3D Touchin sammuttaminen iPhonessa

Kun 3D Touch julkaistiin vuonna 2015, se kuulosti mielenkiintoiselta tekniikalta. Monille innokkaille käyttäjille se oli hieno ominaisuus; vaikka pian räjähdys laski ja vain harvat käyttäjät nauttivat sen kaikista eduista. Ja nyt 3D-kosketus on todella kuolemassa, kun iOS 13 on siirtänyt suurimman osan 3D-kosketuksen työprofiilista Haptic-kosketukseen; 3D-kosketus on elossa vain vanhemmissa toistoissa.

Vaikka iPhone XR ja iPhone 11 -sarjat ovat hävinneet kokonaan 3D-kosketuksen, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X / XS ja iPhone XS Max iOS 13 -päivityksellä ovat molemmat ominaisuudet. Koska suurin osa 3D-kosketustoiminnoista on joko siirretty haptiseen tai vältetty; 3D-kosketus on järkevää poistaa käytöstä iOS 13 -laitteissa.

3D-kosketus on ominaisuus, joka käyttää näytön herkkyyslaitteistoa havaitsemaan käytetyn paineen määrän. Eri vastauksia käytettiin vastaamaan eri paineita. Mitä tulee Haptic Touchiin, se on ohjelmisto-ominaisuus, joka on samanlainen kuin pitkä painallus, se mittaa sormenpuristuksen pituutta.

Toinen merkittävä ero näiden kahden välillä on pieni tärinä. Koska 3D Touch on laitteistokeskeinen, käytön aikana havaittiin pieni tärinä. Haptic Touch -laitteessa on kuitenkin tasainen käyttöliittymä.

3D-kosketuksen poistaminen käytöstä iOS 13: ssa

Aikaisempaa 3D-kosketusta käytettiin sovellusten käyttämiseen käynnistämättä niitä; voit esikatsella ilmoituksia ja mikä tärkeintä, "kurkistaa ja pudota" tietyillä sovelluksilla. Vaikka Haptic Touch -laitteesta puuttuu ominaisuuksia, kuten aloitusnäytön pikanäppäimet sekä kurkistus ja popppaus, se on ottanut useimmat toiminnot. Joten näiden kahden välisen sekaannuksen poistamiseksi on suositeltavaa poistaa 3D Touch käytöstä iOS 13: ssa.

Vaihe 1. Avata asetukset Sovellus iPhonellasi.

Vaihe # 2. Selaa alaspäin ja napautaEsteettömyys.

Vaihe # 3. Valitse Kosketus valikosta. Ja napauta 3D-kosketus ja Haptinen kosketus.

Vaihe # 4.Kytke pois päältä Vaihda 3D Touch -kohdan vieressä.

Tämä ei vaikuta millään tavalla Haptic Touch -herkkyyteen tai toimintoihin. Jos olet yksi harvoista, jotka todella pitivät 3D Touchista, voit ottaa sen käyttöön kytkemällä Vaihda päälle. Voit myös säätää 3D-kosketuksen herkkyyttä samassa ikkunassa.

3D-kosketusherkkyyden säätäminen iOS 13: ssa

Vaihe 1. Avata asetuksetEsteettömyys Kosketus → 3D-kosketus ja Haptinen kosketus.

Vaihe # 2. Valitse 3D-kosketusherkkyys haluamasi vaihtoehto Kevyt, keskikokoinen ja kiinteä.

Uusi päivitys antaa sinulle myös vapauden säätää Haptic Touchin herkkyyttä samasta ikkunasta.

Tässä kaikki tältä erää!!

Ainoa tapa pitää 3D-kosketus elossa on, jos vaihdat iOS 12: een. Mutta tällöin menetät kaikki iOS 13: n tarjoamat upeat ominaisuudet. Lisäksi useimmat käyttäjät käyttivät tuskin 3D-kosketusta, vain jotkut ammattilaiset tutkivat tekniikan koko kirjoa. Ehkä sen tappaminen ja upeiden ominaisuuksien esittely puolestaan ​​on osoitus Applen loistosta.

Tässä on joitain iOS 13: n ominaisuuksia, joista nautit varmasti: -

  • Kuinka ottaa tumma tila käyttöön iPhonessa ja iPadissa
  • Ota vähäisen datan tila käyttöön iPhonessa ja iPadissa
  • Memojin mukauttaminen
  • 3D-kosketus ei toimi iPhonessa tai iPadissa

Mitä pidät enemmän 3D Touchista tai Haptic Touchista? Onko jotain ominaisuutta, jota kaipaat? Jaa näkemyksesi ja arvostelut kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Uusimmat viestit