääkseen heidät pumpattuna enemmän! Joten, miksi et salli mukavaa, jotta voit aloittaa joyridin nopeasti kasvavalle mestarillesi?

1. codeSpark Academy

codeSpark Academy tarjoaa erittäin hyödyllisen koodausohjelman lapsille 4-9. Sen opetussuunnitelma on laadittu yhteistyössä MIT: n, Princetonin ja Carnegie Mellonin kanssa ja tutkimusten perusteella.

Minulle tämän sovelluksen suurin leimahduspiste on erittäin mielenkiintoinen "ei sanoja" -rajapinta, joka opettaa tietokoneohjelmoinnin perusteet käyttämällä interaktiivisia oppimistoimintoja, kuten palapelejä, pelejä, vaiheittaisia ​​luovia projekteja, pelisuunnittelua ja muuta.

Lapsesi edistymisen mukaan sovellus tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​päivittäisiä toimintoja pitääkseen hänen kiinnostuksensa ennallaan. Lisäksi voit myös seurata lapsen oppimista. Kun kokeilujakso on päättynyt, sinun on päivitettävä sovellus (7,99 dollaria kuukaudessa) jatkaaksesi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Lightbot: Palapelien ohjelmointi

Applen esittämä yli 100 maassa Lightbot on suunniteltu jännittäväksi ohjelmointipeliksi. Pelissä on 50 tasoa ja 20 haastavaa tähteä kerättäväksi. Jokainen taso on muotoiltu fiksusti paitsi opettamaan myös viihdyttämään lapsia.

Häiriöiden murtamiseksi heidän on käytettävä ohjelmointilogiikkaa. Lisäksi he voivat pelata Lightbotia useilla kielillä, mukaan lukien englanti, ranska, venäjä, Brasilian portugali, espanja, kiina (yksinkertaistettu), norja, sloveeni, romania, indonesia, saksa, puola, tanska, kroatia, hollanti, slovakki, tšekki, Kreikka, italia, japani, korea, malaiji, thai, hindi, ruotsi, suomi ja unkari.

Hinta: $2.99

ladata

3. SpriteBox-koodaus

SpriteBox on upea seikkailupeli, joka on tarkoitettu opettamaan koodausta hauskalla tavalla. Sovellus tarjoaa siististi jäsennetyn ohjelman, joka alkaa kuvakekoodauksella ja siirtyy vähitellen oikeaan Swift-syntaksiin. Lapset voivat tutkia eri maailmoja, avata uusia asuja ja tavata myös uusia hahmoja.

On 70 kiehtovaa pulmaa ratkaista. Lisäksi heillä on 500 tähteä kerättäväksi. Upealla grafiikalla ja vaikuttavalla animaatiolla SpriteBox ei vie paljon aikaa lasten sydämen voittamiseen!

Hinta: $4.99

ladata

4. Code Kingdom: Treasure

Jokainen lapsi (6-11) haluaa, että Code Kingdom oppii perusohjelmoinnin. Lapset ovat vuorovaikutuksessa hauskojen hahmojen kanssa, jotka kiinnostavat heitä ohjelmoinnista. He oppivat käsitteitä spatiaalisesta mielikuvituksesta, loogisista operaatioista ja algoritmisen ajattelun taidoista.

Haastavat peliskenaariot, joissa lasten on käytettävä ohjelmointitaitoa ratkaistakseen pulmia. Kun tarjolla on satoja tasoja, he nauttivat pelaamisesta samalla kun oppivat.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Code Karts - Esikoodauslogiikka

Mikä tekee Code Kartsista niin loistavan koodin oppimisohjelman, on hyvin harkittu opetussuunnitelma. Se opettaa opiskelijoita lukuisilla huomiota herättävillä pulmilla, jotka on esitetty kilparadan muodossa.

