Kuinka tyhjentää iMessage-välimuisti iPhonessa ja iPadissa ja palauttaa vapaa tila

Saamme paljon kyselyjä iPhonellesi tai iPadillesi tallennetuista valtavista "muista" tiedoista. Käyttäjät haluavat tietää, mitä nämä muut tiedot ovat ja miksi ne vievät niin paljon tilaa. Ja tietysti, miten päästä eroon siitä.

Jos olet paljon viesti ja luotat teksteihin ja iMessageen paljon viestinnässäsi, on suuri mahdollisuus, että osa Muut-tiedoista koostuu viestien välimuistista. On yllättävää, kuinka monta megatavua (ja joskus jopa gigatavua) kuluu iMessagen kautta lähetettyihin kuviin, videoihin ja muuhun mediaan.

Valitettavasti, kun varmuuskopioit - iTunesin, iCloudin jne. Kautta -, kaikki nämä asiat tallennetaan myös. Tämä tarkoittaa, että varmuuskopiosta palauttaminen ei todellakaan poista viestivälimuistia iPhonesta / iPadista.

Onneksi suosittu varmuuskopion muokkausohjelma, iBackupbot, tulee sisään. Sen avulla voit muokata iPhonen varmuuskopiota poistamaan valikoivasti kaikki Message-välimuistit ja palauttamaan paljon vapaata tilaa.

Kuinka tyhjentää kaikki iMessage-välimuisti, jotta voit palauttaa paljon vapaata tilaa iPhonessa ja iPadissa

Sinä tulet tarvitsemaan:

  • iBackupbot (Lataa)
  • IPhonesi / iPadisi
  • PC / Mac, jossa on uusin iTunes-versio

Toimi seuraavasti:

Vaihe 1. Varmuuskopioi iPhone tai iPad iTunesin kautta. (Liitä iDevice tietokoneeseen / Maciin, napsauta iTunesin laitteiden alla olevaa laitetta hiiren kakkospainikkeella ja napsauta Varmuuskopioi nyt; tai vaihtoehtoisesti voit käyttää Varmuuskopiointi-vaihtoehtoa Yhteenveto-välilehdeltä)

Vaihe # 2. Avaa iBackupbot.

Vaihe 1. Siirry sivupaneelista kohtaan Järjestelmätiedostot → Mediadomain → Kirjasto → SMS → Liitteet.

Vaihe # 3. Kaikki Liitteet-kansiot ovat Viestisi-välimuisti, joka sisältää kaikki lähettämäsi / vastaanottamasi valokuvat, videot ja media. Tyhjennä ne. Parhaimmillaan poista kaikki kansiot.

Vaihe # 4. Napsauta "Palauta", jotta iPhone on nyt palautettu tähän varmuuskopioon.

Se ei tietenkään pääty tähän. Jos sinulla on jo iCloud-varmuuskopio, saatat joutua huuhtelemaan myös sen. Mene Asetukset → iCloud → Tallennus ja varmuuskopiointi ja tyhjennä kaikki olemassa olevat varmuuskopiot. Voit luoda uuden varmuuskopion.

Se siitä! Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit