Parhaat iPhone 7 Plus -vedenkestävät kotelot vuonna 2021

IP67-sertifikaatin ansiosta iPhone 7 Plus on roiskeita, pölyä ja vettä hylkivä. Voit upottaa iPhonen veteen jopa 30 minuutiksi 1 metrin syvyydessä. Se voi olla tarpeeksi hyvä keskivertokäyttäjille, mutta entä ne, jotka rakastavat mitata merien syvyyttä? Jos et halua rajoittaa itseäsi samalla kun hyödynnät uintiasi ja haluat iPhonen todistamaan kaikki liikkeesi ja ilosi, sinun on valittava tietty vesitiivis kotelo. Varmistaaksemme, että saat vain parhaan, olemme valinneet kymmenen monista kelvollisista kilpailijoista. Lisäksi ne ovat riittävän voimakkaita murskaamaan tasaisten kuoppien vaikutukset. Sukelletaan eteenpäin uimaan luettelon yli ...!

1. OTBBA

Jos rakastat harrastaa joitain vesiurheilulajeja, kuten sukellusta ja snorklausta, tämä OTBBA-vedenpitävä kotelo on paras suoja iPhone 7 Plus -puhelimellesi. Kotelossa on IP68-standardin mukainen vedenpitävyys, joten voit sukeltaa 10 jalkaa veden alla kahden tunnin ajan.

Kotelo on räätälöity tarkasti iPhone 7 Plus -laitteellesi, jotta voit käyttää helposti kaikkia puhelimen ominaisuuksia, portteja, hallintalaitteita ja painikkeita. Monisuojakotelo voi kestää pudotuksia 6,5 ​​jalan korkeudesta.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. TILAA

ORDTBY tuo IP68-tason vedenpitävän avun suojaamaan iPhoneasi vedeltä. Veden lisäksi tämä tapaus voi myös suojata laitettasi lumelta, iskuilta ja pölyltä. Tämä tapaus painaa vain 1,7 unssia, joten se ei lisää mitään irtotavaraa tai painoa iPhoneen.

Vaikka iPhone olisi kotelon peitossa, voit käyttää sormitunnistintoimintoa, kaiutinta, painikkeita, antureita ja kameroita. IPhonen suojaus ei sisällä taakkaa. Älä missaa sisäänrakennettua näytönsuojaa.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Tutustu Amazoniin

3. JOTO

Pussi tarjoaa täydellisen suojan iPhone 7 Plus -puhelimellesi. Joto on suunnitellut universaalin vedenpitävän kotelon, johon mahtuu helposti iPhone ja joka suojaa kaikkialla vedeltä. Katsokaa sitä kaulanauhaa, jotta voit käsitellä puhelinta tukevalla otteella veden alla.

Sen lisäksi, että tämä kotelo on vedenpitävä, se on myös lumi- ja pölytiivis. Pääset helposti puhelimesi kosketusnäyttöön, koska kotelo on kosketusystävällinen. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää tekstiä ja sähköposteja sekä suorittaa muita kosketusnäytön toimintoja.

USP: Kosketusystävällinen

Tutustu Amazoniin

4. Punkcase StudStar -sarja

Tällä vedenpitävällä kotelolla on tyylikäs ulkonäkö. IP68-sertifioitu, sen avulla voit nauttia uinnistasi huolimatta iPhonen turvallisuudesta.

Tukeva ulkopinta tekee siitä uskomattoman voimakkaan, mikä auttaa sietämään iskuja ja ikäviä putoamisia. Ohut muotoilu näyttää melko viileältä phabletilta. Sisäänrakennettu näytönsuoja tarjoaa terävän terävyyden. Lisäksi StudStarin vedenpitävää koteloa on saatavana seitsemässä kauniissa värissä, mukaan lukien musta, vaaleansininen, vaaleanpunainen jne.

USP: Kestävä rakenne

Tutustu Amazoniin

5. Lycase

Vaaleanpunertava kotelo on suunniteltu erityisesti naisille iPhone 7 Plus -käyttäjille. Kotelo täyttää vedenpitävät IP68-luokitukset. Tämä edistyksellinen kaksikerroksinen kotelo tarjoaa 360 asteen suojauksen, koska se täyttää MIL-STD-810G-standardin.

Suojaa iPhone 7 Plus päivittäiseltä kulumiselta, koska kotelo tarjoaa 100% tiivisteen. Herkkä kosketusnäyttö ja kotelon kaikki sivupainikkeet tekevät siitä helppokäyttöisen.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

6. Fansteck

Vedenkestävät kotelot ovat yleensä paksumpia kuin muut kotelot. Fansteck on kuitenkin tehnyt innovaatioita täällä ja valmistanut lähes 50% ohuemman kotelon kuin muut vedenpitävät kotelot. Tämä ei tarkoita, että Fansteck olisi tehnyt kompromisseja turvallisuudesta; tässä tapauksessa on IP68-vedenkestävät standardit.

Tuotemerkki on suorittanut noin 1000 testiä varmistaakseen, ettei vuotoja tai vesivahinkoja ole kahden tunnin aikana 6,6 jalkaa veden alla. Voit kaapata korkealaatuisia HD-valokuvia ja videoita veden alla, koska kotelossa on läpinäkyvä etu- ja takakameran linssinsuojus.

USP: 50% ohuempi kuin muissa tapauksissa

Tutustu Amazoniin

7. LifeProof

LifeProof on johtava tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia vedenpitäviä koteloita iPhoneille. Tämä vedenpitävä kotelo on otettu FREP-sarjan LifeProofista. Tämä 100% aito kotelo antaa sinulle täyden pääsyn painikkeisiin ja hallintalaitteisiin, jotta voit ladata ja synkronoida USB-portin kautta.

Tarkista, että sisäänrakennettu naarmuuntumissuoja on käytännössä näkymätön silmillesi ja kosketuksellesi. Voit upottaa iPhone 7 Plus -laitteen kaksi metriä veden alle tunniksi tarkistaaksesi kotelon kapasiteetin. LifeProof antaa sinulle yhden vuoden rajoitetun takuun.

USP: IP68-suojausluokka

Tutustu Amazoniin

8. OUNNE

Jos kaipaat huippuluokan vedenpitävää koteloa suhteellisen edulliseen hintaan, sinun tulisi antaa OUNNElle vakava ilme. Kotelossa on erittäin kestävä rakenne, joka voi torjua ikävien kolhujen vaikutukset helposti. Suojaava ulkokuori tarjoaa myös paremman otteen, mikä varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi pitäen iPhonea kämmenessäsi.

Näytönsuoja tarjoaa kristallinkirkkauden ja suojaa myös näyttöä naarmuilta. Läpinäkyvyyden lisäksi näytönsuoja on erittäin sileä. Siksi 3D Touchin käyttämisessä älypuhelimessasi ei ole mitään ongelmia. Painikkeita on helppo käyttää.

USP: Parannettu pito

Tutustu Amazoniin

9. NexCase

Silmämunani kiinni tässä vedenpitävässä kotelossa on tukeva profiili. Valmistettu laadukkaasta polykarbonaatista ja TPU-materiaalista, se on poikkeuksellisen kestävä.

Kaksikerroksinen rakenne on riittävän vahva absorboimaan iskut ja pitämään poissa naarmuilta. Lisää tähän vesitiivis IP68-standardi, ja sinulla on melko hyvä tapaus, joka pystyy taistelemaan kaikenlaisia ​​esteitä vastaan. Lisäksi NexCasessa on neljä hyvännäköistä värivaihtoehtoa, kuten musta, sininen, valkoinen ja aina upea vaaleanpunainen.

USP: Tukeva profiili

Tutustu Amazoniin

10. Effun

Tämä Effunin vedenpitävä kotelo on peittänyt sinut kokonaan. Se on täysin suljettu ja IP68-sertifioitu. Siksi sinulla on hieman enemmän vapautta hyödyntää uintia.

Kovan muovin ja silikonimateriaalin yhdistelmä on vahvistanut sen rakennetta selviytyäkseen vahingossa tapahtuneista pudotuksista. Reagoivan kosketusnäytön avulla voit käyttää laitetta ongelmitta.

Lisäksi Effun on saatavana neljänä värivaihtoehtona, kuten vaaleanpunainen, valkoinen ja vesisininen. Lisäksi sen takana on rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Täysin suljettu rakenne

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Valintasi?

Luulen, että olet löytänyt täydellisen kumppanin iPhonellesi. Kumpi se on ja mitkä ovat ominaisuudet, jotka olet löytänyt siitä ihastuttavan?

Älä missaa myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone 7 Plus -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot
  • iPhone 7 Plus Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 Plus -kotelot

Uusimmat viestit