On yli 70 tasoa, jotka on pohjustettu testaamaan lasten taitoja. Siinä on kaksi klassisen ja kilpailun tilaa, jotka on tarkoitettu sekvensoinnin, ongelmanratkaisun ja logiikan kehittämiseen. Vielä parempi, Code Karts tukee 21 kieltä varmistaaksesi, että voit oppia koodaamaan suosikkikielelläsi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Ajattele ja opi -koodipylväs

Olen löytänyt tämän sovelluksen erittäin viihdyttävä. Sovellus opettaa esikoululaisille monivaiheisia suunnitelmia tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi se tarjoaa myös hauskoja palkintoja, äänitehosteita ja animaatioita, jotta pelistä olisi upea kokemus.

Lapset saavat tietoa numeroista ja siitä, miten ne muodostavat sekvenssin. He voivat myös oppia löytämään ratkaisun ongelmaan. Lopuksi Code-a-pilari tukee neljää kieltä, kuten englantia, ranskaa, portugalia ja espanjaa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Päivänkakkara dinosaurus

Daisy the Dinosauruksen suurin kohokohta on kyky opettaa koodausta melko yksinkertaisella tavalla. Vedä ja pudota -liitännän ansiosta se tekee oppimisesta suoraviivaisen. Lapset rakastavat Daisyn animaatiota ja saavat hänet tanssimaan näytöllä.

Lapset ymmärtävät esineiden, sekvensoinnin, silmukoiden ja tapahtumien perusasiat ottamalla haasteita vastaan. Puhtaalla käyttöliittymällä ja hienoilla animaatioilla on keskeinen rooli lasten sydämen voittamisessa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Siirrä kilpikonnaohjelmointia lapsille

Move The Turtle on ollut Parents ’Choice Gold Award -palkinnon voittaja ja useiden suosittujen tekniikkasivustojen kiitosta saanut.

Vaiheittainen opas värikkäisiin ympäristöihin tekee oppimisesta miellyttävän. Noudattamalla yksinkertaisia ​​esimerkkejä lapsesi voi oppia sujuvasti.

Oppimisen myötä sovellus tarjoaa joitain haasteita lasten mielialan testaamiseksi. Ja kyllä, on paljon palkintoja. Move The Turtle on yhteensopiva kolmen kielen kanssa, mukaan lukien englanti, puola ja espanja.

Hinta: $3.99

ladata

9. Coda-peli - Tee omat pelisi

Coda-peli tarjoaa lapsille ehdottoman vapauden pelata peliä juuri haluamallaan tavalla. He voivat vetää ja pudottaa visuaalisia koodauslohkoja luomaan upeita pelejä, kuten ilmakiekko, räikeä lintu ja tasopelit. He voivat myös jakaa mestariteoksensa ystävien ja läheisten kanssa.

Kun aluksella on 37 laukaisinta, lapset voivat muodostaa oman sääntönsä. Siinä on valtava kirjasto, jossa on yli 70 graafista sisältöä, jotta he voivat koristella pelejäan. Lisäksi on kahdeksan äänitehosetta, jotka piristävät asioita isolla tavalla!

Hinta: $2.99

ladata

10. GoldieBlox: Seikkailut koodauksessa

Entä hemmottelemalla joitain leuan pudottavia seikkailuja samalla kun opit koodaamaan? No, GoldieBlox on se, mitä sinun pitäisi valita lapsillesi auttamaan heitä tutustumaan koodauksen kaikkiin perusvivahteisiin.

Aktiviteetit, kuten kuppikakkujen toimittaminen juhlille, tuovat näytelmään paljon iloa. Seikkailutila, jossa on yli 20 koodauspalapelitasoa, on vaikuttava. Vielä parempi, lapset voivat myös koodata oman pelikarttansa oppimalla säätämään muuttujia. Sanoinko, että siellä on myös useita minipelejä, jotka pitävät heitä viihdyttävinä?

Hinta: $2.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on valinta?

Luulen, että olet löytänyt upean koodaussovelluksen lapsellesi, eikö olekin? Olisi ilo tietää sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt siinä.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat Scrabble-sovellukset iPhoneen / iPadiin
  • Parhaat koulutuspelit iPhonelle ja iPadille
  • Numeropelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat AR-pulmapelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit